Tafel- of desktopmicrofoons van SpeechWare:

TableMike - TwistMike - TravelMike

Shop - Microfoon - TableMike


Staande microfoon van SpeechWare heet TableMike, TravelMike en TwistMike. Ieder met een eigen doel.

 

Wil je geen zware headset op je hoofd en toch goed kunnen dicteren of spraakherkenning werken? Dan zijn deze microfoons erg prettig en functioneel. De verschillen tussen deze series zijn vooral de accessoires die worden meegeleverd. Van handbediening tot voetbediening, van headsets tot luidsprekers.

 

Waar is SpeechWare goed in?

Firma SpeechWare (TableMikes) levert veel aan advocatenkantoren. Een advocaat zit meestal alleen op een kamer en dicteert veel. Een bureaumicrofoon staat naast het beeldscherm en hij dicteert vaak zodat een secretaresse het dictaat kan uitwerken. Met of zonder spraakherkenning. De voordelen kunnen door iedereen gebruikt worden. Iedereen die dicteert en geen zware headset op wenst te hebben. 

 

Speechware serie tafelmicrofoons:

travelmike

TravelMike 

Zeer gevoelige ruisonderdrukkende desktopmicrofoon

met USB-interface en standaard 3,5 mm microfooningang en -uitgang Geluidspoorten in een eerste kleine USB-module, ideaal voor elke notebook of tablet.

tablemike van speechware

TableMike 

USB Desktop Microfoon en tafelmicrofoon Tablemike. Shotgun Desktop microfoon voor spraakherkenning. Dual Array microfoon capsule en een ingebouwde versterker zeer geschikt voor Dragon Naturally Speaking Professional. Short (green light) en Long range (blue light) ontvangt, met een maximale lengte van 75 cm.

twistmike van speechware

TwistMike

Zeer gevoelige ruisonderdrukkende desktopmicrofoon Twistmike met USB-interface en standaard 3,5 mm microfooningang en -uitgang Geluidspoorten in een eerste kleine USB-module, ideaal voor elke notebook of tablet, evenals onze FlexyMikes en alternatieve headsets. Dubbele functionaliteit: lange afstand en variabele dicteerafstand (tot 50 cm of 20 ″) met zeer hoge nauwkeurigheid.