Kofax ControlSuite 1.4

Content-aware print, capture and workflow

Automation van documentenstroom

Kofax ControlSuite is een platform dat vrijwel elk aspect van de distributie in documenten beheert, beveiligt en regelt afdrukken, scannen, routeren en opslaan. Ze is geschikt voor de gehele onderneming. Koppelingen met elke combinatie van systemen, technologieën en apparaten, inclusief gemengde MFP-omgevingen.


De architectuur bevat de volgende generatie versies van Kofax Equitrac 6, Kofax AutoStore 8 en Kofax Output Manager 5.

Een uniform platform voor print-, vastleg- en outputbeheer

Kofax ControlSuite is de enige geïntegreerde printbeheeroplossing die je digitale kantoorervaring veilig mogelijk maakt door de manier te beheren waarop informatie wordt afgedrukt, vastgelegd en gerouteerd.

 

Content Aware Print & Capture

Krijg meer zichtbaarheid, beveiliging, beheer en nauwkeurigheid in je print-, vastleg- en outputbeheerworkflows met een oplossing die antwoordt op "wat" wordt afgedrukt of vastgelegd buiten de standaard waarom, wanneer en wie.

 

Geavanceerd mobiel

Bied de kracht van vastlegworkflows aan gedistribueerde arbeidskrachten en maak printen via Find Me mogelijk met beveiligd mobiel printen, vrijgeven, vastleggen, authenticatie en toegang.

 

Kofax TotalAgility ™ -integratie

Integreer veilig afdrukbeheer binnen bedrijfsvoering en van bedrijfsprocessen.

 

Veilig printen

Beveilig al je apparaten en zorg tegelijkertijd voor communicatieprotocollen, gebruik geavanceerde informatiebeveiliging zoals watermerken en behoud een bewakingsketen door alle print- en vastlegactiviteiten te volgen.

 

Capture, Print Audit Trail & Reporting

Volg en beheer automatisch alle printactiviteiten met kant-en-klare rapportage

Voor meer informatie, demonstratie en brochure neem je contact op. 

Kofax ControlSuite 1.4

 

 

 

Lancering van ControlSuite 1.4

 

Kofax is verheugd de lancering van ControlSuite 1.4 aan te kondigen. Met deze lancering is geactualiseerd marketingmateriaal en verkoopondersteuning beschikbaar. Met de lancering van ControlSuite 1.4 brengt Kofax ook specifieke hulpmiddelen uit voor het upgraden van Equitrac 5.

 

ControlSuite is de toonaangevende, volledig geïntegreerde oplossing voor automatisering van de document workflow met content-aware capture, beveiligd uitvoer- en afdrukbeheer en mobiele workflows.