Kofax verandert haar naam in Tungsten Automation

Irving (California) 16 januari 2024: Breaking News.

 

Kofax verandert haar naam in Tungsten Automation.

 

Kofax is de fabrikant van onder andere de software Kofax Power PDF en Kofax Omnipage.

 

In juni 2022 heeft Kofax het bedrijf Tungsten Network overgenomen; dit is een groot bedrijf op het gebied van onder meer elektronisch factureren.

Van Kofax naar Tungsten Automation: stap voor stap.

In 2024 zal de naam Kofax veranderen in Tungsten Automation.

Dit zal in de komende maanden stapsgewijs gebeuren door aanpassing van onder andere de digitale platforms, communicatie en publiciteit.

 

Zo zal je langzamerhand de naam Kofax zien verdwijnen en plaats maken voor Tungsten Automation. Deze wijziging heeft (voorlopig) geen gevolgen voor het inloggen bij Kofax of voor reeds gekochte licenties.

Tungsten: wat een aparte naam ?!

“Tungsten” is een woord dat niet veel voorkomt.

 

Het is oorspronkelijk Zweeds voor “zware steen”; Kofax wil jouw rots in de branding zijn.

Verder is Tungsten een andere naam voor een metaal met een zeer hoge smelttemperatuur, dat ook wel bekend is als Wolfraam. Dit metaal dat wordt gebruikt voor de gloeidraden van lampen, en de gloeilamp was een baanbrekende uitvinding.

 

De darters onder ons kennen “Tungsten“ misschien omdat dit metaal, dat een hoge dichtheid heeft, wordt beschouwd als hét perfecte metaal voor een dart.

 

Uiteraard houdt Cedere je op de hoogte van de ontwikkelingen.

Schrijf je hier in voor nieuws over Kofax en Tungsten.

Koafax / Tungsten producten

Power PDF v5.0 Advanced voor Windows
Kofax PowerPDF Advanced versie voor zakelijke omgevingen, waar security telt. Koppeling met Office software, Sharepoint en andere programma's. Nieuw in versie 5   Papier productiever converteren naar PDF Bestanden ... (meer lezen)
vanaf € 51,56
Online Training Power PDF van Kofax terugkijken
Cedere Basistraining online van Kofax PowerPDF Terugkijken.   Behandelde onderwerpen: Programma interface globaal Maken van PDF vanuit Word Maken van PDF via bestandsbeheer van Windows Bestaande ... (meer lezen)
€ 54,45
Power PDF v4.0 voor MAC
Kofax Power PDF voor MAC : Download.   Papier productiever converteren PDF-bestanden maken vanuit elk pc-programma dat kan afdrukken Documenten eenvoudig combineren en samenstellen Professionele docume ... (meer lezen)
€ 113,14
Power PDF v5.0 Standard voor Windows
Kofax PowerPDF Standard versie voor klein zakelijke omgevingen, waar security telt. Koppeling met Office software, Sharepoint en andere programma's.   Artikelnummer: PPD-PER-0364-001U     PDF-bestanden maken va ... (meer lezen)
€ 137,67
Omnipage Standard scannen, omzetten en OCR voor de
OmniPage 19 is eenvoudiger in het gebruik, omdat het scannen en converteren van documenten nu rechtstreeks in Microsoft Office zijn geïntegreerd, met een 'Direct OCR'-knop in Microsoft Word, Excel en PowerPoint. Zonder dat ze hun vertrouwde ... (meer lezen)
€ 205,10
Omnipage Ultimate, download, scannen, omzetten en
De Kofax Omnipage Ultimate is voor installatie binnen netwerken. Bij meer dan 4 gebruikers wordt met licenties gewerkt.   OmniPage 19 is eenvoudiger in het gebruik, omdat het scannen en converteren van documenten nu rechtstreeks in ... (meer lezen)
€ 235,35