Partners van Cedere

Met onderstaande partners werkt Cedere samen:

Met dank aan Olympus: diverse foto's zijn geleverd door Olympus om de site te voorzien van praktische plaatjes.


Nuance Partner en Medical Partner

Nuance ontwerpt en levert intuïtieve technologieën waarmee mensen slimmer kunnen wonen en werken. Zij bieden deze hulpprogramma's aan om mensen te informeren, te verbinden en te stimuleren om productiever en creatiever te zijn. Zij geven mensen meer dan alleen maar controle over hun communicatie. Zij geven hen controle over hun leven.

Van spraaktechnologieën die bedrijven helpen om superieure klantenservice aan te bieden tot gezondheidszorgoplossingen die artsen helpen om zich te focussen op patiëntenzorg in plaats van op dossiervorming en tot beeldvormingstechnologieën die fysieke documenten omzetten in doorzoekbare digitale bestanden; onze prioriteit is oplossingen creëren die mensen controle geven. Dat is wat de belangrijkste leverancier van spraak- en beeldoplossingen ter wereld maakt.


RGDKompagne

RDGKompagne

RDGKompagne, de grootste leverancier in Nederland op het gebied van communicatiehulpmiddelen, computeraanpassingen en omgevingsbediening voor mensen met een handicap. RdgKompagne geeft advies bij de selectie van hulpmiddelen en werkt samen met alle ziektekostenverzekeraars in Nederland.

www.rdgkompagne.nl


Multrix

Multrix is een van de grootste afnemers van het Microsoft license programma in Nederland. De expertise zit o.a. op het gebied van Windows Server, Office365, Exchange, SharePoint, Office Communicator, System Center Operations Manager, MS-SQL Server en Dynamics (NAV, AX, CRM).

Multrix wordt periodiek geaudit op: ISO27001, NEN7510, ISAE3402 Type 2

www.multrix.nl


Bureau Vliegwiel

Bureau Vliegwiel

Zoals in de techniek een vliegwiel een groter geheel in beweging kan brengen, zo is remediale hulp een middel om verandering in leren en leven op gang te brengen. In ons begeleidingstraject gaan we op zoek naar de sterke kanten van de betreffende leerling/cliënt.
www.bureauvliegwiel.nl


Diabolo

Diabolo levert computers, laptops voor klanten van Cedere.

Plan, uitvoering en oplevering. Een ICT-project lijkt soms simpel en overzichtelijk. Bij Diabolo ICT doen ze meer dan plichtmatig uw project uitvoeren. 


Backshop

Backshop BV is sedert 1995 adviserend distributeur en leverancier van ergonomische hardware, accessoires, zitoplossingen, zit/sta bureaus ergonomische muizen, ergonomische toetsenborden etc. 


Gericht op Het Nieuwe Werken beschikken wij over een representatieve showroom in Rotterdam. Onze producten worden aangeboden door geautoriseerde dealers. ErgoLine is de eigen productlijn van Backshop.