Power PDF Standard en Advanced Omnipage

Voor bedrijven die geen tijd hebben om dingen dubbel te doen.

Nuance® Power PDF Advanced en Standard  is een slimme, intuïtieve oplossing waarmee zakelijke gebruikers PDF-bestanden kunnen maken, converteren, veilig delen en in het hele bedrijf kunnen uitwisselen.

 

Case study Medical Power PDF

Volgens een studie van IDC, 43% van de kantoormedewerkers zeggen dat ze vaak te kopiëren / plakken of opnieuw belangrijke informatie.

Ondertussen maken van meerdere versies van hetzelfde bestand leidt vaak tot inconsistente documenten en een gebrek aan inhoudelijke integriteit.

Extractie van gegevens, file compatibiliteit en document inconsistentie kunnen worden verwerkt met deze intelligente PDF-oplossing. Eerste en belangrijkste kenmerk van geavanceerde PDF-software is de mogelijkheid om eenvoudig PDF-bestanden te converteren naar standaard office document formaat, zoals Microsoft Word, Excel of PowerPoint.

Deze "omgekeerde richting" stelt gebruikers in staat om statische PDF-bestanden eenvoudig converteren naar standaard Microsoft Word-documenten. Na de conversie, kunnen gebruikers eenvoudig relevante delen kopiëren en plakken, of het hele document te bewerken als dat nodig is. Een goede PDF-conversie-tool zal niet alleen de tekst uit een PDF-bestand vastleggen, maar ook de juiste vorm van het origineel behouden.

Het verstrekken van een volledig functioneel document dat kan worden bewerkt en opnieuw opgeslagen.

Direct bestellen

Power PDF 3.0 is:

 

  • Van papier scannen naar PDF
  • Van PDF naar WORD
  • Bewerken van PDF bestanden
  • Koppelingen met cloud oplossingen
  • Dragon voor notities (inspreken)
  • Afdrukken in PDF
  • Uitmuntende beveiliging (PDF/A)
  • Eenvoudig in gebruik, herkenbare interface
  • Goede prijs-kwaliteit verhouding
  • Vervanger voor Adobe

 

Introductiefilm Power PDF van Nuance:

Hoe te werken met Power PDF van Nuance:

PDF Power scan

Hoe formulieren te bewerken met Power PDF van Nuance:

Omnipage:

Omnipage is de Nuance document converter. Omnipage leest pdf, tiff, jpg en scans en vertaalt ze naar WORD. Maar Omnipage kan meer. Met een workflow worden documenten automatisch herkend en automatisch omgezet.

Onderstaand video is gepubliceerd op 24 aug. 2016:

 

Ensure a high-volume PDF or image document conversion server is there for your business If you’re the person tasked with turning boxes of paper into PDF documents or making sure that all files in your document management system are searchable or editable then this is the time saving, business process product you need. OmniPage Server is also ideal for software developers responsible for designing and implementing sophisticated applications and need a way to integrate PDF or paper documents into the process. OmniPage Server uses a simple API to provide a reliable link to your applications, making it a cost-effective and accurate solution. With a 24/7 OCR and document conversion service, you can easily output to text, searchable PDF or editable formats.

 

Direct Power PDF bestellen in webwinkel. 

 

 

Meer weten?

Bel naar 085-4863748

Mail naar info@cedere.nl

Offerte aanvragen >>> 

Brochures PDF in vergelijk met Adobe  Download