Medici

Door de komst van een Elektronisch Patiënten Dossiers (EPD) en de taak om verslag te leggen in een EPD, is er meer druk op administratieve handelingen  komen te liggen.

Door te dicteren heeft u meer tijd voor de patiënt. U kunt dicteren met of zonder spraakherkenning. Zowel met uw smartphone, voicerecorder of met een microfoon direct in een EPD. 

 

Wilt u dicteren combineren met een workflow oplossing, dan heeft u de keuze uit diverse producten voor zowel kleine als grote complexe netwerken. Het draait niet om het product maar om de oplossing, de beste oplossing voor u.

Dicteren voor Medici met en zonder spraakherkenning

 

Cedere Dictation Anywhere is het product waar digitaal dicteren en spraakherkenning in de meest flexibele oplossing bij elkaar komen. Dicteren waar en wanneer het U uitkomt.

 

Dicteren met uw smartphone of voicerecorder, of dicteert u het liefst aan uw bureau? Gebruikt u liever Dragon Medical om rechtstreeks in uw EPD te dicteren of is het flexibele dicteren onderweg voor uw werksituatie geschikt?

Liever eerst starten met digitaal dicteren en eventueel later overstappen op spraakherkenning?

 

Cedere begeleidt het hele traject:

* adviseert de voor u beste oplossing

* procesverbeteringen en ROI

* neemt de project administratie op zich

* installeert en implementeert

* koppelt aan uw EPD

* traint zowel de gebruikers als de Superusers

* en zorgt voor helpdesk faciliteiten

 

Door de krachtige workflow oplossing van Winscribe te gebruiken kan Cedere ook grote en complexe netwerken inrichten voor dicteren en spraakherkenning.

 

Cedere ontzorgt en zorgt dat het werkt!

ICT met Zorg!

Meld u aan voor de Cedere nieuwsbrief

Cedere stuurt regelmatig een nieuwsbrief met tips en nieuws. 

Meld u aan voor de nieuwsbrief. U kunt ook aangeven of u, naast de algemene nieuwsbrief van Cedere, een speciale nieuwsbrief wilt ontvangen.

 

Afmelden
Bent u niet meer geïnteresseerd in onze nieuwsbrieven, dan kunt u zich altijd uitschrijven.