Spraakherkenningsoftware

Dragon Professional Individual

Particulier en klein zakelijk


Diverse producten spraakherkenning en voordeelbundels

Dragon & Training & Meer
Combinatie van spraakherkenning, headset en online instructie. Geschikt voor lokale installatie voor particulieren en kleine kantoren incl. online training.   Combinatie van onderstaande producten: Dragon Professional Gr ... (meer lezen)
€ 1.224,42
Dragon Standaard Combinatie
Combinatie van spraakherkenning en koptelefoon (geschikt voor spraakherkenning) met lesmateriaal. Voor lokale installatie op Windows computer. Geschikt voor particulieren en klein zakelijk.   Combinatie van onderstaande product ... (meer lezen)
€ 951,62
Dragon Professional Individual
Dragon Professional Individual DPI (versie 15.6) download. Cedere raadt Dragon Group  of Dragon Bundels aan. Voor meer informatie neem contact op.   1. DPI download Nederlands en Engels, direct leverbaar  (excl. 21% btw € 6 ... (meer lezen)
vanaf € 296,45
E-book: Leerboek/Werkboek voor Dragon Spraakherken
*Download e-book in pdf van Lubor Education. Makkelijk, altijd bij de hand!   Voor op smartphone, iPad, ibooks, Browser, E-reader (pdf) of op de computer. Een praktisch e-book met uitleg, plaatjes en opdrachten voor Dragon I ... (meer lezen)
€ 21,08
Handleiding Dragon Professional Anywhere
Een complete handleiding van Dragon Professional Anywhere (DPA), met een overzicht van spraakopdrachten en voorbeelden.    Achter de eenvoud zit een complexe theorie. In deze handleiding leer je goed om te gaan met spraakherken ... (meer lezen)
€ 25,85
E-book: Handleiding voor Dragon Professional Anywh
* Download het e-book handleiding in pdf. Een complete handleiding van Dragon Professional Anywhere (DPA).   De handleiding is geschikt voor op de smartphone, iPad, ibooks, Browser, E-reader (pdf) of op de computer.  De e-book ... (meer lezen)
€ 17,23