Dragon voor studie en onderwijs

 

 

 

Tienduizenden studenten gebruiken het geavanceerde Dragon-spraakherkenningssysteem om tekst, onderzoeksmateriaal, lesnotities en e-mails te dicteren.

 

 

Via empowerment krijgen studenten, organisaties en gemeenschappen greep op hun eigen situatie. Ze krijgen controle en hun kritische bewustzijn scherpt aan. Het versterkt studenten en groepen zodat ze kunnen deelnemen aan de samenleving.

Zijn we daar niet verantwoordelijk voor?

Leer en schrijf makkelijk met Dragon Professional Education

Als een onderwijsinstelling Dragon op grotere schaal wil gebruiken, dan zijn Dragon Professional Anywhere of Dragon Professional Group heel geschikt. Als je een medische student of arts bent, dan is Dragon Medical One de beste optie.

Dragon Professional Education: de prijs is identiek, de software is identiek, licentie-opzet is anders. 

Onderaan deze pagina staan de prijzen genoemd

Geen fysieke belemmering bij typen

Dragon biedt studenten een eenvoudigere manier om een computer te besturen die fysiek en cognitief minder belastend is. Spreek gewoon en de woorden verschijnen op het computerscherm en transcriberen tot 160 woorden per minuut. Of gebruik eenvoudige spraakopdrachten om onderzoek te doen. Zeg gewoon "Zoek op Wikipedia naar George Washington Carver".

Academisch empowerment voor iedereen

Welke beperking voor spraakherkenning?

Communiceer effectiever

Probeer dan eens je stem te gebruiken om e-mail en chatberichten te sturen. Zo kun je makkelijker samenwerken aan groeps- of klasprojecten, zonder dat je veel hoeft te typen. Je kunt ook snel en eenvoudig e-mails opstellen en verzenden naar collega's, beheerders, ouders en leerlingen. Met je stem kun je je boodschap duidelijker en enthousiaster overbrengen, waardoor je meer betrokkenheid en respons krijgt. Ontdek hoe je je stem kunt gebruiken om effectiever te communiceren.

Minder stress met formuleren

Voor degenen die typen fysiek of cognitief belastend vinden biedt Dragon een eenvoudigere, intuïtievere manier om te schrijven - en onderzoek te doen - gewoon door te spreken. Het houdt gelijke tred met je gedachtegang en transcribeert tot 160 woorden per minuut.

Voor studenten met toegankelijkheidsbehoeften of studenten die gewoon moeite hebben met schrijven, brengt Dragon de vrijheid om ideeën op de pagina te spreken zonder zich zorgen te maken over spelling of de mechanica van typen. Het resultaat? Sneller, beter formuleren van ideeën.


Educatieve voordelen: laat woorden voor je werken

Dragon transcribeert je woorden in tekst en leest ze aan je voor, zodat je ze kunt bewerken totdat je tevreden bent. Gebruik Dragon om alles hardop voor te lezen, van huiswerkinstructies tot inkomende e-mail.

Laat Dragon voor je typen


Toegankelijkheid functies ondersteunen volledige controle

Voor gebruikers met toegankelijkheidsproblemen ondersteunt Dragon verbale opdrachten om door documenten te navigeren. Gebruik je stem als een muisalternatief, spreek om te surfen en te zoeken op internet of om eenvoudige berekeningen uit te voeren.


Lesplannen met de snelheid van spraak

Dicteer lesplannen, syllabi, leeslijsten, werkbladen en meer drie keer sneller dan typen, met 99% nauwkeurigheid.Prijzen

De prijs is identiek, de software is identiek, licentie-opzet is anders.

 

De prijzen voor Dragon Professional Education zijn anders opgebouwd dan de standaard Dragon Professional 16. Bij standaard Dragon Professional 16 geldt de prijs per gebruiker, bij de Dragon Education geldt de prijs per installatie.

 

Voordeel hiervan is dat scholengemeenschappen of studiecentra op elke computer Dragon kunnen installeren en het niet uitmaakt hoeveel studenten gebruik maken van Dragon Professional Education.

 

Advies voor organisaties: neem contact op met Cedere over mogelijkheden en staffelprijzen.

 

Wat is Maintenance & Support voor Dragon Professional Education?

Licentie Maintenance & Support M&S is geen Support contract. Maintenance & Support zorgt ervoor dat je altijd de laatste versie van Dragon Educational kunt gebruiken. Schaf deze gelijk aan met de aanschaf van de licentie omdat het niet achteraf kan.