Philips SpeechOne headset, nu ook voor Teams en Zoom

Er wordt veel vanuit huis gewerkt, verslagleggen, vergaderen en overleggen. Onderhand zijn we allen bekend geworden met de  samenwerkingstools Skype, Zoom of Microsoft Teams.

 

We zien personen met oortjes van de smartphone in, aangesloten aan de laptop, een vergadering volgen of organiseren. Dat houd je geen dag vol, zelfs geen halve dag, ik in ieder geval niet. 

Philips SpeechOne headset

Firmwareversie update 5.28

Dit kan professioneler! Philips SpeechOne draadloze headset, een van de best mogelijke headsets met uitstekende audiokwaliteit, biedt nu ook opties om de samenwerkingstools te besturen met geïntegreerde of programmeerbare knopopdrachten.

 

De nieuwe firmware verbetert de ondersteuning voor Microsoft Teams, maar maakt ook een snelle en gemakkelijke omschakeling mogelijk van professioneel dicteren naar een inkomend VoIP-gesprek.

#1

Combineer Dicteren en Spraakherkenning met VOIP, Teams en Zoom:

Philips SpeechOne is al jaren een gewild artikel die we graag verkopen aan professionals voor wie security, draagcomfort, kwaliteit, vrijheid en gebruikersgemak belangrijk is. Bij het gebruik van spraakherkenning en digitaal dicteren wil je juist deze eigenschappen.

Deze SpeechOne headset kun je nu ook inzetten voor de meest gebruikte online samenwerkingstools. Je combineert dicteren en vergaderen het liefst met dezelfde microfoon of headset. En tevens beveiligd communiceren door versleutelde Bluetooth connectie!

#2

Ondersteunende samenwerkingstools:

Hieronder vind je een lijstje met ondersteunende samenwerkingstools. Voor een overzicht van de snelkoppelingen binnen SpeechControl van Philips, kun je contact met Cedere opnemen.

#3

Al in het bezit van Philips SpeechOne headset?

Ben je al in het bezit van de Philips SpeechOne headset, installeer dan de nieuwste firmware upgrade software eenvoudig via de SpeechControl-software, Remote device manager of SDK-interfaces. Cedere ondersteunt in het upgraden van de huidige firmware door de software SpeechControl te installeren. Via SpeechControl kun je dan de huidige en toekomstige firmware updates downloaden en upgraden. 

#4

Nog niet in bezit van de draadloze Philips SpeechOne headset maar wel geïnteresseerd?

 Wil je de SpeechOne aanschaffen, dan kan dat eenvoudig via de webshop. <link>. Na aanschaf dient de nieuwste firmware software op het nieuwe apparaat te worden geplaatst.

Nog onzeker? Het is ook mogelijk om de SpeechOne eerst te testen, neem daarvoor contact op met Cedere.

#5

Highlights firmware-update Philips SpeechOne:

 • SpeechExec Record-Stop-gebeurtenis voor inkomende VoIP-oproepen
 • Verminderde microfoongevoeligheid en daardoor een betere geluidskwaliteit
 • Eenvoudiger knopmodusschakelaar op dockingstation voor niet storen etc.
#6

Microsoft Teams:


 • SpeechOne gebruiken voor VoIP- en video-oproepoplossingen
 • Beantwoord een MS Teams-oproep
 • Toewijzingen van knoppen op afstand
 • Sneltoetsen voor Microsoft Teams
 • Navigatie voor Microsoft Teams
 • Berichten voor Microsoft Teams
 • Vergaderingen en oproepen voor Microsoft-teams
#7

Zoom:


 • SpeechControl-profiel met favoriete zoomfuncties
 • Favoriete functies profielknoppen voor Zoom
 • Windows-sneltoetsen voor Zoom
#8

Vul je gegevens in en download Philips SpeechControl Software

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.