Cedere werkt door; Cedere helpt met thuiswerken

 

Makkelijk doorwerken vanuit huis geldt niet voor iedereen. Cedere probeert te helpen. Veel klanten werken al flexibel, dus ook vanuit huis. Er zijn diverse oplossingen voor je al aanwezige systeem of trial versies om de eerste 30 dagen door te komen.

Wij bewonderen onze klanten in de zorg en zij die voorzichtig moeten zijn in contact met de buitenwereld. Of dat nu thuis is of op het werk. Het welzijn van onze collega’s en klanten gaat voor alles. We nemen daarom continu alle voorzorgsmaatregelen in acht en volgen het RIVM op de voet.

Cedere is aanwezig voor jou en werkt op aangepaste wijze door. We moeten met z’n allen deze moeilijke tijd doorkomen en proberen er het beste van te maken. Er zijn diverse technische oplossingen die het mogelijk maken om op flexibele werkplekken door te werken. Wij willen jou zo veel mogelijk bijstaan in deze moeilijke periode.

Voor Cedere zelf geldt dat we alle trainingen, installaties, helpdesk, presentaties en informatie telefonisch of online kunnen gegeven. Wij hebben hier veel ervaring in. Ook helpdeskvragen worden op deze manier behandeld. Je kunt gewoon blijven bestellen, de levering wordt contactloos door POSTNL verzorgd.

Thuiswerken: Cedere biedt hulp

Makkelijk doorwerken vanuit huis geldt niet voor iedereen. Cedere probeert te helpen. Veel klanten werken al flexibel, dus ook vanuit huis. Er zijn diverse oplossingen, ook van het al aanwezige artikel en/of we verzorgen een trial versie om de eerste 30 dagen door te komen.

Hieronder mogelijkheden voor thuiswerken en hygiëne:

  • Dragon Spraakherkenning
  • SpeechLive van Philips
  • Olympus ODDS en ODMS
  • Dictation Anywhere of Winscribe, dicteren en spraakherkenning
  • Toetsenborden, muizen en microfoons
  • Lesmateriaal en training
 

Dragon Spraakherkenning:

Dragon Individual en Group kan 3 keer geïnstalleerd worden, dus ook thuis op de computer. Wanneer je de software niet meer bezit dan kan Cedere je helpen met een download bestand. Afhankelijk van de Dragon versie vind je de activatiecode in de Dragonbalk, onder Help of het vraagteken onder Info. In de pop-up staat de activatiecode van Dragon.

Heb je met spoed een (schone) microfoon of headset nodig, wij hebben diverse headsets op voorraad en kunnen deze binnen één dag leveren. Bega niet de fout door een slechte headset te gebruiken en zo het spraakprofiel te beschadigen.

Meer informatie Dragon versies.

SpeechLive van Philips:

Een volledig op cloud gebaseerde workflow voor dictaten. Heb je een Philips dicteerapparaat dan kun je deze blijven gebruiken. Bij SpeechLive wordt het dictaat ge-upload naar de cloud omgeving, de backoffice kan deze in de cloud verwerken.

Voor de backoffice is geen speciale lokale software nodig. Vanuit de cloud kan met muis en toetsenbord de dictaten worden afgeluisterd en verwerkt.  Heb je wel een voetpedaal, dan werkt deze ook binnen SpeechLive.

Nog niet in het bezit van SpeechLive? Cedere verzorgt een gratis 30 dagen trial om de eerste periode door te komen. Informatie SpeechLive.

Wel SpeechExec op kantoor? Bij de huidige licentie methode van SpeechExec mag je zo vaak als je wilt de software installeren. Alleen het aanmelden op SpeechExec telt. Dus concurrerende licenties. Installeer en werk vanuit huis of kantoor.

Meer informatie over SpeechLive.

Olympus ODDS en ODMS:

Gebruik je Olympus dicteerapparaat en uitwerkset, dan kun je met de app van Olympus dicteren en versturen per mail of direct naar de ODDS cloud. Heb je de app al dan is er geen probleem en werk je gewoon door. Heb je die nog niet dan is een trial van 30 dagen mogelijk.

Als Backoffice medewerker kun je de gratis DSS Player Light downloaden om thuis te werken. Bij deze versie kun je niet veel meer dan afluisteren en verwerken. Voetpedalen werken niet, je werkt met muis en toetsenbord. Voor een periode hoeft dit geen probleem te zijn.

Meer informatie over Olympus software.

Dictation Anywhere of Winscribe, dicteren en spraakherkenning:

Gebruik je Dictation Anywhere dan dicteer je met een app op je smartphone en het dictaat verstuur je automatisch naar de cloud van Cedere.

De backoffice installeert heel eenvoudig thuis de uitwerksoftware en kan zonder headset en voetpedaal de dictaten verwerken. Het account en wachtwoord van kantoor moet worden gebruikt. Account gegevens vergeten? Neem contact op met  Cedere en wij leveren de accountgegevens.

Gebruik je de extra module spraakherkenning naast Dictation Anywhere, dan verschijnt de tekst op je smartphone binnen de Winscribe app en vanuit deze app verstuur je de tekst via de mail naar de backoffice of je klant.  De backoffice is op dat moment niet nodig, zij kan later de tekst controleren en optimaliseren.

Meer informatie over Dictation Anwyhere.

Toetsenborden, muizen en microfoons:

Is hygiëne erg belangrijk, en dat is het zeker in deze periode, dan is aanschaf van een medisch artikel een uitstekend idee. Gebruik je met meerdere mensen een toetsenbord of microfoon dan moet je, elke 30 minuten of na elk uniek contact, deze schoonmaken. Voor medische omgevingen leveren we deze artikelen, zij zijn met allerlei schoonmaakmiddelen te reinigen:

Lesmateriaal en training:

Om de tijd goed te gebruiken raden wij je aan om eens extra aandacht te geven aan optimalisatie van de producten. Dat kan door een online training, webinars of zelfstudie met lesmateriaal

Verder wensen wij iedereen sterkte de komende tijd. Cedere is goed bereikbaar voor alle vragen over optimaal en flexibel werken.

Het team van Cedere