Dragon Medical Cloud Uptime-rapport (VS)

Dit uptime-rapport van de VS is vergelijkbaar met de servers in Europa. Specifiek voor Cedere is dat de Dragon Cloud Server staat in Frankrijk, een Franse Microsoft Azure server.

 

Dragon Medical-cloudservice biedt real-time spraakherkenning voor Dragon Medical One aan. Bij Nuance erkennen ze de cruciale rol van real-time spraakherkenning bij het generen van documenten en verslagen en het op tijd leveren van goede patiëntenzorg.

 

Deze onderstaande statuspagina is bedoeld om historisch inzicht te geven in de algehele uptime en SLA-conformiteit van onze Dragon Medical-cloudservices. Deze pagina wordt eenmaal per maand bijgewerkt en ze zullen de inhoud van deze pagina blijven ontwikkelen en uitbreiden om volledige transparantie te bieden.

Wat betekent uptime en downtime

Uptime is een periode waarin het systeem (de server) naar behoren functioneert, en de server dus bezocht kan worden. De server is dan "up".

 

Uptime is een maatstaf voor de betrouwbaarheid van systemen en wordt uitgedrukt in een percentage van de tijd dat een machine (meestal een computer) functioneel en beschikbaar is geweest 

Downtime is een periode waarin het systeem niet naar behoren functioneert, en de server dus onbereikbaar is voor gebruikers. De server is dan "down".

Voor een bedrijf met veel klanten kan dit laatste rampzalig zijn. Daarom is het ook belangrijk voor bedrijven en instellingen om betrouwbare servernetwerk te gebruiken.

 

De Dragon One Cloud server van Nuance heeft een uptime van 99.95 % (VS) en dus een downtime van 0,05 % het laatste jaar.


Wat is de gemiddelde uptime van andere servers?

Bedrijven bieden gegarandeerde uptime aan; vaak kunnen zij worden aangeklaagd wanneer deze waarden niet worden gehaald. Deze waarde is naast aangekondigde tijd dat een server er voor een onderhoud uitligt.

 

Bijvoorbeeld Google garandeerde 99,9 % uptime. Sommige hostingspartijen 99 %. 

Nuance gebruikt voor Dragon Cloud de servers van Microsoft Azure.

Je profiteert automatisch van de 3.500 wereldwijde cyberbeveiligingsexperts van Microsoft. Het beveiligingsteam werkt uitsluitend aan de bewaking en het onderhoud van de Azure datacenters, 24 uur per dag en het hele jaar door.

 

Microsoft heeft ook meer dan 200 hackers in dienst die Azure proberen te belasteren - alleen om zwakke punten te vinden, mogelijke beveiligingslekken te dichten en kwaadwillende hackers altijd een stap voor te blijven.

 

Microsoft Azure heeft op elk moment 3 redundante kopieën van jouw gegevens, waarvan er één wordt opgeslagen in een apart datacenter in geval van lokale natuurrampen. Hier heb je dus de beste gegevensbeveiliging, waarbij aan alle scenario's is gedacht, zonder dat je de verantwoordelijkheid hebt om de juiste back-upoplossing te kiezen.

 

De cloud architectuur van Microsoft Azure is gebaseerd op het onontkoombare basisbegrip: alle hardware zal uiteindelijk onderuitgaan of niet meer werken.

 

Daarom zijn in Microsoft Azure een groot aantal maatregelen ingesteld voor een hogere betrouwbaarheid. Er een automatische fail-over, d.w.z. automatische overschakeling van de server naar een backup server in geval van een onvoorziene crash.

 

*Bron Nuance en Wikipedia


Lees verder:

Huisarts houd je niet van typen, dan moet je niet bij ons zijn

Huisarts houd je van typen, dan moet je niet bij ons zijn

 

Zorgminister Ernst Kuipers wil de werkdruk van huisartsen verminderen. Hij denkt dat te kunnen bereiken door bijvoorbeeld onnodige administratieve lasten weg te nemen. De huisarts is als eerste aanspreekpunt van de zorg “cruciaal, nu en in de toekomst”. Kuipers weet dat er bij hen “veel op hun bordje ligt” en wil de huisartsen ontzorgen.

 

Een huisarts vertelde mij onlangs dat hij zo min mogelijk opschrijft. Wat hij dan weglaat is onduidelijk. Worden de oude klachten aan bijvoorbeeld een knie niet gerapporteerd, bij een trauma zal het onduidelijk zijn welke klachten nieuw zijn en welke al aanwezig. Moeten we met z’n allen daar blij mee zijn?  Lees verder over de blog huisarts houd je van typen, dan moet je niet bij ons zijn.