Business Process Management optimaliseert bedrijfsprocessen

Business process management – vaak afgekort met BPM – is een term die in een bedrijf vaak gebruikt wordt als het gaat om innoveren, automatiseren, verbeteren en efficiënter inrichten van uw organisatie en bedrijfsprocessen.

 

U kunt zich voorstellen dat optimaliseren op veel manieren kan. Facturen, bestelformulieren, pakbon en dossiers automatisch inlezen en opbergen. Eigenlijk kunnen alle documenten automatisch worden verwerkt en worden toegevoegd aan uw bedrijfsproces. Leesbare scans, PDF’s, foto’s en JPG’s direct in juiste mappenstructuur of dossier. Dicteerprocessen worden lean gemaakt.

 

Voor het optimaliseren en automatiseren van bedrijfsprocessen is een breed scala aan systemen beschikbaar.  

Een onderdeel van BPM is een documenten workflow

Voor alle processen binnen een document workflow is diverse software beschikbaar. Zoals workflow en scan oplossingen en oplossingen voor afdrukbeheer. Eveneens kent u waarschijnlijk PDF software en OCR, voor beeldherkenning. Voorbeelden zijn Power PDF en Omnipage.

 

Een uitdaging bij de huidige BPM software is het aan elkaar ‘knopen’ van de verschillende programma’s. Deze programma’s moeten goed samenwerken en het liefst zo soepel mogelijk en met zo weinig mogelijke belemmeringen en fouten. Een complete suite van alle BPM software is nog niet op de markt, daar wordt wel hard aan gewerkt.

 

Belangrijk is de beveiliging van printopdrachten. Koppelingen met AD, ERP en CRM. Aanmeldprocedures vereenvoudigen en opdracht-gestuurd werken.

Nuance Controle Suite

Momenteel test men de Nuance Control Suite. De Nuance Control Suite is een samenstelling van de beste uit de Nuance producten.

 

Enkele onderdelen van Nuance Control Suite zijn Power PDF, Omnipage en AutoStore. Deze bewezen computerprogramma’s werken perfect samen. Cedere verzorgt de installaties en koppelingen met uw devices en programmeert uw wensen.

Waarom is print- en documentbeveiliging nu zo top of mind?

"Het zijn gemakkelijke doelen voor hackers die eenvoudig kunnen worden gevonden met hacker-tools en niet veel moeite kosten."

Ik heb al software en een contract met een device leverancier

De bij u aanwezige software kan worden samengevoegd of vervangen indien nodig. Heeft u (nog) een contract met een MFD leverancier? Geen probleem, dat lossen we op of vullen aan.


Hoe verhoudt spraakherkenning tot BPM.

Een ander onderdeel van Business Process Management is spraakherkenning. Spraakherkenning, Dragon en Winscribe, wordt gebruikt om het dicteerproces te versnellen. Dicteren in Outlook en Word. Het automatisch omzetten naar PDF of versturen als PDF. Spraakherkenning is een onderdeel van het lean maken een bedrijfsproces: het dicteer proces of documenteren.

 

Voorbeelden van dicteer processen optimalisatie zijn: Justus Medische Expertise en Bosch & Berg Letselschade.