Particulieren: thuisgebruik

Dat communiceren belangrijk is voor u ... daar zal niemand aan twijfelen. Het in contact blijven met familieleden en lotgenoten, het lezen van internetpagina's, vrijwilligerswerk en eventueel uw levensverhaal opschrijven.

Voor de particuliere markt levert Cedere diverse artikelen om het communiceren te vereenvoudigen. Niet alleen spraakherkenning maar ook beeldherkenning. Bij beeldherkenning moet u denken aan het scannen en laten voorlezen van bijvoorbeeld een brief of boek. Maar ook voor het laten voorlezen van mail, documenten of boeken.

Ook belangrijk is een goede microfoon en headset, van goede kwaliteit, geschikt voor onze producten en toch betaalbaar. Deze vindt u bij de selectie onder Producten Particulieren. Voor een totaal overzicht kunt u bij onze webwinkel terecht.

TV-programma LifeStyle Experience en spraakherkenning

In het tv-programma Lifestyle Experience van RTL 5 wordt aandacht besteed aan spraakherkenning van Dragon Naturally Speaking. Hier zie je een gepensioneerde aan de slag gaan met de software van Dragon. Een interessant en komisch interview met een oud-advocaat die zich nu richt op het schrijven.

 

Kijk op www.youtube.com

Meld u aan voor de Cedere nieuwsbrief

Cedere stuurt regelmatig een nieuwsbrief met tips en nieuws. 

Meld u aan voor de nieuwsbrief. U kunt ook aangeven of u, naast de algemene nieuwsbrief van Cedere, een speciale nieuwsbrief wilt ontvangen.

 

Afmelden
Bent u niet meer geïnteresseerd in onze nieuwsbrieven, dan kunt u zich altijd uitschrijven.

Archief nieuwsbrieven

di

30

jun

2015

Domotica met spraakherkenning

Anne en domotica. Voor mensen die afhankelijk zijn van hulp van anderen, krijgen met Anne een nieuwe bondgenoot. Anne zegt hoe laat het is en leest de agenda voor. Doet de gordijnen open en zet de TV op Nederland 1.

 

Geef met de stem opdrachten en Anne voert ze uit. Vragen over medicijnen? Anne neemt via beeldtelefoon contact op met een verzorger of familielid.

Anne is onvermoeibaar en geeft, indien gevraagd, elke vijf minuten antwoord op de vraag: hoe laat is het? De mantelzorger wordt ontlast.

 

Liever een man als bondgenoot? Of een foto van een bekende?

Deze avatar (bondgenoot) is aan te passen en volledig in te richten naar eigen behoefte.

 

Onderstaande film geeft een indruk over hoe de omgevingsbediening werkt.

 

Na een lange periode van testen en daadwerkelijk luisteren naar de klant, staat er nu een uitstekend product. Verzorgingstehuizen starten pilots om meer service te kunnen bieden. De kerk is geïnteresseerd en laat kerkdiensten eenvoudig starten. 


En nieuws of politiek?

Elk moment van de dag kan je de krant laten voorlezen of het nieuws van NU.nl.


 

Interesse in Anne of .. Piet voor dagelijkse ondersteuning? Voor moeder of autistische zoon?


Er is zoveel te vertellen over deze avatar: 

 • omgevingsbesturing
 • agenda
 • beeldbellen
 • kranten
 • nieuws
 • televisie- en radiobediening
 • temperatuur


Vul contactformulier in of bel: 085-4863748 en laat u inlichten.

 

do

25

jun

2015

Dragon Medical Practice Edition 3

Eind dit jaar verwachten we Dragon Medical Practice Edition versie 3. Deze versie loopt gelijk met Dragon Professional versie 13. De voordelen van versie 13, met medische aspecten.De voordelen van Dragon Professional versie 13 >>

 

Wat is nieuw in Medical versie 3?Via nieuwsbrieven houden wij u op de hoogte. Schrijf u in >>do

25

jun

2015

Power PDF Standard en Advanced

Nuance® Power PDF Advanced en Standard  is een slimme, intuïtieve oplossing waarmee zakelijke gebruikers PDF-bestanden kunnen maken, converteren, veilig delen en in het hele bedrijf kunnen uitwisselen.

 

Case study Power PDF

Direct bestellen

Samenwerking en productiviteit voor een prijs die te verantwoorden valt
. Krachtige software met slimme functies en een gebruikersvriendelijk ontwerp, precies afgestemd op de behoeften van de gebruikers. PDF-documenten en -formulieren ongekend snel en eenvoudig samenstellen, vergelijken, converteren, maken, dicteren, bewerken, lezen, scannen, zoeken, beveiligen, ondertekenen en afdrukken.

 

Beste gebruikerservaring en meer toegevoegde waarde: Met Power PDF wordt PDF-software nog slimmer. Er is nu een alternatief voor Adobe Acrobat met een intuïtieve interface die gebruikers al kennen van Microsoft Office. De oplossing beschikt bovendien over een indrukwekkende scala van functies die speciaal zijn ontwikkeld om zakelijke gebruikers productiever te laten werken. Met Power PDF beschikt u niet alleen over alle functies voor annotaties, markeringen, beveiliging en compressie, maar ook over aanvullende functies die alleen door Nuance worden geleverd. Denk bijvoorbeeld aan functies voor documentconversie, zoekopdrachten, connectiviteit en nog veel meer.

 

Papier productiever converteren naar PDF: Verspil geen tijd meer en scan papieren documenten met één klik direct van de scanner naar PDF. Scan naar de standaard afbeelding-PDF's of naar doorzoekbare of bewerkbare PDF-indelingen. U kunt nu in één stap scannen, markeren, doorstrepen of onderstrepen.

 

PDF-bestanden maken vanuit elk pc-programma dat kan afdrukken: Maak direct PDF-bestanden met beveiligingsopties die volledig compatibel zijn met alle PDF-viewers. U kunt zelfs bladwijzers toevoegen en hyperlinks overnemen als u PDF-documenten maakt vanuit Microsoft Word, Excel en PowerPoint.

PDF Power scan
Power PDF

Documenten niet opnieuw typen: Als u in andere programma's met PDF-documenten moet werken, kunt u deze converteren, in plaats van ze opnieuw te maken. Complexe lay-outs met kolommen, tabellen en afbeeldingen worden betrouwbaar overgenomen in Microsoft® Word-, Excel®-, PowerPoint®- en Corel® WordPerfect®-documenten. U kunt spreadsheets uitstekend beheren en beschikt over functies waarmee u alle pagina's van een PDF-document in één Excel-werkblad kunt combineren zodat u niet steeds hoeft te knippen en te plakken Het is zelfs mogelijk om in een PDF-document alleen de tekstgebieden te selecteren, kopiëren en converteren die u nodig heeft.

 

Documenten eenvoudig combineren en samenstellen: Combineer bestanden en verwijder of verplaats pagina's door ze te slepen. Bekijk en selecteer pagina's in een brondocument, zoals Microsoft Word, Excel, PowerPoint, WordPerfect, JPG, BMP, TIF of XPS, om deze in een doeldocument in te voegen. Sleep de pagina's naar het PDF-bestand. Gebruik batchfuncties om routinetaken te automatiseren en de efficiëntie op de werkplek te verbeteren.

 

Professionele documenten maken: U maakt documenten die er gedrukt net zo verzorgd uitzien als op het scherm, ongeacht waarheen u ze stuurt of waar u ze bekijkt. Bundel uiteenlopende typen bestanden en mappen in fraaie PDF-portfolio's met aantrekkelijke, informatieve voorbladen, die in elke gangbare PDF-viewer kunnen worden weergegeven. Het is zelfs mogelijk om afbeeldingen, grafische elementen, films, audio en 3D-tekeningen aan PDF-documenten toe te voegen zodat u uw boodschap nog overtuigender kunt brengen.

 

Uw documenten koppelen met de cloud: U kunt opgeslagen documenten voortaan in de cloud opslaan en openen door rechtstreeks verbinding te maken met Box, Google Drive™, Windows Live® SkyDrive®, Evernote® en Dropbox®. Zo heeft u overal en altijd toegang tot uw documenten via het web of de programma's van ondersteunde mobiele apparaten.

 

Notities inspreken: Voeg met de geïntegreerde functie Dragon Notes uw ingesproken tekst eenvoudig toe aan uw PDF zonder te typen. Dit is snel, nauwkeurig, tijdbesparend en productiever.

 

Informatie verzamelen met formulieren: De rompslomp van het invullen van lange formulieren behoort tot het verleden. FormTyperTM converteert niet-invulbare formulieren automatisch naar PDF-formulieren die u digitaal kunt invullen, opslaan en e-mailen. Maak nieuwe formulieren met gebruiksvriendelijke tekenfuncties voor formulieren. Exporteer informatie in ingevulde formulieren zodat u de gegevens kunt sorteren, doorzoeken en analyseren met gangbare typen database- en spreadsheetbestanden zoals XFDF-, XML-, TXT- en CSV-bestanden.

 

Slimmer zoeken: Geen enkel ander PDF-programma biedt zo'n nauwkeurige conversie naar doorzoekbare PDF's. U kunt alles in een document doorzoeken, zelfs de inhoud van bladwijzers en opmerkingen. U vindt dus beslist wat u zoekt! Met de intelligente zoekmethode Looks Like SearchTM kunt u zoeken naar een alfanumeriek patroon in plaats van exacte tekst, en zo eenvoudig telefoonnummers, e-mailadressen en creditcardnummers vinden. U kunt de zoekresultaten automatisch markeren, doorstrepen of onderstrepen en zo PDF-bestanden nog sneller en eenvoudiger bewerken.

 

Verbeterde documentbeveiliging: Bepaal wie uw documenten mag bekijken, afdrukken en wijzigen met behulp van wachtwoorden met beveiligde 128-of 256-bits AES-codering en toegangsrechten voor PDF's. Verifieer documenteigenaren via digitale handtekeningen van bijvoorbeeld Microsoft Crypto of derden. Voor een optimale beveiliging kunt u ook alle vertrouwelijke informatie uit een document, zoals handtekeningen, stempels, markeringen, annotaties, ingevulde formuliervelden en grafische elementen terugbrengen tot één laag. Deze functie is vooral handig als u wilt voorkomen dat documenten bij het archiveren worden aangepast.

Brochures PDF etc

Download
Brochure Power PDF
POWER_PDF_BROCHURE_DUT.pdf
Adobe Acrobat document [3.5 MB]
Download
Download
PDF oplossingen vergelijken
POWER-PDF_VS_PDF-CONVERTER_FEATURE-MATRI
Adobe Acrobat document [118.0 KB]
Download
Download
PDF Standard vergelijken met Acrobat
POWER-PDF-ADVANCED_VS_ADOBE-ACROBAT-STAN
Adobe Acrobat document [134.5 KB]
Download
Download
PDF Advanced vergelijken met Acrobat
POWER-PDF-STANDARD_VS_POWER-PDF-ADVANCED
Adobe Acrobat document [80.0 KB]
Download
Download
PDF Power Healthcare Powerpoint
dut_Power_PDF_Customer_Presentation_Heal
Adobe Acrobat document [762.5 KB]
Download
Download
PDF Power Legal Powerpoint
dut_Power_PDF_Customer-Presentation_Lega
Adobe Acrobat document [715.9 KB]
Download
Download
PDF Power Financien Powerpoint
dut_Power-PDF_Customer-Presentation_Fina
Adobe Acrobat document [739.6 KB]
Download

wo

24

jun

2015

Nuance Healthcare Partner event 2015

Het jaarlijkse Nuance healthcare congres Tenerife. Altijd interessant en inspirerend. Nieuwe ontwikkelingen op het gebied van Healthcare, cases en testrapporten. En interessant welke kant Nuance Medical op denkt en ontwikkelt.


Onderstaand Youtube film geeft een impressie van het event weer. 


Dat spraakherkenning tijd oplevert is algemeen bekend.


Hoeveel tijd?

Dat kan per auteur uiteenlopen. Welke techniek wordt gebruikt? Wat wil een arts in welk EPD invoeren?


Ook per specialisatie of vakgroep verschilt de tijdwinst. Globaal kunnen we zeggen dat uit alle onderzoeken blijkt dat een arts gemiddeld 30 minuten tijdswinst heeft per dag.

 

Wat doet u met deze tijdwinst?

 • 32 % spendeert meer tijd met de patiënten
 • 29 % verhoogt de kwaliteit
 • 27 % werkt minder


Een arts spendeert per week gemiddeld 13.3 uur aan documenteren. Een verpleegster 8.7 uur. Maar 1 % van de geïnterviewde gebruikt spraakherkenning.


Veel tijdwinst en financiële winst is hier te behalen.


De grote vraag is altijd: wat kost het en wat levert het op? Wat is de ROI (Return of Investment)? 

 

In onderstaand tabel geeft Nuance aan dat een gemiddelde  ROI van 1 maand haalbaar is.


De getoonde presentaties zijn beschikbaar. Bij interesse, stuur een mail naar info@cedere.nl. Graag uw interesse in onderwerp aangeven.

 

Al benieuwd naar Dragon Medical versie 3? 

 

Op de volgende pagina vindt u meer >>

 

di

23

jun

2015

Presentatie Floor Mulder Online Marketing

Floor Mulder presenteert met succes haar eindopdracht Commerciële Economie Saxion. Floor schreef een 160 pagina dik marketingplan social media en adviseert Cedere. 


Centrale onderzoeksvraag:


            “Via welke online kanalen en op welke wijze kan Cedere haar huidige online communicatie aanpassen/herinrichten met als doel meer klanten te binden en hierdoor een omzetstijging te behalen?”.


Na een interne en externe analyse is het resultaat dat onze particuliere klanten actief zijn op Facebook. Professionele klanten vinden we op LinkedIn.

 

Aan de hand van de resultaten geeft Floor adviezen aan de medewerkers om zo meer service te bieden via Social Media. 


 

Wat betekent dit voor u?

Cedere zet social media meer in om u sneller te helpen.

 • Tips en adviezen
 • nieuwe producten
 • interessante onderwerpen

 

Gebruikt u social media?

 

Volg  facebook

Volg LinkedIn

 


Geïnteresseerd in de resultaten?

 

Stuur mail naar Cedere