Nuance Dragon Anywhere Mobile Spraakherkenning

Nuance Dragon Anywhere Mobile

 

Het gevoel van vrijheid 

 

99,2 % van de Nederlanders beschikt over een smartphone. 90 % daarvan heeft toegang tot het internet.

 

Een smartphone heeft dus bijna iedereen bij zich. Vragen de werkzaamheden om verslaglegging, documentatie, fotograferen, aantekeningen, dan is een smartphone heel handig. Typen op een smartphone schermpje kan zeker, inspreken is veel handiger.

 

Gebruik je speciale woorden, vaktaal, formulieren of standaard sjablonen, dan loop je snel tegen beperkingen aan bij alleen je smartphone spraakherkenning. Dragon Professional Mobile is dé oplossing; hierbij kan dit allemaal met de stem aangestuurd worden.

Mobile Spraakherkenning app, gratis bij Dragon Professional Anywhere en los verkrijgbaar


Professionele spraakherkenning voor de mobiel

Regelmatig werd de vraag gesteld of Dragon Professional Anywhere ook onderweg met een app is te gebruiken. Dat kon tot nu toe nog niet, de Nederlandse versie bleef uit.

Vanaf heden is het mogelijk en wordt dit zelfs gratis beschikbaar gesteld voor abonnees van Dragon Professional Anywhere. 

 

Dicteer in de mobiele app op de smartphone met een eigen spraakprofiel, sjablonen en spraakopdrachten. Gesynchroniseerd met Dragon Professional Anywhere, onderdeel van de Dragon Anywhere Group.

v    Snel dicteren en hoge herkenningsnauwkeurigheid

v  Toegang tot aangepaste woorden en autotekst op alle apparaten

v  Onbeperkt dicteren naar de cloud

v   Documenten delen via e-mail, Dropbox, Evernote en meer

v  Krachtige spraakbewerking en opmaak

v  Synchroniseert naadloos met Dragon Professional Anywhere

Beschikbaar DAM, de uitbreiding van Dragon Professional Anywhere:Mobiel personeel kan nu  overal professioneel dicteren

Is er al een DPA abonnement bij Cedere, neem dan contact op om ook deze extra gratis module te gaan gebruiken.

 

Testaccounts:

 

▶ Geen DPA abonnement, vraag een trial aan voor Dragon Professional Anywhere voor 4 weken.
▶ Interesse in alleen de app Dragon Anywhere Mobile, met alle functies, probeer DAM voor 1 week.

 

Tarieven:

  • Dragon Professional Anywhere: bij een abonnement op DPA krijg je DAM er gratis bij. Gezamenlijk is dat jaarlijks: € 699*
  • Dragon Anywhere Mobile: alleen een abonnement via de smartphone of iPad? Dat kan, dan is deze jaarlijks: € 349*
  • Uitbreiding datapacks: Uitbreiding van de standaard taal? Per extra taal (Engels, Duits, Frans, Zweeds, Noors) per jaar € 189*
  • Opstartkosten en Service & Support afhankelijk van grootte bedrijf.

*Alle prijzen per jaar, per persoon en excl. 21 % btw.

 

 Mobiele medewerker of veel onderweg?

De uitdaging:

Voor organisaties waarvan werknemers regelmatig in het veld of op reis moeten documenteren, vormt verslaglegging een uitdaging. Het invullen van gedetailleerde en nauwkeurige rapporten kan tijdrovend zijn. 

Vaak wordt vastgesteld dat werknemers onvolledige aantekeningen maken of het werk afmaken buiten kantooruren. Dit kan leiden tot onnauwkeurige rapportage en inefficiënte gegevens, om nog maar te zwijgen over de risico’s en gemiste kansen. Er is een betere manier.

 

 

De oplossing:

Met Dragon Anywhere Group professionals maak je gedetailleerde aantekeningen, rapporten of vul je zelfs formulieren - allemaal met de stem - rechtstreeks op het mobiele apparaat in realtime. 

 

Dragon Anywhere Group kan worden aangepast met branchetermen, spraakopdrachten, veelgebruikte tekst of invulbare formulieren. 

 

Dragon Anywhere is de meest nauwkeurige professionele dicteerservice die op de markt verkrijgbaar is. Met Dragon Anywhere maak je documenten met de stem. 

 

En omdat je aanpassingen kunt synchroniseren met Dragon Professional Anywhere (voor de desktop), kan werk dat in het veld of onderweg is begonnen, eenvoudig thuis of op kantoor worden voltooid.


Wat is Dragon Anywhere?

Dragon Anywhere is een cloud gebaseerde spraakherkenningsoplossing voor professionals die sneller en slimmer willen werken met hun mobiele apparaat. 

Met Dragon Anywhere Mobile kun je woorden toevoegen, standaardteksten of opdrachten maken om snel en nauwkeurig documenten van elke lengte te dicteren en te bewerken met de stem, rechtstreeks op het mobiele apparaat. 

 

Het document kan worden gedeeld, aanpassingen gesynchroniseerd met het Dragon-desktop product (DPA); werk waar je bent. 

Door productiever onderweg te zijn, besteed je meer tijd aan klanten, leads en strategische taken die bijdragen aan het resultaat.


Is Dragon Anywhere compatibel met andere Dragon-producten zoals Dragon Professional Anywhere?

Ja – Dragon Anywhere Mobile kan synchroniseren met Dragon Professional Anywhere. Aangepaste woorden en autoteksten worden automatisch gesynchroniseerd met de Dragon-desktop (voor ondersteunde edities;) de volgende keer dat je je aanmeldt op het netwerk, ga je verder met hetzelfde document.

Nuance Dragon Anywhere app voor smartphone


Kan ik Dragon Anywhere uitproberen voordat ik een abonnement koop?

Ja, Dragon Anywhere Mobile is één (1) week uit te testen voordat je een abonnement aanschaft. Aan het einde van de week wordt het abonnement automatisch omgezet in een vast abonnement, tenzij je besluit op te zeggen. Dragon Professional Anywhere test je in vier (4) weken uit.

 

Dragon Anywhere Group bevat krachtige beheertools met het Nuance Management Center (NMC), een web gebaseerde omgeving die centraal beheer mogelijk maakt. 

 

Beheer is eenvoudig in te stellen op verschillende niveaus, volg het gebruik van de medewerkers, beheer de licenties en deel aanpassingen.

 

Nuance Management Center kan eenvoudig spraakprofielen van Dragon Anywhere Group beheren, afhankelijk van de behoeften van de iedere gebruiker. Een beheerder kan bijvoorbeeld eenvoudig een licenties toewijzen en beide producten centraal beheren.

Verder Lezen:

Dragon Professional Anywhere test het zelf uit