Online Vergader- en Trainingsruimte

Te huur per uur tot 6 deelnemers

Met hoog kwalitatieve camera 4K en speakerphone. Sluit je laptop aan en begin een online meeting, training of vergadering..

Tijdelijk niet mogelijk

In een mooi representatief kantoor, de mooiste van Deventer, is een ruimte waar je online trainingen, webinars en meetings kunt geven met hoog kwalitatieve producten.

 

Technisch is de ruimte (5 mtr x 5 mtr) zo ingericht dat je je laptop direct kunt aansluiten aan een HUB welke is verbonden met een intelligente 4K JABRA PANACAST camera voor opname van de gehele ruimte, gedeeltelijk of alleen een deelnemer. Inzoomen op een whiteboard of rondlopen en producten laten zien. Even ontspannen naar buiten kijken. Heel natuurlijk vergaderen.

 

Op een SmartTV scherm projecteer je je computerscherm en met Teams, Zoom of een door jou gekozen communicatiemiddel start je de sessie. Boven het scherm staat de camera zodat je recht naar de andere deelnemer kunt kijken en de deelnemers naar jou of de kamer in. 

Loop je even naar de andere kant van de tafel, dan volgt de Panacast je heel natuurlijk. Of niet, dat kun je instellen.

 

Op de tafel ligt een Speakerphone JABRA 810 zodat de 360 graden richtmicrofoon iedereen in de ruimte opneemt en klaar en helder doorgeeft over het internet.

Denk aan het (financiële) voordeel wanneer deelnemers vanuit huis een vergadering kunnen volgen met uitstekende kwaliteit zonder technische storingen ... en in een natuurlijke omgeving ontspannen kunnen luisteren en meedoen aan de discussies.


De online vergaderruimte is te huur per uur

Cedere geeft al geruime tijd op deze manier trainingen en webinars, houdt vergaderingen en virtueel-koffie-drinken-sessies met leads en leveranciers.

Aan klanten geven we trainingen, aan leads demonstreren we de producten en met leveranciers kunnen we overleggen. 

 

Deze ruimte met online-vergadertools kun je huren. 

  • Incl. Koffie, Thee en Water
  • Incl. Jabra 4 k 180 graden camera
  • Incl. Jabra Speakerphone Speak 810
  • Incl. Smart TV 
  • Incl. Krachtige WIFI 
  • Voldoende gratis parkeerplaatsen

 

De prijs is € 40 per uur excl. 21 % btw

 

*Technische ondersteuning is aanwezig.

*Toegankelijk voor rolstoelen, geen handicaptoilet aanwezig

 

De artikelen zijn tevens te koop. Eerst uitproberen? Kom proefdraaien.

Meer informatie over Online Vergaderruimte:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.