Verminderde blootstelling microben met Olympus

Olympus Professional Dictation biedt uitgebreide en efficiënte oplossingen voor dicteerworkflows via spraak-naar-tekst, hardware en software, biedt antimicrobiële en met alcohol te reinigen dicteerapparaten voor degenen aan de frontlinie.

Artsen, advocaten en wetshandhavers, dat zijn slechts een paar van de professionals die zich inzetten om het leven gezonder en veiliger te maken.

 

Een paar voordelen van Olympus Professional Dictation zijn:

  • Het maakt dicteerworkflows efficiënter en nauwkeuriger door spraak-naar-tekst technologie.
  • Het biedt hardware en software oplossingen die aangepast kunnen worden aan de behoeften van verschillende professionals.
  • Het zorgt voor hygiëne en veiligheid door antimicrobiële en met alcohol te reinigen dicteerapparaten, vooral voor degenen die in de frontlinie werken.

Antimicrobieel en met alcohol te reinigen dicteerapparaat

Naast traditionele beroepen die baat hebben bij dicteren, spraak naar tekst, is voor het voor velen een belangrijk onderdeel geworden van de efficiënte werkzaamheden buitenshuis, op werklocaties of in het veld. 

De Olympus RM RecMic serie levert een reeks hand-USB-microfoons, die een antimicrobiële behuizing hebben met ingebedde Polygiene-technologie.

 

Polygiene antimicrobiële technologie is gebaseerd op het natuurlijke vermogen van zilver om de groei van microben te remmen. De Polygiene-zilververbinding wordt toegevoegd tijdens het productieproces, en Polygiene-zilverionen komen vrij aan het oppervlak, dat de microben deactiveert bij contact met het product oppervlak.

 

De RecMic II USB-microfoon met de Polygiene technologie is getest volgens ISO 22196 * standaard (meting van antibacteriële activiteit op kunststoffen en andere niet-poreuze oppervlakken). De test resultaten toonden aan dat alle geteste microben op het oppervlak met meer dan 99,5% waren verminderd.

De RecMic II is ook bestand tegen alcoholdoekjes, zodat gebruikers het apparaat schoon in een medische of andere omgeving kunnen gebruiken. Ethanol (76,9 tot 81,4 v / v%) of isopropanol (70 v / v%) kan worden gebruikt om het oppervlak van de RecMic II te desinfecteren.


“Olympus begrijpt de uitdagingen waarmee individuen en bedrijven worden geconfronteerd die persoonlijk communiceren met het publiek en we hopen dat deze dicteeroplossingen gemoedsrust bieden  voor die professionals, ” zegt Christopher Baugh, Head of Professional Dictation Group, Olympus Europa. “Olympus zet zich in om de gezondheid en veiligheid te garanderen van onze medewerkers, klanten en gemeenschappen terwijl ze het bedrijf ondersteunen continuïteit."

 

Meer informatie op youtube

👉 actie Producten Olympus