Olympus DS-9500 wint de Red Dot Design Award

De Red Dot Award Product Design is een van werelds grootste ontwerpcompetities. In 2019 namen ontwerpers en fabrikanten uit 55 landen deel aanmeren dan 5.500 producten in de competitie.

 

Olympus won met de DS-9500 voicerecorder.

Winnaar Red Dot Award 2019: Olympus DS-9500

De professionele DS-9500 digitale voicerecorder biedt eenvoudige draadloze overdracht via e-mail en geavanceerd systeem met 2 microfoons voor lawaaierige omgeving. Deze functies zorgen voor een effectieve workflow van spraak tot tekst, evenals meer flexibiliteit en vrijheid in het dagelijkse werk. De jury van de Red Dot Award stelt: "het draagbare dicteerapparaat DS-9500 biedt doordachte functionaliteit en innovatie wifi connectiviteit om effectieve workflowondersteuning te bieden."

De Red Dot Design Award is niet de enige prestigieuze prijs die de DS-9500 onlangs heeft gewonnen. Het werd bovendien geëerd met een 'Great Product" label door een Deense hardwaretestplatform en ontving een test score van 9,5 van de 10 punten.

Verklaring van de jury

Het draagbare dicteerapparaat DS-9500 biedt een goed doordachte functionaliteit en innovatieve Wi-Fi-connectiviteit om effectieve workflowondersteuning te bieden.

Meer over Olympus:

Olympus DS-9500 en DS-9000 digitale voicerecorders

Olympus DM-720 voice recorder