Spraakherkenning, spraak-naar-tekst software

Productiviteitsverhoging met Dragon, de Spraakgestuurde softwareDragon Professional 16

Dragon Professional 16

Spraakherkenning Dragon Professional 16

HEADSETS

Headset met spraakherkenning

(TAFEL) MICROFOON

Tafelmicrofoon met spraakherkenning


Dragon Professional 16, de nieuwste spraakherkenningssoftware

Ben je op zoek naar krachtige spraakherkenningssoftware? Dragon Professional 16 is de ideale keuze voor jou. Met deze geavanceerde software kun je moeiteloos tekst dicteren in verschillende toepassingen, zoals tekstverwerkers, e-mails en webbrowsers. De nauwkeurige spraakherkenning van Dragon Professional 16 zorgt voor een vlotte en foutloze transcriptie van je gesproken woorden.

 

Dragon Professional 16 biedt ook spraakgestuurde bediening van je computer. Met eenvoudige spraakopdrachten kun je bestanden openen, programma's starten en andere taken uitvoeren. Dit verhoogt niet alleen je productiviteit, maar bespaart ook kostbare typetijd.

 

De al aanwezige uitgebreide woordenlijst binnen Dragon Professional 16 kun je gemakkelijk uitbreiden met je eigen woorden en vakjargon.  Maak sjablonen (autoteksten) van veelgebruikte tekstblokken of voeg persoonlijke opdrachten toe aan de standaard opdrachten.


Spraakherkenningssoftware

Dragon Professional 16 is een slimme spraakherkenningssoftware die wordt gebruikt voor het dicteren van teksten. Ook kun je spraakopdrachten geven om de computer te bedienen, bestanden te openen, programma's te starten en andere taken uit te voeren. 

 

Dragon Professional 16 is lokaal te gebruiken en werkt in Google Chrome of Microsoft Edge. Dragon Professional 16 ondersteunt Windows 11 en Office 365. Ook kun je met de spraakherkenning muisraster plaatsen over meerdere schermen. 

 

De spraakherkenning maakt weinig spelfouten. Met Dragon Professional 16 kun je snel werken en hoef je minder te typen.


Nauwkeurige spraakherkenning

Een headset voor spraakherkenningssoftware is handig omdat het zorgt voor een betere geluidskwaliteit en nauwkeurigheid bij het dicteren.

 

Een goede headset met een microfoon dicht bij je mond helpt om je stem duidelijk op te vangen en omgevingsgeluiden te verminderen, de headsets hebben noise cancelling. Dit resulteert in een betere spraakherkenning en minder fouten in de getranscribeerde tekst.

 

Bovendien houdt een headset je handen vrij, zodat je comfortabel kunt dicteren. De headsets zijn bedraad of draadloos te dragen en je kunt kiezen voor een headset met één of twee oortjes. 


spraakgestuurde bediening

Een goede microfoon zorgt voor een heldere en nauwkeurige opname van je stem, waardoor de spraakherkenningssoftware beter in staat is om je spraak correct om te zetten in tekst.

 

Het gebruik van een microfoon van goede kwaliteit helpt om achtergrondgeluiden te verminderen en ervoor te zorgen dat alleen je stem wordt opgenomen, wat resulteert in meer accurate transcripties.

 

Wil je liever niets op je hoofd? Dan is een microfoon een goede oplossing. De microfoons kun je in je hand houden maar je hebt ook tafelmicrofoons. CONTACT SALES AFDELING

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Dragon Professional 16 functies:


Spraakprofiel


Bij de eerste keer gebruiken van Dragon wordt er een spraakprofiel aangemaakt. Als je fouten corrigeert, leert Dragon je stem kennen.

 

Deze nieuwe techniek zorgt ervoor dat de herkenning na 10 minuten heel goed is.

Het spraakprofiel bevat standaard woorden  en eigen woorden.

 

Je kunt ook je eigen spraakopdrachten toevoegen naast de standaardopdrachten. Daarnaast kun je sjablonen of AutoTexten gebruiken voor veelvoorkomende teksten.

 


Werk Lokaal


Dragon Professional 16 instaleer je lokaal op je computer. Dankzij de lokale functionaliteit van Dragon Professional 16 kun je ononderbroken en efficiënt werken, zelfs wanneer je offline bent of in een omgeving met beperkte internettoegang werkt.

 

Ervaar de vrijheid en flexibiliteit van lokaal gebruik met Dragon Professional 16 en ontdek een nieuwe manier om je spraakgestuurde workflow te optimaliseren.


Dicteren met Dragon


Met spraakherkenning kun je spraak omzetten in tekst. Het is eenvoudig in gebruik en ondersteunt meerdere talen.

 

De spraakherkenning werkt lokaal en je kunt volledig met de stem te werken, wat betekent dat zowel spraakopdrachten als tekst dicteren worden ondersteund. Je kunt volledig of gedeeltelijk met de stem werken, aangepast aan je persoonlijke voorkeur.