Handleidingen en cursusmateriaal

Zelfstudie of naslagwerk

Tevens als e-book verkrijgbaar


Muismat met spraakopdrachten Dragon
ZEER gewild is deze muismat met de meest gebruikte spraakopdrachten Dragon staan overzichtelijk weergegeven. Gebruik het als Spiekbriefje.. Nu los te bestellen van het lespakket. ( € 6,65 excl. 9% BTW ) ... (meer lezen)
€ 7,25 2
E-book: Handleiding voor Dragon Professional Anywh
* Download het e-book handleiding in pdf. Een complete handleiding van Dragon Professional Anywhere (DPA).   De handleiding is geschikt voor op de smartphone, iPad, ibooks, Browser, E-reader (pdf) of op de computer.  De e-book beva ... (meer lezen)
€ 16,35 2
E-book: Leerboek/Werkboek voor Dragon Spraakherken
*Download e-book in pdf van Lubor Education. Makkelijk, altijd bij de hand!   Voor op smartphone, iPad, ibooks, Browser, E-reader (pdf) of op de computer. Een praktisch e-book met uitleg, plaatjes en opdrachten voor Dragon I ... (meer lezen)
€ 20,00 2
Handleiding Dragon Professional Anywhere
Een complete handleiding van Dragon Professional Anywhere (DPA), met een overzicht van spraakopdrachten en voorbeelden.    Achter de eenvoud zit een complexe theorie. In deze handleiding leer je goed om te gaan met spraakherkenning ... (meer lezen)
€ 30,14 2
Werkboek Dragon Professional Spraakherkenning
Tijdens de training Dragon wordt veel uitgelegd en geoefend. In dit Werkboek vind je de opdrachten met uitgebreide uitleg. Dit werkboek is opgebouwd in drie fases zodat je aan de hand wordt meegenomen en zo Spraakherkenningssoftware Dragon l ... (meer lezen)
€ 37,39 2
Leerboek Dragon spraakherkenning Compleet
Een compleet leerboek Dragon Professional, Group, Individual, Legal en Medical van ruim 100+ pagina's, voor een totaal overzicht van de mogelijkheden van Dragon professional versie 15.6.   Een compleet overzicht met informatie over ... (meer lezen)
€ 60,28 2
Dragon lesmateriaal
Deze bundel cursusmateriaal is voor Dragon Individual, Group, Legal en Medical. De bundel bestaat uit 3 producten voor optimaal gebruik Dragon.    Leerboek Dragon Spraakherkenning Compleet; 100 + pagina's voor verd ... (meer lezen)
€ 84,24 2