Olympus transcribe hardware en software

Transcriberen van digitale dictaten

Software, hardware, voetpedaal of koptelefoonOlympus:

Dicteren en transcriberen

Transcriptie transcriptiesets

Transcriptie Koptelefoons

Transcriptie Voetpedalen


 ODMS  en ODDS van Olympus 

ODMS en ODDS zijn softwareprogramma's waarmee je kunt opnemen en kunt transcriberen van gesproken woorden, maar er zijn enkele belangrijke verschillen tussen de twee.

 

ODMS (Olympus Dictation Management System) is een desktopapplicatie die op de computer van de gebruiker wordt geïnstalleerd. Het stelt gebruikers in staat om dictaten op te nemen, te bewerken en te transcriberen op hun eigen computer. ODMS biedt functies voor het organiseren en beheren van dictaten en documenten, en kan worden geïntegreerd met andere softwareprogramma's zoals Microsoft Office.

 

ODDS (Olympus Dictation Delivery System) is daarentegen een cloudgebaseerde oplossing waarmee gebruikers hun dictaten kunnen opnemen en uploaden naar de cloud. Het dictaat wordt vervolgens verwerkt en omgezet in tekst, die beschikbaar is voor de gebruiker om te bekijken en te bewerken via een webbrowser of mobiele app. ODDS biedt ook functies voor het delen van documenten en samenwerking met anderen.

 

Het belangrijkste verschil tussen ODMS en ODDS is de locatie van de opslag van dictaten en de manier waarop de software wordt geïmplementeerd. ODMS is een desktopapplicatie die lokaal op de computer van de gebruiker wordt geïnstalleerd, terwijl ODDS een cloudgebaseerde oplossing is die toegankelijk is via een webbrowser of mobiele app. ODDS biedt ook meer functies voor het delen van documenten en samenwerking met anderen dan ODMS.

Olympus overzicht digitaal dicteren:

Olympus DM-720 Conference Kit
Conferentie set Olympus DM-720 Conference Kit Voor opname van vergaderingen of conferenties.  EAN 4046628687052 Code V414111SE050   De Olympus DM-720 conferentie kit is een handige set voor h ... (meer lezen)
€ 538,45
Olympus Dicteer en transcribe Starter Kit
Dictation & Transcription Starter Kit. Digitaal dicteren en digitaal transcriberen met uitstekende voicerecorder. Inclusief DS-2600 + AS-2400 als starter Kit   Inhoud pakket: CS119 Lederen tas, DS‑2600 Dicteerapparaat ... (meer lezen)
€ 493,15
Olympus DS-9000 / 9500 serie voicerecorder
Met de DS-9000 maak je eenvoudig en snel geluidsopnames. De recorder heeft een ingebouwde microfoon, maar je kunt ook een externe microfoon aansluiten. De SD-geheugenkaarten bieden voldoende ruimte voor uren aan opnames.   Vers ... (meer lezen)
vanaf € 474,67
Olympus AS-9000 transcribeset
Olympus AS-9000 Transcriptieset voor professionals en computer netwerken. Voor centraal beheer, beveiliging en installaties op diverse servers.   De Olympus AS-9000 transcribeset is een professionele oplossing voor het snel en nauw ... (meer lezen)
€ 374,17
Olympus Record & Transcribe DM-720 Kit
Olympus DM720 Record & Transcribe Kit met AS-2400 transcribe set. - Olympus DM-720 voicerecorder -TRESMIC (systeem met 3 microfoons) -Olympus AS-2400, transcribe hardware + software DSS player Basic incl. headset en voetpedaal voo ... (meer lezen)
€ 299,00
Olympus opnameset DM-720 Kit
Olympus DM-720 voicerecorder met grensvlak microfoons ME-33. Als je op zoek bent naar een professionele opname kit voor je vergaderingen of interviews, dan is de Olympus DM 720 opname kit met meet & record misschien iets voor jou. Deze ki ... (meer lezen)
vanaf € 240,00
Olympus DM-770 voice recorder
De DM‑770 is een zakelijke voice recorder.    Het heeft een hoge geluidskwaliteit en een lange batterijduur.    Je kunt de opnames later makkelijk overzetten naar een computer of smartphone, en ze bewerken met de meegeleverd ... (meer lezen)
€ 233,53
Olympus AS-2400 transcribeset
AS-2400 Transcription Kit (incl. DSS Player Standard Transcription Modul, Footswitch RS28H, headset E-103)   De Olympus AS-2400 transcriptiekit kun je eenvoudig bestanden beheren en overdragen, bijvoorbeeld via e-mail. Ideaal voor ... (meer lezen)
€ 202,49
Olympus Dicteer APP voor smartphones ODDS
Olympus Dictation app ODDS. De app is GRATIS te downloaden via de Stores. Om de dictaten veilig te versturen via de cloud is een ODDS licentie nodig.   Olympus Dictation App: Opnameformaten DSS, DSS Pro DSS Pro-bes ... (meer lezen)
€ 154,14
Olympus ODMS Workflow Software
Olympus Dictation Management System R7 (ODMS) Download,  workflow voor professionele omgevingen,  zowel voor auteurs als voor transcribers (Backoffice).   Als je op zoek bent naar een professionele oplossing voor het beheren va ... (meer lezen)
vanaf € 138,17
Olympus DSS Player Transcribe
Artikelnummer: N2281022   De Olympus DSS Player-transcriptiemodule is voor het transcriberen van dictaten.  excl. 21% btw € 112,11 ... (meer lezen)
€ 135,66
Olympus VP-20 pen voicerecorder
De VP-20 is de revolutie in digitale opnames. Alsof je een pen in uw borstzak steekt - en daarmee discreet vergaderingen opneemt - in plaats van een storende recorder in je hand. De omni-directionele stereomicrofoons van de VP-20 leggen op b ... (meer lezen)
€ 118,58
Olympus DS-2600 dictafoon
  Zeer handzame voicerecorder voor dicteren. Ideaal voor Dragon spraakherkenning en digitaal dicteren. Met conferentiestand zeer geschikt voor opname van interviews en vergaderingen. ➡️ Veel verkocht product!!    Olympus ... (meer lezen)
vanaf € 57,48