Olympus Dictaten Workflow Netwerk ODMS

Think Fast - Talk Smarter !!

home - digitaal dicteren - Olympus workflow
Philips digitaal dicteren

meer spraakherkenning

shop digitaal dicteren


Olympus Dictation Management System (ODMS), is een veilig en sterk dictaten workflow oplossing voor audio opnames, digitaal dicteren en transcribe (uitwerken). Uitgebreide rechtenstructuur en inrichting. Professioneel en geschikt voor bedrijven, kantoren en klein zakelijk.

Dicteer met dicteer-app ODDS of met voicerecorder onderweg. Op kantoor gebruik je de fijne handmicrofoon voor desktop dicteren.

dictaten overzicht

Olympus Dictation Management System (ODMS), geeft structuur aan het dicteren en uitwerken van dictaten. Via desktop direct inspreken of via een pp onderweg. Werklijsten, prioriteiten en goed overzicht.

dicteren onderweg

Olympus Dictation Delivery Service (ODDS) is een online Dictation app die er voor zorgt dat de digitale dictaten veilig van de smartphone naar de cloud worden gestuurd. En direct worden doorgestuurd naar de backoffice.

 

 

desktop dicteren

Met de Olympus RecMic dicteer je op het kantoor, rechtstreeks in ODMS of DSS-player. De recmic is ideaal voor omgevingen met veel lawaai, zoals kantoren, ziekenhuizen of scholen.


Olympus Dicteer netwerk ODMS

dicteermodule olympus

Dictate module: professioneel dicteersoftware en workflow manager voor een computernetwerk. Met ODMS software kun je dicteren en uitwerken. Werkt tevens op Terminal, Citrix en VMWare. Meer over de producten in de shop.

Hardware: Voor dicteren gebruik je een smartphone, voicerecorder of een handmicrofoon. De app voor de smartphone gebruikt ODDS. DS-9000 is de recorder voor dicteren en de RecMic II de handmicrofoon.

 

Alleen hardware van hetzelfde merk of fabrikant werkt uitstekend binnen de dicteersoftware. Hetzelfde geldt voor een voetpedaal, alleen een voetpedaal van dezelfde fabrikant werkt binnen het dicteernetwerk. 

Transcriptiemodule Olympus

Transcribe module: professioneel uitwerken (transcriberen) van audio opnames en dictaten. Backoffice en secretaresses gebruiken de transcriptie module om dictaten met behulp van een voetpedaal en headset te verwerken.

Welke voordelen zijn er bij Olympus dicteernetwerken?

 • Spraakopnamen desktop en flexibel
 • 256-bit bestandsencryptie met DSS Pro-audiocodec
 • Werkt samen Dragon spraakherkenning (optioneel)
 • Schaalbaar, eenvoudig uit te breiden
 • Kan volledig worden geïntegreerd in een professionele workflow
 • File Transfer (aparte softwaretool SCP client)
 • Wereldmerk van degelijk materiaal
 • Mooi design en licht makkelijk in de hand
 • Gebruikersvriendelijk en eenvoudige bediening

 Informatie bij de workflowproducten


contact opnemen

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

DSS Player voor klein zakelijk en privé, opname interview en meetings


Ontvang je geluidsbestanden in DSS, MP3, WAV, Val of WMA formaat?

Of neem je een interview op in MP3? Deze bestanden kun je beluisteren en verwerken met DSS player en DSS Player Lite (Gratis).  

 

 • DSS-bestandsformaat (Digital Speech Standard) is eenvoudige en beveiligde structuur voor het verzenden van spraakbestanden via e-mail. Dit formaat is klein wat goed is voor het versturen, echter niet beveiligd.
 • DSS- en het DSS Pro-formaat (beveiligdwordt gebruikt door professioneel dicteerapparatuur. Bij een voice recorder kun je het formaat instellen zodat de dictaten versleuteld worden verstuurd. Eventueel met een pincode of wachtwoord. De backoffice vult het wachtwoord in wanneer zij het dictaat openen.
 • Grootte DSS-bestanden is doorgaans 12 tot 20 keer kleiner dan een WAV-bestanden is afspeelkwaliteit van hetzelfde hoge niveau. 
  Doordat de grootte van een bestand een stuk kleiner is en toch een hoge kwaliteit bezit, wordt naast de security ook voor DSS gekozen in plaats van WAV of MP3.

 

Download de gratis DSS Player Lite? Vraag via support@cedere.nl 

 

*Ondersteuning MS Windows en iOs van Apple

*DSSPlay ondersteunt geen hardware, je werkt met je muis


Conferentiesets:

Bij een conferentiekit kun je niet echt spreken van een dicteernetwerk of dicteerworkflow. Een opname van een vergadering of bespreking moet met goed apparatuur plaatsvinden met juiste microfoons. Microfoons met de juiste specificaties. 

 

Na de opname wordt deze via een computer verstuurd naar een transcriptie dienst en eventueel uitgewerkt. Bij het uitwerken kies je voor ODMS transcribe of DSS-Play, afhankelijk van je computer netwerk.

 

Conferentiekit voor opname grote groepen
Conferentiekit voor opname grote groepen
SpeechMike van Olympus

Olympus recmic iii

De olympus recmic is een serie desktop microfoons die speciaal ontworpen zijn voor spraakherkenning en dictatie. De recmic heeft een geavanceerd systeem voor ruisonderdrukking dat achtergrondgeluiden filtert en alleen de stem van de spreker opvangt. De recmic heeft ook een professioneel drielaags filter dat wind- en ademgeluiden blokkeert.

 

De recmic is eenvoudig te configureren met verschillende softwaretoepassingen, waaronder webtoepassingen, en kan gebruikt worden als een USB-toetsenbord voor gemakkelijke bediening.

Journalisten, interviewers, tolken en vertalers gebruiken een recorder voor opnames gesprekken en meetings. Een opname op een voicerecorder is kwalitatief hoger, zeker met het gebruik van een externe microfoon.

 

 

olympus ds-9000

Line upp Olympus recorders

De Olympus DS-9000 is een professionele digitale voicerecorder die ontworpen is voor het vastleggen van hoogwaardige audio. De DS-9000 heeft een aantal voordelen ten opzichte van de DS-2300.

 

 


Software vergelijking Olympus ODMS

Vergelijking Olympus software ODMS