Kofax Power PDF 4 - beste PDF software

Kofax PowerPDF 4

Als het gaat om het eenvoudig en veilig beheren van PDF's, vertrouwen meer dan 2 miljoen klanten elke dag op Kofax Power PDF.

 

Waarom? Omdat PPDF Advanced is gemaakt voor zakelijke gebruikers. PPDF Standard voor particulieren.

 

Power PDF is financieel zinvol

Overzicht van hoe het werkt en de verschillen

Test Kofax PowerPDF Advanced uit

PowerPDF 4.0 verschil met PowerPDF 3.0:

 • OCR is verbeterd: met 67 % op alfanumerieke strings en 11 % op plaatjes en foto's. Hierdoor minder foutmarges met inscannen van documenten.
 • Integratie met Kofax SignDoc: minder papier, elektronische ondertekening, eenmalige ondertekening en beveiligde omgeving.
 • Ontwikkeld voor zakelijke klanten: PowerPDF werkt als Microsoft Office, gebruiksvriendelijk en snel. Voor een omgeving waar security belangrijk is.

Test Kofax PowerPDF Advanced voor 30 dagen:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

** Naast de e-book ontvang je ook maandelijks de nieuwsbrief met relevante informatie. 


Hoe werkt Power PDF

Voor bedrijven die geen tijd hebben om dingen dubbel te doen

Kofax Power PDF

Kofax Power PDF Advanced is een slimme, intuïtieve oplossing waarmee zakelijke gebruikers PDF-bestanden kunnen maken, converteren, veilig delen en in het hele bedrijf kunnen uitwisselen.

 

Eerste en belangrijkste kenmerk van de PDF software is de mogelijkheid om eenvoudig PDF bestanden over te zetten naar een standaard office document formaat, zoals Microsoft Word, Excel of PowerPoint. Deze "omgekeerde richting" stelt gebruikers in staat om de PDF bestanden eenvoudiger te converteren naar standaard Microsoft Word-documenten. 

 

Na de conversie, kunnen gebruikers eenvoudig relevante delen kopiëren, plakken of bewerken. Met de software kun je niet alleen de tekst uit een PDF bestand halen,  maar ook de juiste vorm van het origineel behouden.

Het verstrekken van een PDF bestand kan worden bewerkt en opnieuw worden opgeslagen.

E-book Power PDF

Hoe te werken met Power PDF van Kofax?

Gebruik je al Power PDF of heb je net de testversie aangeschaft? Download dan het gratis e-book met de basisinstructies van Power PDF. Ga snel aan de slag met Power PDf en start makkelijk door het 27 pagina's tellende e-book. 

 

Door dit e-book is Power PDF gemakkelijk te leren en daarna te gebruiken. Power PDF werkt net als Microsoft-desktopproducten. 

Volg de webinar Power PDF

Power PDF van Kofax heeft zoveel mogelijkheden die vaak niet gebruikt worden. Lees je liever geen boeken maar vindt je het fijner om naar iemand te kijken die uitlegt hoe het werkt? Kijk dan naar de webinar (opname) van Richard die laat zien hoe je Power PDF kunt gebruiken.

 

Je leert, naast het programma zelf, ook handigheidjes voor werken in combinatie met WORD en Windows, beveiligen van de documenten en bewerken. De webinar duurt twee uur

 

Webinar Power pdf van Kofax

Soorten Power PDf

PowerPDF Standard

PowerPDF Advanced

PowerPDF Advanced Volume lic.

PowerPDF Standard voor MAC


Voor snelle en nauwkeurige conversie en bewerking heeft Power PDF Standard de meest nauwkeurige PDF naar Word- of Excel-conversies van alle PDF-oplossingen. Gebruikers kunnen formulieren combineren, bewerken, samenstellen, formulieren invullen en pdf-bestanden delen, maar ook papier naar pdf scannen en doorzoekbare pdf-bestanden maken.

Datasheet PowerPDF Standaard

Voor verbeterde beveiliging en samenwerking bevat Power PDF Advanced alle functies van Power PDF Standard, evenals extra functies voor connectiviteit, real-time samenwerking, beveiliging en redactie.

Datasheet PowerPDF Advanded

Power PDF Advanced Volume Licensing maakt het voor bedrijven gemakkelijk om documenten op elk platform of apparaat te creëren, bewerken en samen te stellen op elk platform of apparaat om zowel intern als extern continuïteit van de workflow te creëren.

Datasheet PowerPDF Volume licenties

Voor snelle en nauwkeurige conversie en bewerking, speciaal ontworpen voor Mac, met dezelfde krachtige functies en voordelen van Power PDF Standard.

Datasheet PowerPDF voor Mac


Soorten Power PDF

Wat is het verschil tussen PowerPDF Standard en Advanced?

Verschil PowerPDF Standard met Advanced
**klik voor vergroten
Verschil Power PDF met Acrobat

Wat is het verschil tussen PowerPDF 4.0 en Acrobat Pro?

Power PDF is veiliger

Beveiliging staat voorop, of je nu een bedrijf runt of privé achter je pc zit. Er zijn grotere bedreigingen dan ooit in de digitale sfeer, en naarmate de technologie vordert, neemt ook de verfijning van deze aanvallen toe. Power PDF  onderscheidt zich als de belangrijkste verdediging tegen deze aanvallen door je PDF's als vector te gebruiken of te voorkomen dat deze aanvallen zonder je toestemming PDF's openen.

 

 • De pdf kreeg bekendheid vanwege de compatibiliteit met bijna elk besturingssysteem, elke browser en elk mobiel apparaat. Die compatibiliteit brengt echter kosten met zich mee, omdat hackers schadelijke code in documenten kunnen invoegen die ze kunnen beschadigen of compromitteren. 

  Vanwege zijn populariteit blijft Adobe Acrobat het favoriete doelwit van hackers, waarbij de software zich tegen zijn gebruikers richt en netwerken in gevaar brengt. Power PDF maakt gebruik van geavanceerde beveiligingsscans om schadelijke codes te identificeren en te neutraliseren, wat betekent dat je je PDF's veilig kunt openen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over schade aan je computers.

 • Als de verkeerde mensen toegang krijgen tot je interne documenten, kun je snel in een verliezende positie terechtkomen ten opzichte van de concurrentie. Hoewel je documenten met een wachtwoord kunt beveiligen met Adobe-producten, gaat de beveiliging in Power PDF een aantal stappen verder.

  Door samen te werken met het Microsoft Active Directory Rights Management System, kun je nauwkeurig bepalen wie toegang heeft tot de documenten op je netwerk. Je concurrentie en hackers hebben dus meer nodig dan alleen een wachtwoord om toegang te krijgen tot je beveiligde documenten.
PowerPDF versus Acrobat PRO
**klik voor vergroten

Waarom overstappen op Kofax Power PDF 4?

Power PDF kost aanzienlijk minder dan Acrobat

Uiteindelijk slaagt of faalt jouw bedrijf op basis van één compromisloze eis: een positief saldo op je zakelijke bankrekeningen. En Power PDF is een veel voordeligere keuze.

 • Je kunt een Power PDF-licentie verkrijgen door een eenmalige betaling die nooit verloopt. Dezelfde licentie die je vandaag voor je bedrijf aanschaft, blijft op de lange termijn werken.
 • Na verloop van tijd lopen de besparingen door de eeuwigdurende Power PDF-licentie op. In het eerste jaar kunnen de kosten voor Power PDF Advanced en Adobe Acrobat Pro DC vergelijkbaar lijken. Vanaf het daarop volgende jaar wordt het spaargeld echter niet aangebroken. Tegen de tijd dat je Adobe-contract is verlengd tot het derde jaar, zou je € 540 hebben betaald voor de Acrobat-licentie. In de tussentijd kost elk extra jaar je € 0 om Power PDF Advanced te gebruiken.
 • Wanneer je bedrijf groeit, gaan deze besparingen nog verder. Als je meerdere licenties nodig hebt, heeft dat een enorme impact op je bedrijf. Met slechts vijf licenties kan je bedrijf bijvoorbeeld meer dan € 900 per jaar besparen op licenties. Hoe groter je bedrijf wordt, hoe meer die besparingen jaar na jaar worden opgeteld.

Elk bedrijf heeft een buffer om te voorkomen dathet door een verlies op korte termijn zijn deuren moet sluiten. Neem even de tijd om na te denken over je bedrijf. Heeft het zin om je buffer te besteden aan het steeds opnieuw betalen voor een product dat je al hebt? Dankzij de permanente licentie hoef je die beslissing nooit te nemen met Power PDF.

 

Andere redenen waarom Power PDF beter is dan Adobe Acrobat

Hoewel de beveiligings- en financiële voordelen van het gebruik van Power PDF groot  zijn, zijn er nog vele andere redenen om over te stappen van Acrobat:

 • Power PDF kan in veel cloudopslagoplossingen worden geïntegreerd. Veel bedrijven vertrouwen op Microsoft SharePoint als basis voor cloudtoegang, maar Power PDF is ook compatibel met Box, Evernote en Google Drive, naast  vele opties.
 • Power PDF werkt met zoveel programma's in één. Het hulpprogramma breidt zich uit door zijn vele functies, waaronder het bewerken, combineren, splitsen en converteren van PDF's. Voor geavanceerde functies bevat Power PDF zelfs assistenten die je werknemers kunnen helpen efficiënter te werken en te leren hoe ze elke keer dat ze het gebruiken nieuwe dingen kunnen doen.
 • Als je investeert in aanvullende software om de workflows van je bedrijf te verbeteren, zul je merken dat Power PDF automatisering omarmt - dit bespaart je werknemers tijd en geld.

We hebben het hulpprogramma-lint van Power PDF zo ontworpen dat het werkt als het vertrouwde Microsoft Office-lint. Dit intuïtieve ontwerp stroomlijnt de leerervaring en verzacht de leercurve drastisch, waardoor je medewerkers Power PDF in een mum van tijd als professionals kunnen gebruiken.

 

De overstap maken naar Power PDF

Elk bedrijf is uniek, dus de voordelen die Power PDF je bedrijf biedt, gaan mogelijk veel verder dan de beveiligings-, besparings- en gemaksfuncties die hier worden besproken. De beste manier om erachter te komen hoe Power PDF je bedrijf kan verbeteren, is door het zelf uit te proberen. 

 

Ontdek vandaag nog onze gratis proefversie en meld je vervolgens aan voor een eeuwigdurende licentie als je het verschil hebt ervaren dat Power PDF maakt. Ons ondersteuningsteam staat klaar om al je vragen te beantwoorden en om je bedrijf vandaag nog op Work Like Tomorrow ™ op te zetten.

De overstap maken naar Power PDF

Elk bedrijf is uniek, dus de voordelen die Power PDF je bedrijf biedt, gaan mogelijk veel verder dan de beveiligings-, besparings- en gemaksfuncties die hier worden besproken. De beste manier om erachter te komen hoe Power PDF je bedrijf kan verbeteren, is door het zelf uit te proberen. 

 

Ontdek vandaag nog onze gratis proefversie en meld je vervolgens aan voor een eeuwigdurende licentie als je het verschil hebt ervaren dat Power PDF maakt. Ons ondersteuningsteam staat klaar om al je vragen te beantwoorden en om je bedrijf vandaag nog op Work Like Tomorrow ™ op te zetten.

Power PDF voor Apple Macbook
Kofax Power PDF voor Mac

Power PDF werkt nu ook voor de MacBook. Maak bijvoorbeeld nieuwe PDF's, of maak van elke bestand een PDF bestand. Je kunt deze PDF bestanden bewerken en onderteken wanneer en waar jij wilt. Converteer elk bestand naar een PDF - en weer terug - met slechts één klik. Bewerk, combineer en onderteken PDF-documenten.


Lees verder:

Het belang van e-participatie