Kofax PowerPDF 4 - beste PDF software

Kofax PowerPDF 4

Als het gaat om het eenvoudig en veilig beheren van PDF's, vertrouwen meer dan 2 miljoen klanten elke dag op Kofax Power PDF.

 

Waarom? Omdat Advanced is gemaakt voor zakelijke gebruikers. Standard voor particulieren.

 

Met de release van Power PDF 4, als krachtige maar kosten-effectieve oplossing past het perfect bij krappe budgetten en voldoet het volledig aan de behoeften van medewerkers. Power PDF is gemakkelijk te leren en te gebruiken omdat het werkt als Microsoft-desktopproducten. 

Power PDF is financieel zinvol

Waarom huren als je kunt kopen?

Waarom maandelijks betalen voor iets dat je nu kunt bezitten?

PowerPDF 4.0 verschil met PowerPDF 3.0:

 • OCR is verbeterd: met 67 % op alfanumerieke strings en 11 % op plaatjes en foto's. Hierdoor minder foutmarges met inscannen van documenten.
 • Integratie met Kofax SignDoc: minder papier, elektronische ondertekening, eenmalige ondertekening en beveiligde omgeving.
 • Ontwikkeld voor zakelijke klanten: PowerPDF werkt als Microsoft Office, gebruiksvriendelijk en snel. Voor een omgeving waar security belangrijk is.

PowerPDF Standard

PowerPDF Advanced

PowerPDF Advanced Volume lic.

PowerPDF Standard voor MAC


Voor snelle en nauwkeurige conversie en bewerking heeft Power PDF Standard de meest nauwkeurige PDF naar Word- of Excel-conversies van alle PDF-oplossingen. Gebruikers kunnen formulieren combineren, bewerken, samenstellen, formulieren invullen en pdf-bestanden delen, maar ook papier naar pdf scannen en doorzoekbare pdf-bestanden maken.

Datasheet PowerPDF Standaard

Voor verbeterde beveiliging en samenwerking bevat Power PDF Advanced alle functies van Power PDF Standard, evenals extra functies voor connectiviteit, real-time samenwerking, beveiliging en redactie.

Datasheet PowerPDF Advanded

Power PDF Advanced Volume Licensing maakt het voor bedrijven gemakkelijk om documenten op elk platform of apparaat te creëren, bewerken en samen te stellen op elk platform of apparaat om zowel intern als extern continuïteit van de workflow te creëren.

Datasheet PowerPDF Volume licenties

Voor snelle en nauwkeurige conversie en bewerking, speciaal ontworpen voor Mac, met dezelfde krachtige functies en voordelen van Power PDF Standard.

Datasheet PowerPDF voor Mac


Wat is het verschil tussen PowerPDF Standard en Advanced?

Verschil PowerPDF Standard met Advanced
**klik voor vergroten

Wat is het verschil tussen PowerPDF 4.0 en Acrobat Pro?

PowerPDF versus Acrobat PRO
**klik voor vergroten

Waarom overstappen op Kofax Power PDF 4?

Power PDF is veiliger dan Acrobat

In 2020 staat beveiliging voorop, of je nu een bedrijf runt of privé achter je pc zit. Er zijn grotere bedreigingen dan ooit in de digitale sfeer, en naarmate de technologie vordert, neemt ook de verfijning van deze aanvallen toe. Power PDF  onderscheidt zich als de belangrijkste verdediging tegen deze aanvallen door je PDF's als vector te gebruiken of te voorkomen dat deze aanvallen zonder je toestemming PDF's openen.

 • De pdf kreeg bekendheid vanwege de compatibiliteit met bijna elk besturingssysteem, elke browser en elk mobiel apparaat. Die compatibiliteit brengt echter kosten met zich mee, omdat hackers schadelijke code in documenten kunnen invoegen die ze kunnen beschadigen of compromitteren. Vanwege zijn populariteit blijft Adobe Acrobat het favoriete doelwit van hackers, waarbij de software zich tegen zijn gebruikers richt en netwerken in gevaar brengt. Power PDF maakt gebruik van geavanceerde beveiligingsscans om schadelijke codes te identificeren en te neutraliseren, wat betekent dat je je PDF's veilig kunt openen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over schade aan je computers.

 • Als de verkeerde mensen toegang krijgen tot je interne documenten, kun je snel in een verliezende positie terechtkomen ten opzichte van de concurrentie. Hoewel je documenten met een wachtwoord kunt beveiligen met Adobe-producten, gaat de beveiliging in Power PDF een aantal stappen verder. Door samen te werken met het Microsoft Active Directory Rights Management System, kun je nauwkeurig bepalen wie toegang heeft tot de documenten op je netwerk. Je concurrentie en hackers hebben dus meer nodig dan alleen een wachtwoord om toegang te krijgen tot je beveiligde documenten.

Power PDF kost aanzienlijk minder dan Acrobat

Uiteindelijk slaagt of faalt jouw bedrijf op basis van één compromisloze eis: een positief saldo op je zakelijke bankrekeningen. En Power PDF is een veel voordeligere keuze.

 • Je kunt een Power PDF-licentie verkrijgen door een eenmalige betaling die nooit verloopt. Dezelfde licentie die je vandaag voor je bedrijf aanschaft, blijft op de lange termijn werken.

 • Na verloop van tijd lopen de besparingen door de eeuwigdurende Power PDF-licentie op. In het eerste jaar kunnen de kosten voor Power PDF Advanced en Adobe Acrobat Pro DC vergelijkbaar lijken. Vanaf het daarop volgende jaar wordt het spaargeld echter niet aangebroken. Tegen de tijd dat je Adobe-contract is verlengd tot het derde jaar, zou je € 540 hebben betaald voor de Acrobat-licentie. In de tussentijd kost elk extra jaar je € 0 om Power PDF Advanced te gebruiken.

 • Wanneer je bedrijf groeit, gaan deze besparingen nog verder. Als je meerdere licenties nodig hebt, heeft dat een enorme impact op je bedrijf. Met slechts vijf licenties kan je bedrijf bijvoorbeeld meer dan € 900 per jaar besparen op licenties. Hoe groter je bedrijf wordt, hoe meer die besparingen jaar na jaar worden opgeteld.

Elk bedrijf heeft een buffer om te voorkomen dathet door een verlies op korte termijn zijn deuren moet sluiten. Neem even de tijd om na te denken over je bedrijf. Heeft het zin om je buffer te besteden aan het steeds opnieuw betalen voor een product dat je al hebt? Dankzij de permanente licentie hoef je die beslissing nooit te nemen met Power PDF.

 

Andere redenen waarom Power PDF beter is dan Adobe Acrobat

Hoewel de beveiligings- en financiële voordelen van het gebruik van Power PDF groot  zijn, zijn er nog vele andere redenen om over te stappen van Acrobat:

 • Power PDF kan in veel cloudopslagoplossingen worden geïntegreerd. Veel bedrijven vertrouwen op Microsoft SharePoint als basis voor cloudtoegang, maar Power PDF is ook compatibel met Box, Evernote en Google Drive, naast  vele opties.
 • Power PDF werkt met zoveel programma's in één. Het hulpprogramma breidt zich uit door zijn vele functies, waaronder het bewerken, combineren, splitsen en converteren van PDF's. Voor geavanceerde functies bevat Power PDF zelfs assistenten die je werknemers kunnen helpen efficiënter te werken en te leren hoe ze elke keer dat ze het gebruiken nieuwe dingen kunnen doen.
 • Als je investeert in aanvullende software om de workflows van je bedrijf te verbeteren, zul je merken dat Power PDF automatisering omarmt - dit bespaart je werknemers tijd en geld.

We hebben het hulpprogramma-lint van Power PDF zo ontworpen dat het werkt als het vertrouwde Microsoft Office-lint. Dit intuïtieve ontwerp stroomlijnt de leerervaring en verzacht de leercurve drastisch, waardoor je medewerkers Power PDF in een mum van tijd als professionals kunnen gebruiken.

 

De overstap maken naar Power PDF

Elk bedrijf is uniek, dus de voordelen die Power PDF je bedrijf biedt, gaan mogelijk veel verder dan de beveiligings-, besparings- en gemaksfuncties die hier worden besproken. De beste manier om erachter te komen hoe Power PDF je bedrijf kan verbeteren, is door het zelf uit te proberen. Ontdek vandaag nog onze gratis proefversie van 15 dagen en meld je vervolgens aan voor een eeuwigdurende licentie als je het verschil hebt ervaren dat Power PDF maakt. Ons ondersteuningsteam staat klaar om al je vragen te beantwoorden en om je bedrijf vandaag nog op Work Like Tomorrow ™ op te zetten.

Vraag een evaluatieversie Kofax PowerPDF Advanced aan voor 30 dagen

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.