SpeechWare headset

Voor spraakherkenning

Lichtgewicht


Speechware flexymike single en dual ear lichtgewicht headset microfoon

FlexyMike Cardioïde met één oor of twee oren, Ultralichte titaniumlegering, (ongeveer 5 g ./0,2 oz.) oorhaak koptelefoon met unidirectionele microfoon voor professionals Spraakherkenning en andere stemafhankelijk toepassingen. Verbazingwekkende prestaties en comfort. 

 

FlexyMike Single Ear Cardioid - SEC is een ultralichte titaniumlegering (ongeveer 5 g / 0,2 oz.) Unidirectionele oorhaakmicrofoon voor professionele spraakherkenning en andere stemafhankelijke toepassingen. Vervaardigd in een unieke 'contactpunten'-stijl met drie contactpunten rond één oor voor maximaal comfort. Flexibele en gemakkelijk te buigen giek voor consistente positionering van de microfooncapsule, zorgt voor de consistente positionering van de microfoon voor superieure herkenningsnauwkeurigheid met Dragon spraakherkenning.

De FlexyMike Single Ear Cardioid - SEC zorgt voor een smalle geluidsopname. Het unieke ontwerp vermindert effectief achtergrondgeluiden en knallende geluiden. De microfooncapsule met uitstekende achtergrondruisonderdrukking, is bijzonder geschikt is voor mobiele gebruikers met notebooks of tablets, vooral in combinatie met de SpeechWare USB MultiAdapter voor maximale prestaties.

 

FlexyMike Dual Ear Cardioid - DEC, is een lichte headset voor professionele spraakherkenning en andere stemafhankelijke toepassingen.Volledig verstelbare metalen hoofdband met rubberen beschermers voor beide oren en maximaal comfort.

Een flexibele, maar tegelijkertijd stijvere zwanenhalsgiek zorgt voor de consistente positionering van de capsule, zelfs bij veel beweging, voor superieure herkenningsnauwkeurigheid met Dragon. De cardioïde capsule levert uitzonderlijke stemhelderheid met uitstekende achtergrondruisonderdrukking, vooral in combinatie met de SpeechWare USB MultiAdapter.

Video 

 

SpeechWare USB MultiAdapter  De SpeechWare USB MultiAdapter met standaard 3,5 mm microfooningang en -uitgang. Geluidspoorten. Een USB-kabelverlengstuk (18 cm / 7 ") voor meer flexibiliteit. Dezelfde adapter zie je bij dit artikel als staande microfoon: SpeechWare TravelMike.

 video van de adapter op YouTube

 

  • FlexyMike Dual Ear Cardioid  - twee oortjes ( € 169 excl. 21% btw) 
  • FlexyMike Single Ear Cardioid - één oortje (€ 149 excl. 21 % btw) 
  • SpeechWare USB MultiAdapter - adapter (€ 149 excl. 21 % btw) 
  • Combinatie FlexyMike Single Ear met USB MultiAdapter (€267 excl. 21% btw)

 

 Maak je keuze:

€ 204,49

  • 0,01 kg
  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1