Nieuwsbericht: De Document Imaging-divisie van Nuance is nu onderdeel van Kofax

Nieuwsbericht 1 februari 2019: Alle imaging producten zoals Power PDF, Omnipage, Paperport en alle producten van BPM (Business Process Management) vallen vanaf vandaag onder Kofax. Kofax is een wereldwijde organisatie op het gebied van intelligente automatisering software.

Kofax wil de klantwaarde verhogen met deze stap.

Klantwaarde is vooral wat je ervaart aan toegevoegde waarde van het bedrijf.  Kofax is actief in 60 landen met meer dan 20.000 klanten en 1600 werknemers. 

 

De gehele divisie Imaging met personeel  gaat over wat ten goede komt van de verkoop en administratie. Cedere blijft de producten leveren zoals we nu doen. Je kunt dezelfde service verwachten.

 

Business Process Management is een document automatisering manager om de workflow van documenten te optimaliseren. Zij bestaat uit een suite van meerdere producten die je ook los van elkaar kan aanschaffen. De bekendste producten zijn AutoStore en eCopy.  Lees verder op de site over deze producten.