Microfoons van Olympus

Handmicrofoon en vergadermicrofoons

Conferentie en vergaderingenDe vier modellen uit RecMic serie:

RM-4010P

Olympus RM-4010P

Dit model is zeer geschikt voor real-time spraakherkenning. De RM-4010P is uitgerust met een trackball voor muisbediening. Aan de knoppen kun je veelgebruikte functies toewijzen. Push Druk schakelaar.

RM-4015P

Olympus RM-4015P

De RM-4015P is voorzien van een intern geheugen van 8 GB. Dit geheugen kan worden gebruikt als USB-stick. Makkelijk om een document op te slaan en later verder mee te gaan. Push Druk schakelaar.

RM-4100S

Olympus RM-4100S

Dit model met schuifschakelaar Switch biedt drie programmeerbare extra knoppen. De schuifschakelaar is ideaal voor gebruikers van klassieke spraakopname. Schuif schakelaar.

RM-4110S

Olympus RM-4110S

In tegenstelling tot de RM-4100S biedt het RM-4110S-model met schuifschakelaar Switch een trackball waarmee sneller en gemakkelijker kan worden genavigeerd dan met de 7 aanpasbare functieknoppen.  Switch met trackball.Vergadermicrofoons voor opname vergaderingen:

Olympus ME-30 W Conferentiemicrofoon
Ideaal voor het opnemen van vergaderingen  Met de ME-30W conferentiemicrofoons is het gemakkelijker om haarscherpe geluidsopnamen in stereokwaliteit te maken van vergaderingen en bijeenkomsten met grote groepen mensen. Deze profession ... (meer lezen)
€ 353,32
Olympus ME-33 Grensvlakmicrofoon voor opname Olymp
De ME33 is een krachtige, omnidirectionele microfoon, ontwikkelt voor spraakopnamen vanaf grotere afstanden en kan dus ook prima worden gebruikt in vergaderzalen.   In combinatie met een professionele voicerecorder* van Olympus ... (meer lezen)
€ 151,25
Olympus ME-31 staande microfoon
Directionele staande microfoon voor uiteenlopende doeleinden, zoals opnemen van lezingen of natuurgeluiden. zeer solide metalen behuizing standaard met aangesloten handgreep op tafel worden geplaatst windschermpje word ... (meer lezen)
€ 158,75 € 142,88

Olympus TP-8 opname snoer

Ideaal voor telefoongesprekken. Bij telefoongesprekken zorgt de TP-8 ervoor dat je voicerecorder beide kanten van het gesprek vastlegt. Je hoeft de TP-8 alleen maar aan te sluiten op de MIC-ingang van je recorder en de oortelefoon te gebruiken. De TP-8 is geschikt voor gesprekken via zowel een mobiele telefoon als een vaste telefoon (inclusief toestellen die voldoen aan de DECT-standaard). De oortelefoon wordt standaard geleverd met oordopjes in 3 verschillende groottes (S/M/L).

Video met uitleg 

 

Specificatie's:

•Telefoon opnemen, oortelefoon en microfoon in één

•Ideaal voor het opnemen van telefoongesprekken

•Geschikt voor smartphones

(excl. 21% btw € 24,99)

€ 30,24

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Waar andere mensen ook naar keken: