Handleidingen en cursusmateriaal

Zelfstudie of naslagwerk

Tevens als e-book verkrijgbaar


Muismat met spraakopdrachten Dragon
ZEER gewild is deze muismat waarop de meest gebruikte spraakopdrachten van Dragon overzichtelijk staan weergegeven. Gebruik het als Spiekbriefje.. Nu los te bestellen van het lespakket. Of als onderdeel van Lesmateriaal Dragon ... (meer lezen)
€ 8,23
E-book: Handleiding Dragon Professional Anywhere (
* Download het e-book handleiding in pdf. Een complete handleiding van Dragon Professional Anywhere (DPA).   De handleiding is geschikt voor op de smartphone, iPad, ibooks, Browser, E-reader (pdf) of op de computer. Het e-book ... (meer lezen)
€ 18,58
E-book: richtlijn voor Dragon Spraakherkenning
*Download e-book in pdf. Makkelijk, altijd bij de hand!   Voor op smartphone, iPad, ibooks, Browser, E-reader (pdf) of op de computer. Een praktisch e-book met uitleg, plaatjes en opdrachten voor Dragon spraakherkenning. Voo ... (meer lezen)
€ 22,72
Handleiding Dragon Professional Anywhere (DPA)
Een complete handleiding van Dragon Professional Anywhere (DPA), met een overzicht van spraakopdrachten en voorbeelden.    Achter de eenvoud zit een complexe theorie. In deze handleiding leer je goed om te gaan met spraakherken ... (meer lezen)
€ 27,87
Werkboek Dragon Spraakherkenning
Tijdens de training Dragon wordt veel uitgelegd en geoefend. In dit Werkboek vind je de opdrachten met uitgebreide uitleg. Dit werkboek is opgebouwd in drie fases zodat je aan de hand wordt meegenomen en zo de spraakherkenningssoftware Drago ... (meer lezen)
€ 35,92
Handleiding Dragon spraakherkenning Compleet
Leer alles over Dragon spraakherkenning in dit uitgebreide en praktische leerboek. Of je nu een professional of een particulier bent, dit boek helpt je om het maximale uit Dragon te halen. Je leert over alle Dragon producten, van de basisfun ... (meer lezen)
€ 55,73
Bundel Dragon Handleidingen (3 producten)
Deze bundel gebruiksaanwijzingen is voor Dragon Group, Dragon Professional 16, Dragon Individual, Dragon Legal en Dragon Medical. De bundel bestaat uit 3 producten voor optimaal gebruik Dragon.    Handleiding Dragon Sp ... (meer lezen)
€ 89,36