Particulieren: thuisgebruik

Dat communiceren belangrijk is voor u ... daar zal niemand aan twijfelen. Het in contact blijven met familieleden en lotgenoten, het lezen van internetpagina's, vrijwilligerswerk en eventueel uw levensverhaal opschrijven.

Voor de particuliere markt levert Cedere diverse artikelen om het communiceren te vereenvoudigen. Niet alleen spraakherkenning maar ook beeldherkenning. Bij beeldherkenning moet u denken aan het scannen en laten voorlezen van bijvoorbeeld een brief of boek. Maar ook voor het laten voorlezen van mail, documenten of boeken.

Ook belangrijk is een goede microfoon en headset, van goede kwaliteit, geschikt voor onze producten en toch betaalbaar. Deze vindt u bij de selectie onder Producten Particulieren. Voor een totaal overzicht kunt u bij onze webwinkel terecht.

TV-programma LifeStyle Experience en spraakherkenning

In het tv-programma Lifestyle Experience van RTL 5 wordt aandacht besteed aan spraakherkenning van Dragon Naturally Speaking. Hier zie je een gepensioneerde aan de slag gaan met de software van Dragon. Een interessant en komisch interview met een oud-advocaat die zich nu richt op het schrijven.

 

Kijk op www.youtube.com

Meld u aan voor de Cedere nieuwsbrief

Cedere stuurt regelmatig een nieuwsbrief met tips en nieuws. 

Meld u aan voor de nieuwsbrief. U kunt ook aangeven of u, naast de algemene nieuwsbrief van Cedere, een speciale nieuwsbrief wilt ontvangen.

 

Afmelden
Bent u niet meer geïnteresseerd in onze nieuwsbrieven, dan kunt u zich altijd uitschrijven.

Archief nieuwsbrieven

ma

27

jul

2015

Case study Power PDF, 300 adviseurs

PPB Advisory is een toonaangevende Australische adviserende firma met ongeveer 300 medewerkers. Het nationale bedrijf biedt strategische en financiële adviezen, leidt de grote transacties, adviseert over complexe zaken, herstructureert en begeleidt forensische onderzoeken en biedt insolventie diensten zowel voor bedrijven als particulieren aan.

In het onderstaande case study schrijft Nuance over de uitdaging die PPB Advisory aanging met Power PDF voor alle medewerkers en het succes daarachter.

 

"Nuance Power PDF has been a breath of fresh air 

for us. I have no hesitation in saying that I believe it

offers all the capability we require and is one of the

most sophisticated PDF solutions on the market, 

but at a very competitive price tag".

 

download Case study Power PDF (Engels, pdf*)Power PDf White paper (NL. pdf*) is een uitgebreid document met alle voordelen en uitleg. Meer weten over Power PDF?

POWER-PDF_WHITE-PAPER_DUT.pdf
Adobe Acrobat document [1.8 MB]
Download

za

25

jul

2015

Power PDF Standard en Advanced

Nuance® Power PDF Advanced en Standard  is een slimme, intuïtieve oplossing waarmee zakelijke gebruikers PDF-bestanden kunnen maken, converteren, veilig delen en in het hele bedrijf kunnen uitwisselen.

 

Case study Power PDF

Direct bestellen

Samenwerking en productiviteit voor een prijs die te verantwoorden valt
. Krachtige software met slimme functies en een gebruikersvriendelijk ontwerp, precies afgestemd op de behoeften van de gebruikers. PDF-documenten en -formulieren ongekend snel en eenvoudig samenstellen, vergelijken, converteren, maken, dicteren, bewerken, lezen, scannen, zoeken, beveiligen, ondertekenen en afdrukken.

 

Beste gebruikerservaring en meer toegevoegde waarde: Met Power PDF wordt PDF-software nog slimmer. Er is nu een alternatief voor Adobe Acrobat met een intuïtieve interface die gebruikers al kennen van Microsoft Office. De oplossing beschikt bovendien over een indrukwekkende scala van functies die speciaal zijn ontwikkeld om zakelijke gebruikers productiever te laten werken. Met Power PDF beschikt u niet alleen over alle functies voor annotaties, markeringen, beveiliging en compressie, maar ook over aanvullende functies die alleen door Nuance worden geleverd. Denk bijvoorbeeld aan functies voor documentconversie, zoekopdrachten, connectiviteit en nog veel meer.

 

Papier productiever converteren naar PDF: Verspil geen tijd meer en scan papieren documenten met één klik direct van de scanner naar PDF. Scan naar de standaard afbeelding-PDF's of naar doorzoekbare of bewerkbare PDF-indelingen. U kunt nu in één stap scannen, markeren, doorstrepen of onderstrepen.

 

PDF-bestanden maken vanuit elk pc-programma dat kan afdrukken: Maak direct PDF-bestanden met beveiligingsopties die volledig compatibel zijn met alle PDF-viewers. U kunt zelfs bladwijzers toevoegen en hyperlinks overnemen als u PDF-documenten maakt vanuit Microsoft Word, Excel en PowerPoint.

PDF Power scan
Power PDF

Documenten niet opnieuw typen: Als u in andere programma's met PDF-documenten moet werken, kunt u deze converteren, in plaats van ze opnieuw te maken. Complexe lay-outs met kolommen, tabellen en afbeeldingen worden betrouwbaar overgenomen in Microsoft® Word-, Excel®-, PowerPoint®- en Corel® WordPerfect®-documenten. U kunt spreadsheets uitstekend beheren en beschikt over functies waarmee u alle pagina's van een PDF-document in één Excel-werkblad kunt combineren zodat u niet steeds hoeft te knippen en te plakken Het is zelfs mogelijk om in een PDF-document alleen de tekstgebieden te selecteren, kopiëren en converteren die u nodig heeft.

 

Documenten eenvoudig combineren en samenstellen: Combineer bestanden en verwijder of verplaats pagina's door ze te slepen. Bekijk en selecteer pagina's in een brondocument, zoals Microsoft Word, Excel, PowerPoint, WordPerfect, JPG, BMP, TIF of XPS, om deze in een doeldocument in te voegen. Sleep de pagina's naar het PDF-bestand. Gebruik batchfuncties om routinetaken te automatiseren en de efficiëntie op de werkplek te verbeteren.

 

Professionele documenten maken: U maakt documenten die er gedrukt net zo verzorgd uitzien als op het scherm, ongeacht waarheen u ze stuurt of waar u ze bekijkt. Bundel uiteenlopende typen bestanden en mappen in fraaie PDF-portfolio's met aantrekkelijke, informatieve voorbladen, die in elke gangbare PDF-viewer kunnen worden weergegeven. Het is zelfs mogelijk om afbeeldingen, grafische elementen, films, audio en 3D-tekeningen aan PDF-documenten toe te voegen zodat u uw boodschap nog overtuigender kunt brengen.

 

Uw documenten koppelen met de cloud: U kunt opgeslagen documenten voortaan in de cloud opslaan en openen door rechtstreeks verbinding te maken met Box, Google Drive™, Windows Live® SkyDrive®, Evernote® en Dropbox®. Zo heeft u overal en altijd toegang tot uw documenten via het web of de programma's van ondersteunde mobiele apparaten.

 

Notities inspreken: Voeg met de geïntegreerde functie Dragon Notes uw ingesproken tekst eenvoudig toe aan uw PDF zonder te typen. Dit is snel, nauwkeurig, tijdbesparend en productiever.

 

Informatie verzamelen met formulieren: De rompslomp van het invullen van lange formulieren behoort tot het verleden. FormTyperTM converteert niet-invulbare formulieren automatisch naar PDF-formulieren die u digitaal kunt invullen, opslaan en e-mailen. Maak nieuwe formulieren met gebruiksvriendelijke tekenfuncties voor formulieren. Exporteer informatie in ingevulde formulieren zodat u de gegevens kunt sorteren, doorzoeken en analyseren met gangbare typen database- en spreadsheetbestanden zoals XFDF-, XML-, TXT- en CSV-bestanden.

 

Slimmer zoeken: Geen enkel ander PDF-programma biedt zo'n nauwkeurige conversie naar doorzoekbare PDF's. U kunt alles in een document doorzoeken, zelfs de inhoud van bladwijzers en opmerkingen. U vindt dus beslist wat u zoekt! Met de intelligente zoekmethode Looks Like SearchTM kunt u zoeken naar een alfanumeriek patroon in plaats van exacte tekst, en zo eenvoudig telefoonnummers, e-mailadressen en creditcardnummers vinden. U kunt de zoekresultaten automatisch markeren, doorstrepen of onderstrepen en zo PDF-bestanden nog sneller en eenvoudiger bewerken.

 

Verbeterde documentbeveiliging: Bepaal wie uw documenten mag bekijken, afdrukken en wijzigen met behulp van wachtwoorden met beveiligde 128-of 256-bits AES-codering en toegangsrechten voor PDF's. Verifieer documenteigenaren via digitale handtekeningen van bijvoorbeeld Microsoft Crypto of derden. Voor een optimale beveiliging kunt u ook alle vertrouwelijke informatie uit een document, zoals handtekeningen, stempels, markeringen, annotaties, ingevulde formuliervelden en grafische elementen terugbrengen tot één laag. Deze functie is vooral handig als u wilt voorkomen dat documenten bij het archiveren worden aangepast.

Brochures PDF etc

Download
Brochure Power PDF
POWER_PDF_BROCHURE_DUT.pdf
Adobe Acrobat document [3.5 MB]
Download
Download
PDF oplossingen vergelijken
POWER-PDF_VS_PDF-CONVERTER_FEATURE-MATRI
Adobe Acrobat document [118.0 KB]
Download
Download
PDF Standard vergelijken met Acrobat
POWER-PDF-ADVANCED_VS_ADOBE-ACROBAT-STAN
Adobe Acrobat document [134.5 KB]
Download
Download
PDF Advanced vergelijken met Acrobat
POWER-PDF-STANDARD_VS_POWER-PDF-ADVANCED
Adobe Acrobat document [80.0 KB]
Download
Download
PDF Power Healthcare Powerpoint
dut_Power_PDF_Customer_Presentation_Heal
Adobe Acrobat document [762.5 KB]
Download
Download
PDF Power Legal Powerpoint
dut_Power_PDF_Customer-Presentation_Lega
Adobe Acrobat document [715.9 KB]
Download
Download
PDF Power Financien Powerpoint
dut_Power-PDF_Customer-Presentation_Fina
Adobe Acrobat document [739.6 KB]
Download

vr

24

jul

2015

Algemeen Nederlands Woordenboek

Digitaal woordenboek van het eigentijdse Nederlands in Nederland en Vlaanderen van 1970 tot 2018. 

Het Algemeen Nederlands Woordenboek wordt per 3 maanden geupdate tot 2018, met nieuw eigentijdse woorden. Op het Internet is een database waar uitleg en synoniemen terug te vinden zijn over alle Nederlandse en Vlaamse woorden. 

 

Niet alleen de woorden maar maar ook via uitleg kan worden gezocht.

Zoek bijvoorbeeld op Tafel. Veel informatie over dit woord: spreekwoorden, taaltechnische gegevens, vervoegingen.

Taalkundige of geïnteresseerde smullen van deze gegevens. Maar ook eens een leuk spreekwoord gebruiken in uw tekst, kan lucht geven.

 

Download het laatste overzicht maart 2015, met 547 nieuwe woorden, en voeg ze toe aan uw huidige lexicon. Zo blijft uw lexicon up-to-date. 
ANW woorden maart 2015
Uitbreiding met 547 woorden van uw eigen woordenboek
anw-update-maart2015.pdf
Adobe Acrobat document [64.5 KB]
Download


* bron: INL Schatkamer van Nederlandse Taal http://bit.ly/1JC9RzQ

do

23

jul

2015

Hoe zit u achter uw bureau?

Backshop heeft een mooi document gemaakt, de Ergowijzer, over uw houding achter de computer. Spraakherkenning geeft dan wel vrijheid, tenminste wanneer u een draadloze headset gebruikt, toch blijft een goede houding van belang. Juist wanneer u al klachten heeft maar ook om klachten te voorkomen.

Informatie over goed zitten en welke mogelijkheden er zijn?

Het onderstaand document (pdf) geeft een goed overzicht over hoe u moet zitten en welke oplossingen er zijn wanneer het goed zitten niet lukt.

Denk bijvoorbeeld aan documenthouders en beeldschermverhogers.


Ergowijzer Backshop download pdf


Ergonomische accessoires bij Cedere te bestellen >>>

do

23

jul

2015

Dragon: maak een sneldictaat van terugkerende tekst

Steeds terugkerende tekst opnieuw dicteren is niet nodig.

Moeilijke woorden of email adressen?

Maak er een sneldictaat van en werk sneller.

 Een sneldictaat is een zelfgemaakte stemopdracht

 • Wanneer u de naam van het sneldictaat uitspreekt, schrijft Dragon NaturallySpeaking de langere versie uit.
 • U kunt bijvoorbeeld “Mijn e- mailadres” in een document laten uitschrijven door ‘mailadres'  te zeggen om uw volledige e-mail adres te dicteren. 

Hoe maak ik een sneldictaat?

Nieuwe opdracht/sneldictaat toevoegen

 • Zie bovenstaande plaatje, start Nieuwe Opdracht toevoegen
 • In het invulscherm Opdrachtnaam typt u
 • sneldictaat handtekening.
 • Klik op oefenen en oefen deze woorden.
 • Typ bij beschrijving: Aftiteling van een brief.
 • Laat alle instellingen standaard staan.
 • De Groep is standaard Gebruikers-gedefineerd, door hierover heen te schrijven kunt u een nieuwe groep aanmaken. 
 • In het invulscherm Inhoud, typt u uw naam, adres en woonplaats. Pas de opmaak aan.
 • Klik Opslaan.

 Hebt u vragen? Bel 085-4863748 of vul formulier in