Dictation Anywhere Legal -dicteer onderweg

Winscribe met Dragon - beste combinatie voor onderweg

Zowel digitaal dicteren als spraakherkenning, transcribe via kantoor

Home - Spraakherkenning - Juridisch Overzicht - Dictation Anywhere Legal


Veel onderweg of niet achter de computer willen zitten? Flexibel dicteren mét juridisch lexicon? Dan is Dictation Anywhere Legal geschikt.

 

Dictation Anywhere Legal is een hybride oplossing van Winscribe workflow en Dragon Serverside spraakherkenning.

 

De jurist of advocaat dicteert in een recorder of smartphone, verstuurt naar Dictation Anywhere Server en binnen enkele minuten is het dictaat omgezet naar tekst. Deze tekst is direct zichtbaar voor auteur en transcriber.

Dictation Anywhere, wat is anders aan deze spraakherkenningsoplossing?

Dictation Anywhere noemen we een backend recognition methode. Achteraf wordt de audio omgezet in tekst. Dat heeft als voordeel dat een advocaat alleen bezig is met de inhoud.

 

De advocaat kan zijn gedachte, e-mail of pleitnota inspreken en hoeft zich niet bezig te houden de administratie. Hij spreekt vele malen sneller dan dat hij typt en kan zich goed concentreren.

 

De secretaresse pakt het dictaat en tekst op, luistert af en verbetert de vertaling, en verwerkt alles tot een document of mail. Zijn het alleen opdrachten voor de backoffice dan is Speech-to-Text niet nodig en stuurt de advocaat alleen een gesproken bericht.

 

Ik ben geïnteresseerd en wil meer informatie

Voor Dictation Anywhere Legal vind je alle informatie op deze site: 

 

Dictation Anywhere Legal meer informatie op de speciale site

 


Dictation Anywhere zonder spraakherkenning

Alleen transcriberen is ook mogelijk, het secretariaat typt het gesproken bericht uit.

Winscribe server is de beheerstool die tot in detail in te richten is. Wie mag welke mail verwerken? Welke rechten en wanneer moet het dictaat uitgewerkt zijn. Winscribe is een echte workflow beheersmodule.