Dragon Medical One voor iMac

 

De nieuwste versie van Dragon Medical One ondersteunt nu ook Apple-apparaten. Dit is een belangrijke mijlpaal voor deze spraakherkenningstechnologie in de gezondheidszorg, die al veel wordt gebruikt op Windows-platforms.

Veel zorgverleners die met Apple werken hebben lang uitgekeken naar deze mogelijkheid om hun workflow te verbeteren en efficiënter te documenteren. DMO voor iMac is nu beschikbaar voor aankoop en installatie.

 

Een van de enthousiaste gebruikers is Dr. Jansen, een huisarts in Deventer, die zegt: "DMO voor iMac is een geweldige aanwinst voor mijn praktijk. Ik kan nu veel sneller en nauwkeuriger verslagen maken. Het werkt heel soepel en intuïtief met mijn Apple-apparatuur."

Voordelen van Dragon Medical One op een Apple laptop:

 

Wat zijn andere voordelen van DMO? Volgens de website van Nuance, de ontwikkelaar van Dragon Medical One, biedt deze oplossing onder andere de volgende voordelen:

 

**Ongeëvenaarde nauwkeurigheid**: Voor Dragon Medical One is geen spraakprofieltraining nodig. Bij het eerste gebruik wordt automatisch een enkel cloudprofiel gemaakt op basis van AI-algoritmen en een professioneel medisch lexicon.


**Betere documentatie**: Dankzij de geavanceerde spraakherkenning met opdrachten in natuurlijke taal kunnen patiëntgegevens voor, tijdens en na het consult efficiënt worden gedocumenteerd.


**Uitstekende architectuur**: Deze AVG-compatibele en ISO 27001-gecertificeerde oplossing is bijzonder responsief en veerkrachtig en biedt uitgebreide integratiemogelijkheden en naadloze ondersteuning voor zowel browser- als webgebaseerde EPD's.


**Consistente spraakervaring**: Beheer licenties, implementaties en standaardinstellingen voor een efficiënt, vertrouwd en voorspelbaar gebruik in alle zorgomgevingen, apparaten en apps.


**Extra mobiliteit**: In combinatie met PowerMic Mobile wordt elk werkstation een dicteerstation. Zorgprofessionals kunnen overal aantekeningen maken door hun smartphone te gebruiken als veilige, draadloze microfoon.

 

Andere bronnen bevestigen ook de voordelen van Dragon Medical One, zoals lagere kosten, betere verslaglegging, hogere productiviteit en meer plezier in het werk .

 

Hoe te bestellen en wat is de prijs?

 

We hebben goed nieuws voor je: de DMO voor iMac is nu verkrijgbaar.

De prijs is slechts € 1425 excl, 21 % btw per licentie per jaar.

Staffelprijzen op aanvraag.

 

Voor interesse, offerte en advies, vul je onderstaand formulier in.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.Meer over Dragon Medical One: