Cedere gaat “on the road” voor advocaten en andere juridische professionals

 

 

Philips Speech en Cedere ‘gaan de straat op’. We bedoelen natuurlijk niet zoals het klinkt. Het klinkt als uit een Urban dictionary  of straattaal.

 

Het klinkt als een actie om mensen, op de straat, te informeren. Zo is het dus niet. We organiseren gezamenlijk een roadshow door heel Nederland

Wat is een roadshow?

Volgens de online woordenboeken is een Roadshow een reizende voorstelling, een rijdende presentatie. Dikke van Dale kent het woord niet en in Engeland gebruiken ze het woord voor een tournee met muzikanten: a touring show of performers, especially pop musicians.


Wat gaan Philips Speech en Cedere doen?

Mooie combinatie!

Philips Speech en Cedere organiseren Roadshows door heel Nederland. We kiezen steeds plaatsen waar een rechtbank aanwezig is en naar verhouding veel advocaten in de buurt wonen of werken. U hoeft dus zo niet ver te rijden.  

 

Het zijn bijeenkomsten speciaal gericht op advocatuur, notarissen en overige juridische rechtsgebieden. De sessies worden interactief gehouden. Dat wil zeggen dat u het ook zelf kunt proberen.


Een roadshow duurt de hele dag, van 10 uur tot 18 uur, en u kunt vrij binnenlopen. 

On the road in Arnhem...

Roadshow Arnhem 20 juni a.s.

De Staat, Markt 38, 6811 CJ Arnhem.

Op steenworp afstand van de Rechtbank en Hof van Arnhem. Loop even binnen!


Presentatie en een testopstelling

Probeer zelf!

Daniël Segers van Philips, houdt meerdere korte presentaties van alle nieuwe innovatieve producten. Dicteeroplossingen met en zonder spraakherkenning, volledig in de cloud, eigen server of op uw laptop.

De nieuwe ontwikkelingen binnen de dicteerwereld gaan snel.

 

Dat geldt niet alleen voor de software maar ook voor alle hardware zoals voicerecorders, microfoons en uitwerksets. De nieuwe innovatieve producten hebben niet alleen een hoge kwaliteit, ze zijn ergonomisch en bestand tegen een stootje.

 

Naast de presentatie is er ook een hands-on tafel waar u zelf de producten kunt testen. Niet alleen de hardware, maar ook de software. Spreek en zie spraakherkenning uw stem omzetten in tekst.

 

  • Verstaat spraakherkenning mij?
  • Kent zij de woorden die ik normaliter gebruikt?
  • Kan ik woorden toevoegen die specifiek zijn voor mijn rechtsgebied, specialisatie?
  • Is het dicteren nu echt verbeterd?
  • Is het iets voor mij?

Wat is er beter dan zelf testen?

Ja, maar..

Bij presentaties vraag je je altijd af of het in de praktijk ook zo is. Je twijfelt aan hetgeen wordt gezegd.

'Ze kunnen de prestaties goed voorbereiden en zorgen dat alles wat ze laten zien ook daadwerkelijk werkt. Ja ja, … tijdens de presentatie.'
Maar… blijft een stemmetje in je hoofd spreken… die twijfel of het ook voor jou werkt. Want beren op de weg die zien we allemaal. Niet alleen in Nova Zembla

 

Na het zelf-testen is een testopstelling binnen het bedrijf de volgende stap. 


Cedere verstaat uw vak!

Ook de juridische vaktermen?

U kent Cedere van de spraakherkenning en dicteer-oplossingen. Vorig jaar is Cedere partner geworden van Philips Speech en rolt zij, bij zowel kleine als grote bedrijven, diverse dicteer-oplossingen uit. SpeechExec Pro met of zonder spraakherkenning voor kleine bedrijven, Enterprise voor Citrix of terminal netwerken.

 

De ICT-medewerkers van Cedere zijn opgeleid door Philips, zij hebben een uitstekende kennis opgebouwd en installeren de producten eenvoudig en snel binnen uw netwerk. 

Alleen voor grote kantoren?

Niet alleen

In Nederland zijn er, in verhouding tot andere landen, veel één-pitters of kleine advocatenkantoren met één of enkele advocaten.

 

Deze kleine bedrijven zijn ook gebaat bij spraakherkenning om zowel het werk te verminderen als kantoorkosten te besparen. Maak meer tijd vrij voor gezin of hobby’s.


De jeugd typt liever dan dicteren met spraakherkenning?

Juist niet

Dat de jongere advocaten liever typen dan inspreken, is de laatste jaren weerlegd. Het blijkt juist omgekeerd. Door de komst van een smartphone met spraakherkenning en het inspreken van bijvoorbeeld een gps-systeem, zien de jonge advocaten dat het eigenlijk een stuk sneller gaat en minder vermoeiend is.

 

De jonge juristen willen juist het werkproces optimaliseren en niet, zoals de voorgangers, tot ’s avonds laat doorwerken. Ze willen bij hun gezin zijn. Eventueel onderweg dicteren of bij de rechtbank.


De 1e stap die dan wordt genomen is om bedrijfstechnisch naar de situatie te kijken en te kiezen voor proces verbeteringen om de werkdruk te verlagen en de kantoorkosten in de hand te houden.

 

De jonge juristen zijn nog niet gewend aan het vaste werkpatroon waarin de ouderen verzeild zijn geraakt en kijken anders naar de mogelijkheden. Hetzelfde werk verrichten met minder uren, meer geld verdienen door minder te werken..


Meer informatie over toekomstige roadshows?

Ik wil op de hoogte gehouden worden:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.