Philips PSM 1010 SmartMike Duo

Philips SmartMike Duo voor het opnemen van interviews

Philips PSM 1010 SmartMike Duo

De Philips SmartMike Duo is ontworpen voor interviews en maakt het opnemen van gesprekken met twee sprekers eenvoudig dankzij aparte kanalen. In combinatie met SpeechLive biedt het uitgebreide mogelijkheden voor spraakherkenning. Compact en hygiënisch, de SmartMike garandeert een hoge audiokwaliteit. 

 

Inhoud Pakket: Philips PSM 1010 SmartMike Duo, een USB-kabel USB-C naar USB-A, een hoes voor de SmartMike en een gids voor een snelle start. 

 • EAN:840310100016
 • Artikelnummer: PSM1010/00
 • Excl. 21% btw €119,- 

 

Zeer geschikt voor opname interviews. Software nodig om de opname te splitsen, vraag om SpeechLive van Philips.

€ 143,99

 • 0,09 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Interview opname met twee kanalen

Dit innovatieve product maakt gebruik van Artificial Intelligence om sprekers te scheiden, waardoor transcripties efficiënter zijn. In combinatie met SpeechLive biedt het uitgebreide mogelijkheden voor spraakherkenning.


Voordelen van de SmartMike:

 • Hygiënisch en gemakkelijk te reinigen
 • Uitstekende audiokwaliteit
 • Geschikt voor nauwkeurig transcriberen
 • Ondersteunt spraakherkenning via SpeechLive
 • Kosten voor deze hoogwaardige microfoon zijn laag

Nadelen:

 • Aanvullende software, zoals SpeechLive, is vereist voor transcriptie, met of zonder spraakherkenning.
 • Bij interviews met meerdere sprekers biedt het geen extra voordelen, omdat het beperkt is tot twee sprekers.

Meer informatie over de Philips SmartMike Duo:

Philips SmartMike Duo

Ontdek de Philips SmartMike DUO, een geavanceerde digitale spraakmicrofoon die is ontworpen voor hoogwaardige audio-opnames. De SmartMike Duo is met name geschikt voor interviews en gesprekken tussen twee sprekers. Hier zijn enkele kenmerken van deze innovatieve microfoon:

Dual-Channel Opname: De SmartMike DUO maakt het mogelijk om gelijktijdig twee sprekers op te nemen op aparte kanalen. Dit biedt een flexibiliteit bij het vastleggen van gesprekken en interviews.

Transcriptieopties: Dankzij de gescheiden kanalen is nauwkeurige transcriptie eenvoudiger dan ooit. Of je nu interviews wilt uitschrijven of spraakherkenning wilt toepassen, de SmartMike DUO biedt uitgebreide mogelijkheden.

Artificial Intelligence (AI) Sprekersscheiding: De SmartMike DUO maakt gebruik van geavanceerde AI-technologie om sprekers te scheiden, zelfs wanneer ze gelijktijdig spreken. Dit verbetert de nauwkeurigheid van de opgenomen audio.


Compatibiliteit met Spraakherkenningssoftware:
De microfoon werkt naadloos samen met spraakherkenningssoftware, waaronder populaire opties zoals Dragon Professional 16 en SpeechLive, waardoor efficiëntie in transcriptiewerk wordt gemaximaliseerd.

 

Compact en Draagbaar: Met zijn praktische ontwerp is de SmartMike DUO gemakkelijk mee te nemen. Of je nu onderweg bent of op locatie werkt, deze microfoon biedt mobiliteit zonder concessies te doen aan prestaties.

 

Hygiënisch Ontwerp: Het oppervlak van de microfoon is ontworpen met hygiëne in gedachten en is eenvoudig schoon te maken en te desinfecteren, wat vooral belangrijk is voor professioneel gebruik.


Uitstekende Audiokwaliteit:
De SmartMike DUO levert een hoge audiokwaliteit, wat essentieel is voor heldere opnames en nauwkeurige transcripties.

Meer informatie over de Philips SmartMike