Philips SpeechLive App realtime spraakherkenningssoftware

Philips Speechlive mobiel-app

Gebruik spraakherkenning met een desktop-app op een windows computer

 

Philips SpeechLive kennen we al een tijdje, dicteren met een gratis Philips app of met een Philips spraakrecorder. Sinds kort is er ook een desktop-app erbij gekomen. Eenvoudig in gebruik en herkenbaar. Dicteren nu in programma’s op je eigen computer.

 

 Live Transcribe

Een kleine SpeechLive balk met één grote rode knop om de microfoon aan te zetten. Of afhankelijk van het merk microfoon.

 

 

Live Transcribe, realtime speech-to-text

Dicteer op je computer of laptop met speechlive desktop-app

SpeechLive Desktop-App 

 

Naast de SpeechLive Mobile App kun je ook de SpeechLive Desktop App te gebruiken. De SpeechLive Desktop App is alleen beschikbaar voor Windows 10 (64-bits) en is alleen beschikbaar voor SpeechLive auteursaccounts. 

Spraakherkenning Nederlands via SpeechLive

Met een SpeechLive account dan kun je Google spraakherkenning gebruiken. 23 talen zijn beschikbaar die ook beschikbaar zijn bij Google spraakherkenning. De talen zijn door elkaar te gebruiken, je start gewoon een andere taal en dicteert verder.

In deze app stel je de taal in en begin je met dicteren. Zelfs tijdens het dicteren kun je overschakelen naar een andere taal. De spraakopdrachten moeten dan wel in de andere taal worden gegeven.

Nederlandstalige interface is er nog niet en onze Philips accountmanager verwacht dat ze de app ook in het Nederlands gaan aanbieden. Onduidelijk is wanneer dit gebeuren gaat.

Voor € 25 per maand, excl btw, kan je nu onbeperkt spraakherkenning van Google gebruiken binnen de desktop-app en ook binnen de Smartphone-app. Direct spraak-naar-tekst voor 23 talen.

Lijkt dit je wat? Vul onderstaand formulier in: 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.