Olympus DM-720 voice recorder

Olympus DM-720 recorder
Download
Datasheet Olympus DM-720 recorder
Inhoud: technische gegevens
brochure DM-720.pdf
Adobe Acrobat document 907.4 KB

Gecertificeerd voor Dragon met 5 sterren
Gecertificeerd voor Dragon met 5 sterren

Meer informatie Olympus 720-DM recorder:

Efficiënte spraakweergave

Met de functie voor spraakweergave kunt u tijdens het afspelen delen zonder spraak overslaan, en alleen die delen afspelen waarin wordt gesproken. Zo kunt u bestanden sneller en gemakkelijker uitwerken. Als er bijvoorbeeld tijdens 70% van een opname wordt gesproken, kunt u een opname van 1 uur terugluisteren in ca. 40 minuten. Als u klaar bent met opnemen, kunt u de functie voor spraakweergave gebruiken om tijd te besparen bij het uitwerken van de opname.

Een clip en standaard voor elke situatie

De recorder wordt geleverd met een handige clip die u aan de achterkant van de recorder kunt bevestigen. Vervolgens kunt u de clip aan uw notitieblok of borstzakje bevestigen, of als standaard gebruiken zodat u de recorder precies naar de geluidsbron kunt richten en geen last ondervindt van ruis – wat vaak het geval is als u de recorder direct op tafel legt.

Eenvoudige verbinding voor gegevensopslag

Sla eenvoudig gegevens op dankzij de ingebouwde USB-aansluiting. U hoeft 'm alleen maar in een pc of Mac te steken om de opgenomen spraakbestanden over te zetten van de recorder naar een externe harde schijf. U kunt 'm ook als USB-stick gebruiken om documenten te delen.

 

Helder geluid. Van hoog tot laag

Een unieke functie van de high-end OLYMPUS-audiorecorders is het geavanceerde TRESMIC 3-microfoonsysteem dat zorgt voor zeer getrouwe stereo-opnamen. Dit systeem maakt gebruik van twee directionele microfoons voor de opname van hoogwaardig stereogeluid, en een derde omnidirectionele centrale microfoon die basgeluiden met een lagere frequentie vastlegt. Dit verhoogt het frequentieresponsbereik tot 20Hz-20kHz, terwijl er toch een natuurlijk stereogevoel ontstaat.

 


Een slimme tool voor uw bedrijf.

Het fraaie zilverkleurige design, de gebruiksvriendelijke interface en de geweldige geluidskwaliteit van het TRESMIC-systeem maken de DM-720 tot een ideale tool voor zakelijk gebruik.

We bieden een aantal kits aan waarbij we de recorder hebben gebundeld met de volgende producten:

 

De Meet & Record Kit is er in twee versies:

Met deze combinaties kunt u probleemloos bijeenkomsten vastleggen met maximaal vier of acht personen.

 

Daarnaast bevat de Record & Transcribe Kit, die o.a. bestaat uit de AS-2400 transcriptiekit, een USB-voetpedaal en een koptelefoon (type 'onder de kin') zodat u alles bij de hand hebt om de opnamen uit te werken.

 

En tot slot DM-720 Speech Recognition Kit, waarbij de Dragon NaturallySpeaking Recorder Edition CD wordt meegeleverd. Hiermee is het heel eenvoudig om spraak om te zetten in tekst.
Ondersteunde talen: DE, EN, FR, NL, IT, ES