Kennisgeving product stopzetting: Dragon Professional Individual voor Mac

Nuance evalueert zijn productportfolio voortdurend om te zien hoe ze het beste kunnen voldoen aan de behoeften van de klanten en bedrijven. Na lang nadenken hebben ze de moeilijke beslissing genomen om de Dragon Professional Individual voor Mac-opstelling stop te zetten.

DPI voor Mac wordt stopgezet

Dragon Professional Individual voor Mac wordt beëindigd vanaf 22/10/2018 en is niet langer beschikbaar voor aankoop. Tot 90 dagen na de activering van de software in Noord-Amerika en tot 180 dagen na de activering van de software in Europa, het Midden-Oosten, Afrika en de regio Azië-Stille Oceaan kunnen klanten nog steeds telefonische ondersteuning krijgen gedurende maximaal 90 dagen. 

 

Uw wettelijke rechten worden niet beïnvloed. Klanten die Dragon Professional Individual voor Mac versie 6 ("Software") hebben gekocht, profiteren van een eeuwigdurende licentie voor de Software en kunnen de Software blijven gebruiken. 

 

Nuance levert na 22/10/2018 geen updates meer voor de software en het ondersteuningsteam van Nuance houdt zich aan de ondersteuning van de software volgens het ondersteuningsbeleid dat hierboven is beschreven. 

Bovendien blijven klanten toegang hebben tot de Nuance Dragon Knowledgebase voor online bronnen.

Wat kan ik dan nog wel doen?

Het is mogelijk om op een Mac computer Dragon Individual te gebruiken, u kunt een dual boot of een Virtual Machine gebruiken. Lees meer.