Jabra PanaCast voor professionele vergaderingen

Jabra PanaCast

In een wereld waarin we fysiek meer gescheiden zijn dan ooit, de regel van de anderhalvemetersamenleving nog steeds gehandhaafd wordt is de afstand van medewerker tot medewerkers groter dan ooit. Juist nu er zo’n behoefte is om weer naast elkaar te werken.

 

In deze tijden houden de meeste bedrijven vergaderingen op afstand of vanuit huis. Hiervoor heeft Jabra een nieuwe lijn ontwikkeld namelijk de Jabra PanaCast serie. De Jabra PanaCast heeft een geweldige audio en video voor haarscherp beeld. Zo lijkt het net of je midden in de vergadering zit. 

Doe weer mee met vergaderen met de Jabra PanaCast 50

Met de Jabra PanaCast 50 kan iedereen weer meedoen aan de vergadering met de 180 graden kijkhoek.  De PanaCast 50 is gecertificeerd voor een ruimte van maximaal 4.5 x 4.5 meter.  Dit kan door de intelligent gestuurde functies die erop zitten. De drie 13-megapixelcamera's die verdeeld over de box zitten filmen iedereen scherp, waar je ook zit in de vergaderzaal.

 

De slimme technologie die erin verwerkt is zorgt ervoor dat op intelligente wijze de drie videofeeds precies worden samengevoegd. Dat levert een vloeiend Panoramische 4K beeld van 180 graden high-definition. Dat betekent dat niemand in de ruimte wordt samengedrukt, vervormd of ontbreekt.

 

De kracht van de PanaCast 50 zit hem in de geavanceerde en innovatieve functies: zo zoomt en focust die in op de spreker die aan het woord is. Daardoor komt alles helder in beeld. Beleef met de PanaCast een nieuwe vorm van vergaderen.

Ook heeft de PanaCast 50 professionele audiokwaliteit door de acht microfoons en spraakdetectie. Door de innovatieve functies die zijn toegevoegd herkent hij de algoritme en maakt hij onderscheid in echo’s en ruis die hij gelijk weg filtert.

 

Wil je tijdens de vergadering de focus op 2 dingen, zowel op de persoon die aan het woord is als op de flipover? Dan is dat geen probleem voor de PanaCast 50, hij zendt twee streams tegelijk uit. Zo blijft iedereen op de hoogte wat er tijdens de vergadering gebeurt.

 

Een voordeel van de PanaCast is dat hij altijd aanstaat. Je kan zelf instellen hoeveel personen er mee doen met de vergadering. Mochten er meer personen aanwezig zijn dan dat je hebt opgegeven, dan geeft de PanaCast door zijn slimme technologie zelf aan dat er te veel mensen aanwezig zijn.

De PanaCast 20 voor de thuiswerkers

De compacte PanaCast 20 is ideaal voor thuiswerkers of voor de kleinere kantoorruimtes. De slimme webcam is klein en praktisch, je steekt het zo in de tas om mee te nemen. Perfect als je geen vaste werkplek hebt.

 

De PanaCast 20 is ontworpen met het oog op beeld, audio en privacy. Ook heeft de slimme webcam verschillende AL-functies. Zo heeft die 4K videokwaliteit die steeds automatisch het beste beeld garandeert. 

De veiligheid en privacy wordt gewaarborgd door een krachtige edge AI-chip, die ervoor zorgt dat je gegevens veilig zijn en dat er geen beeldvertraging optreedt. Ook zit er een ingebouwde privacy afscherming in.

 

De Jabra PanaCast 20 is gemaakt voor individuele gebruikers. De intelligente zoomlens legt de sprekers tijdens de vergadering duidelijk vast. Ook is het net zoals de PanaCast 50 mogelijk om een tweede videostream op te nemen wat ideaal is voor presentaties. 


Lees verder:

Leren dicteren