Power PDF Standard en Advanced Omnipage

Kofax® Power PDF Advanced en Standard  is een slimme, intuïtieve oplossing waarmee zakelijke gebruikers PDF-bestanden kunnen maken, converteren, veilig delen en in het hele bedrijf kunnen uitwisselen.

 

Volgens een studie van IDC, 43% van de kantoormedewerkers zeggen dat ze vaak te kopiëren / plakken of opnieuw belangrijke informatie.

Voor bedrijven die geen tijd hebben om dingen dubbel te doen.

Het maken van meerdere versies van hetzelfde bestand leidt vaak tot inconsistente documenten en een gebrek aan inhoudelijke integriteit.

Extractie van gegevens, file compatibiliteit en document inconsistentie kunnen worden verwerkt met deze intelligente PDF-oplossing. Eerste en belangrijkste kenmerk van geavanceerde PDF-software is de mogelijkheid om eenvoudig PDF-bestanden te converteren naar standaard office document formaat, zoals Microsoft Word, Excel of PowerPoint.

Deze "omgekeerde richting" stelt gebruikers in staat om statische PDF-bestanden eenvoudig converteren naar standaard Microsoft Word-documenten. Na de conversie, kunnen gebruikers eenvoudig relevante delen kopiëren en plakken, of het hele document te bewerken als dat nodig is. Een goede PDF-conversie-tool zal niet alleen de tekst uit een PDF-bestand vastleggen, maar ook de juiste vorm van het origineel behouden.

Het verstrekken van een volledig functioneel document dat kan worden bewerkt en opnieuw opgeslagen.

Direct bestellen

Power PDF 3.0 is:

 

  • Van papier scannen naar PDF
  • Van PDF naar WORD
  • Bewerken van PDF bestanden
  • Koppelingen met cloud oplossingen
  • Dragon voor notities (inspreken)
  • Afdrukken in PDF
  • Uitmuntende beveiliging (PDF/A)
  • Eenvoudig in gebruik, herkenbare interface
  • Goede prijs-kwaliteit verhouding
  • Vervanger voor Adobe

 

Introductiefilm Power PDF:

Hoe te werken met Power PDF van Nuance:

PDF Power scan

Hoe formulieren te bewerken met Power PDF van Nuance:

Omnipage:

Omnipage is de Nuance document converter. Omnipage leest pdf, tiff, jpg en scans en vertaalt ze naar WORD. Maar Omnipage kan meer. Met een workflow worden documenten automatisch herkend en automatisch omgezet.