Juridische Spraakherkenning met BaseNet, CCLaw en Fidura

Juridisch

Steeds vaker wordt gevraagd naar spraakherkenning voor specifieke dossiervorming voor advocatuur en notarieel. 

 

Met de komst van Kwaliteit en Innovatie rechtspraak (KEI) bij de rechtspraak, zien we advocaten overstappen naar cloud oplossingen en/of complete software voor een juridisch dossier .

 


Dragon Legal

Dragon Professional Individual en Group worden als Legal geleverd door een juridisch lexicon van meer dan 20.000 juridische termen toe te voegen. Er zijn cloud, server of lokale versies.

Welk CRM programma?

De meest gebruikte programma's zoals Fidura, Epona, BaseNet, BaliePlus en Legal Eagle worden ondersteund. U dicteert direct in het programma.

Minder bekende software, testen we eerst met spraakherkenning Dragon Legal.

Wat zijn de ervaringen?

De auteurs, dus alle juridische medewerkers, zijn erg tevreden. Diverse specialisaties worden ondersteund. Bedenk maar welke u wenst.


Dragon Professional of Group al aangeschaft?

Heeft u al Dragon Professional 14 of Group aangeschaft en nog niet het lexicon? Dan kunt u een lexicon apart bestellen en zo de herkenbaarheid flink omhoog brengen. 

99,8 % herkenbaarheid moet haalbaar zijn. 

Veel onderweg, thuis of op de rechtbank?

Om uw tijd zo goed mogelijk te gebruiken is Dicteren Onderweg een uitkomst. Dicteer met de smartphone en krijg de juridische tekst veilig terug. Onderweg is de tekst al klaar en ook bij uw secretaresse op kantoor.