Poly of Plantronics? We noemen ze maar even Poly (Plantronics)

Plantronics, bekend van de headsets, heeft in 2018 Polycom, bekend van de video-conferencing, overgenomen. Ze gaan samen verder onder de naam Poly.

 

 

De combinatie tussen audio en video (vergaderen) is momenteel een HOT TOPIC. We konden al overal werken maar juist nu zien we dat iedereen zich voorbereidt op de toekomst en er voor gaat zorgen dat de techniek meebeweegt. De techniek moet zich aanpassen aan de werkruimte van de werknemer en de gebruikte software. En daar is Poly op ingesprongen.

Professioneel  en kwalitatief werken in elke omgeving

Poly richt zich dan ook specifiek op werkruimtes: Onderweg, Aan Het Bureau, Werk Vanuit Huis, Vergaderruimte, Kleine Ruimte, Open Kantoor en Klantenservice.

En dan niet alleen voor de headsets met speciale kwaliteiten zoals Noise cancelling op de microfoon of juist op de headset, maar ook in combinatie met videobellen of beeldbellen.

 

Diverse soorten software voor beeldbellen, zoals Zoom en Microsoft Teams, voor optimale conversatie wordt meegeleverd. Meerdere platforms worden ondersteund. Daarnaast zien we koppelingen met camera’s voor enkele beller tot communicatie met volledige zalen. 

Ieder zijn eigen headset

Het blijft maatwerk. Gelukkig zijn we niet allemaal gelijk en dat betreft dus ook onze werkomgeving. De een werkt vanuit huis met kinderen op de achtergrond en de ander moet zich concentreren in een kantoortuin.

 

Mijn buurman adviseert bedrijven en hij gaf aan dat hij met 5 verschillende platforms moet beeldbellen en dat vanuit diverse werkomgevingen. Nu is hijzelf wel een allemans- vriendje maar dat was zijn headset niet. Je snapt dat dit problemen geeft en niets is irritanter dan een slecht werkend systeem, vertragend beeld waar je wel iemand ziet praten maar niets hoort of de airco harder blaast dan dat de persoon praat. 

Keuzemenu POLY.COM

Poly heeft dat probleem goed aangepakt. Op de site van Poly.com staan de diverse headsets, maar ook de werkomgeving wordt meegenomen.

Zie onderstaand plaatje waar je je workspace aangeeft en Poly met solutions komt. 

Zoals ik al aangaf, het blijft maatwerk. Het beste is om advies te vragen en Cedere te laten meedenken. We leveren alle producten, ook al staan ze niet in onze webshop genoemd.

 

Plantronics of Poly? De producten die Cedere verkoopt zijn naast de juiste vergadertools soms ook geschikt voor spraakherkenning.