STORYTELLING: Een advocaat zei dat ze erg snel kan typen

 

 

 

 

Een advocaat die beweerde dat ze erg snel kon typen en dat ze geen spraakherkenning nodig had, heeft een verrassende ontdekking gedaan. Toen ze toch spraakherkenning ging gebruiken, merkte ze dat ze veel efficiënter kon werken. Ze was om 16 uur al klaar met haar werk, terwijl dat normaal veel later is.

De advocaat, die liever anoniem wil blijven, vertelt dat ze altijd dacht dat spraakherkenning niets voor haar was. "Ik vond het onhandig om hardop te praten tegen mijn computer. Ik dacht dat ik sneller kon typen dan praten. Bovendien was ik bang dat de software fouten zou maken of mijn privacy zou schenden."

 

Maar toen ze op een dag een gratis proefversie van een spraakherkenningsprogramma kreeg aangeboden, besloot ze het toch eens te proberen. Tot haar verbazing werkte het programma heel goed. Het herkende haar stem en accent zonder problemen en maakte nauwelijks fouten. Ze hoefde alleen af en toe iets te corrigeren of te optimaliseren.

Ze merkte ook dat ze veel sneller kon werken met spraakherkenning. Ze hoefde niet meer te pauzeren om na te denken over de spelling of de grammatica van een woord. Ze kon gewoon haar gedachten uitspreken en het programma zette deze om in tekst. Ze voelde zich ook minder moe en gespannen aan het einde van de dag.

 

"Ik was echt verbaasd toen ik zag hoeveel tijd ik bespaarde met spraakherkenning. Ik was om 16 uur al klaar met mijn werk, terwijl dat normaal veel later is. Ik had ineens veel meer vrije tijd en kon meer genieten van mijn leven. Ik ben nu helemaal om. Spraakherkenning is echt een uitkomst voor mij."

 

Bestel de trial voor spraakherkenning en test zelf Dragon Professional Anywhere.

 

De advocaat raadt iedereen aan om spraakherkenning eens te proberen. "Het is echt niet zo moeilijk of eng als je denkt. Het kan je leven een stuk makkelijker maken. Je moet het gewoon een kans geven."

Hoe zou je het vinden om elke dag een uur extra te hebben om te besteden aan je cliënten, je gezin of je hobby's? Dat klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar het is mogelijk met spraakherkenning.

Spraakherkenning is een technologie die je stem omzet in tekst, zodat je sneller en efficiënter kunt werken. Je hoeft niet meer te typen, maar kunt gewoon praten tegen je computer, tablet of smartphone. Zo kun je documenten, e-mails, brieven en verslagen maken in een fractie van de tijd die je normaal kwijt bent.

 

Spraakherkenning is niet alleen een tijdbesparende tool, maar ook een uitstekende terugverdien optie. Als advocaat heb je te maken met hoge tarieven en concurrentie. Je wilt je cliënten de beste service bieden, maar ook je eigen winstgevendheid bewaken. Met spraakherkenning kun je meer werk verzetten in minder tijd, waardoor je meer omzet kunt genereren. Bovendien kun je je onderscheiden van andere advocaten door sneller en accurater te communiceren met je cliënten en andere partijen.

 

Spraakherkenning is niet moeilijk om te leren of te gebruiken. Het is een kwestie van de software installeren, je microfoon aansluiten en beginnen met praten. De software herkent je stem en leert van je woordkeuze en uitspraak. Je kunt de tekst ook aanpassen en corrigeren met je stem of met je toetsenbord. Je kunt zelfs sjablonen en snelkoppelingen maken om nog sneller te werken.

 

 

 

Spraakherkenning is een investering die zich snel terugbetaalt. Stel je voor dat je elke dag een uur bespaart door spraakherkenning te gebruiken. Dat betekent dat je per week vijf uur extra hebt, per maand twintig uur en per jaar 240 uur. Dat zijn tien hele dagen die je kunt besteden aan andere zaken.

 

Hoeveel geld zou dat opleveren voor jou en je kantoor?

Test Dragon voor legal zelf uit

Test vrijblijvend en zonder extra kosten Dragon Professional Anywhere Legal

DE cloud oplossing van Nuance.

 

Liever geen abonnement maar eenmalige aanschaf?

Gebruik dan Dragon Professional 16 Legal.

 

Geef voor beide op trial formulier je keuze aan.