Output Manager versie 5 van Kofax

Oplossingen voor afdrukbeheer

Printproblemen geven niet alleen veel irritaties bij de medewerkers maar zorgen ook voor een grote kostenpost. Waar is de afdruk gebleven? Van wie is deze stapel papier? De printer doet het niet en ik heb nu mijn documenten nodig, de inhoud is niet geschikt om te lezen.. Een oplossing voor deze problemen is Output Manager.

 

* Output Manager verrijkt documenten en maakt ze secure!

 


Output Manager werkt zo:

Output Manager print Barcodes op de documenten, voegt logo's toe, print formulieren, zorgt dat de juiste printer wordt gebruikt of bij printerproblemen, verplaatst de opdracht naar een andere printer.

En dat onafhankelijk van het merk MFD of printer.

 

Als je persoonlijke informatie wilt beveiligen en wilt voorkomen dat vertrouwelijke gegevens worden afgedrukt, dan is Output Manager de juiste oplossing voor je. De combinatie met AutoStore maakt het af.

Bespaar op kosten door fouten te voorkomen:


Kofax Output Manager met Autostore
Kofax Output Manager met Autostore

Output Manager in gezondheidszorg

Zoals het bovenste overzichtje aangeeft, Output Manager is heel goed te gebruiken in een ziekenhuis of ZBC. 

 

Koppelingen met diverse EPD's zijn aanwezig. 

 

Met een unieke integratie met Epic Systems, McKesson of andere bekende EPD's, voldoet Output Manager aan de voorschriften voor gezondheidszorgbeveiliging en scheelt het je organisatie tijd en geld door effectieve controle over alle bedrijfsoutput. Bovendien wordt de oplossing geschaald voor elke grootte van je zorgorganisatie en kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van je organisatie.


Output Manager in Financiële business

Niet alleen de Health Care werkt met beveiligde documenten en afdrukken. Ook de financiële wereld heeft dezelfde problematiek. 

 

Kosten verlagen en beschermen documenten en afdrukken, snel kunnen werken en gebruikersvriendelijk, spelen een grote rol bij financiën. Ook hier valt nog veel te optimaliseren.