Dicteren met Olympus ODMS en voicerecorders

Met Olympus kun je professioneel dicteren met je  smartphone of voicerecorder. Altijd en overal.

 

ODMS is een veilig en krachtig dictaten workflow oplossing voor audio opnames, digitaal dicteren en transcribe (uitwerken).

 

Olympus komt met een nieuwe ODMS

Olympus Dictation management system 7.4 is uit

Met de nieuwste release ODMS 7.4 bevat de mogelijkheid om heldere audio-opnamen te maken van je webconferenties. Deze ODMS-update betekent dat je je audio kunt opnemen vanaf elk vergaderplatform dat je gebruikt. Of je nu Teams , Zoom, WebEx of een andere vergadersoftware gebruikt, met ODMS kun je vanaf elk van hen opnemen.

 

De gepatenteerde DSS-indeling (Digital Speech Standard) comprimeert de bestanden tot 5 keer kleiner. Het hebben van kleinere audiobestanden zorgt voor eenvoudiger delen en e-mailen van bestanden. Beveiliging is belangrijk bij het delen van gevoelige gegevens of belangrijke e-mails. DSS Pro biedt een realtime audio-encryptie die de audio-opnames beveiligt met 256-bit encryptie. 

 

Wil je bestanden naar je secretaresse of transcriptiesoftware sturen? Deze release maakt het nog steeds gemakkelijk om de bestanden te verzenden en bied je de mogelijkheid om DS2-audiobestanden om te zetten naar WAV- of WMA-indelingen voor bewerking. 

 

De nieuwe R7.4-release heeft nogal wat toevoegingen die essentieel zijn voor de dagelijkse vereisten van professionals over de hele wereld. De nieuwste ODMS-update van OM Digital Solutions maakt dicteren gemakkelijk en veilig, waar je ook naartoe gaat.

 

Meer informatie over ODMS

Vergelijking verschillende soorten software van Olympus
Olympus software vergelijking ODMS
Update Olympus dictation app

De ODDS-app heeft onlangs een nieuwe update gehad.  De update is automatisch uitgevoerd, maar wat is er veranderd en welke verbeteringen zijn er toegevoegd: 

  • Verhoogde wereldwijde verwerkingscapaciteit.
  • Een Health Check-bewakingsfunctie.
  • Gebruikersmeldingssysteem voor verbeterde meldingen en statusupdates.
  • Onderhoudsmodus wordt automatisch geactiveerd om gegevensverlies te voorkomen.
  • De tekenlimiet voor het invoeren van e-mailadresdomeinen is verwijderd.
  • Bugfix - De starttijd van de opname wordt nu gemarkeerd wanneer een opname daadwerkelijk start in plaats van wanneer een nieuw bestand is gemaakt.
  • Er zijn een aantal redundanties toegevoegd om beveiligde bestanden te garanderen.

 

Hoe maak je een opname van een webconferentie

How-To Setup Web Conference Recording/ Step by Step Guide, legt stap voor stap uit hoe je de nieuwste versie ODMS 7.4 gebruikt om videoconferentie vast te leggen. Vraag aan support om dit document. 

Vergelijking met Olympus voicerecorders
Vergelijking Olympus verschillende voicerecorders