Ik heb in een razend tempo mijn hele administratieve achterstand weg kunnen werken.

Ik ben vandaag maar even "in de microfoon geklommen" om aan Godie van Cedere te laten weten hoe tevreden ik ben over Dragon NaturallySpeaking. Ik heb in een razend tempo mijn hele administratieve achterstand weg kunnen werken.

Henk Brand

Inmiddels ben ik goed thuis in het gebruik van deze software. Dat had me nooit gelukt wanneer ik niet een middag in Deventer, bij Cedere training heb gehad. De tips en trucs die ik daar mee heb gekregen maken dat het aanleren van werken met Dragon goed en efficiënt kan gebeuren.

 

Inmiddels heb ik ook leergeld betaald toen mijn, met eigen jargon aangevuld lexicon door een storing verloren ging. Ik maak inmiddels wekelijks een externe back-up.

 

Het is heerlijk om aan het eind van een dag werken in mijn praktijk niet meer last te hebben van handmatig bijwerken van al mijn dossiers. Waar ik vroeger in mijn rapportage twee uur bezig was met tekstverwerking kost het me nu nog 20 min.

 

Henk Brand

Vrijgevestigde sociaal psychiatrisch verpleegkundige