Referenties medische sector


OLVG referentie voor DMD
Sinds 2019 met DMD
Spaarne Gasthuis voor referentie DMPE
Sinds 2015 met DMPE


Treant zorggroep voor referentie DMPE
Sinds 2014 met diverse software
Isala logo voor referentie Winscribe
Sinds 2011 met Winscribe, Olympus, Philips en DMPE


Elisabeth Ziekenhuis referentie
Sinds 2018 met DMPE


KINOS levert specialistische poliklinische revalidatiezorg, gericht op het houdings- en bewegingsapparaat.

 Marc Smeenge: "Werken met Dictation Anywhere maakt ons leven een stuk makkelijker! Direct dicteren nadat we een patiënt gezien hebben is nu onze norm. Dit zorgt ervoor dat onze brieven binnen een week de deur uit zijn. "

 Lees het hele verhaal.


Fysiotherapie:

Zoals elke (para) medicus, moet ik veel verslag leggen. Het is van belang dat dat goed gebeurd en in zowel begrijpelijke taal als met medische terminologie. Fysiotherapie is vaak een onderdeel van een multidisciplinair team en het is dan ook van groot belang dat wanneer een patiënt ..Lees verder 

 

Yvonne Miltenburg, manueel en bekkenbodem fysiotherapeut


 

Ik heb in een razend tempo mijn hele administratieve achterstand weg kunnen werken.

 

Inmiddels ben ik goed thuis in het gebruik van deze software. Dat had me nooit gelukt wanneer ik niet een middag in Deventer, bij Cedere training heb gehad. De tips en trucs die ik daar mee heb gekregen maken dat het aanleren van werken met Dragon goed en efficiënt kan gebeuren.

 

Inmiddels heb ik ook leergeld betaald toen mijn, met eigen jargon aangevuld lexicon door een storing verloren ging. Ik maak inmiddels wekelijks een externe back-up.

 

Het is heerlijk om aan het eind van een dag werken in mijn praktijk niet meer last te hebben van handmatig bijwerken van al mijn dossiers. Waar ik vroeger in mijn rapportage twee uur bezig was met tekstverwerking kost het me nu nog 20 min.

 

Henk Brand, sociaal psychiatrische verpleegkundige, vrijgevestigd


Dhr. G.C. (Ger) Zwartjes

TilburgMentaal

"TilburgMentaal" is werkzaam in de GGZ en heeft veel correspondentie aan huisartsen en verwijzers te verwerken. De rapporten werden door het secretariaat verwerkt maar namen in aantal zodanig toe dat werd besloten om te gaan werken met spraakherkenning. Na een opstartfase met veel correcties is de tijdsinvestering voor de medewerkers ongeveer hetzelfde gebleven, maar de druk op het secretariaat en de noodzaak tot formatie uitbreiding aldaar verminderd."

 

Dhr. G.C. (Ger) Zwartjes, Psychiater en medisch manager van TilburgMentaal