Poly Plantronics vergadermicrofoon

Speakerphone

Voor smartphones en computers

Shop - Microfoon - Poly

Naar speciale pagina Poly


Alle Poly (voorheen Plantonics) USB-headsets en personal Speakerphones Calisto zijn compatibel met de meest populaire spraakplatforms - ze werken gewoon. Poly-oplossingen bieden een uitstekende audiokwaliteit voor zowel jij als degenen aan de andere kant van het gesprek, ongeacht het platform naar keuze.

Poly Calisto 3200

Poly Calisto 3200

Poly Calisto 5200

Poly Calisto 5200

Poly Calisto 5300

Poly Calisto 5300

Poly Calisto 7200

Poly Calisto 7200

Poly headsets

Plantronics Poly Headsets

Poly Plantronics Calisto serie is compatibel met de meeste platforms.

Poly Plantronics jarenlange ervaring

Op 21 juli 1969 zette Neil Armstrong na jaren van voorbereiding de eerste stap op de maan. Een grote sprong voor de mensheid noemde hij dat. De historische woorden die Neil sprak vanaf de maan waren voor iedereen luid en duidelijk hoorbaar. Maar wist je ook dat hij deze woorden sprak via een headset van Plantronics?

 

In 1961 startten twee piloten het bedrijf Plantronics, de voorloper van het huidige Poly. Samen hadden zij de missie om lichtgewicht headsets te maken voor de lucht- en ruimtevaart. Toen United Airlines de handmicrofoons in hun vliegtuigen wilde vervangen, speelde oprichter Keith Larkin hier slim op in. Uiteindelijk ontwikkelde hij samen met Courtney Graham de historisch Plantronics MS50 headset. Inmiddels is deze lichtgewicht headset de standaard in de luchtvaartindustrie. Vanwege de populariteit van de MS50 onder gebruikers, is Plantronics sinds 1962 de exclusieve leverancier van headsets binnen de Amerikaanse Federal Aviation Agency (FAA).

 

Cedere gebruikt geruime tijd Plantronics, dus nu Poly, voor spraakherkenning. De samenwerking met Dragon is uitmuntend. Sinds enkele jaren zijn de Speakerphones van Calisto erbij gekomen.

Zoals we zijn, testen we de Calisto uit met Dragon en het werkt.