Poly Plantronics BLACKWIRE headset

Degelijk en goede prijs voor prettig gebruik

Shop - Headset - Poly Plantronics - BlACKWIRE C52 serie


Poly (Plantronics) BLACKWIRE C5220 en C5210 UNO/DUO headset

De Poly (Plantronics) Blackwire C52XX is een comfortabele duo headset die je gedurende de hele werkdag kunt dragen. De bekabelde headset kun je aansluiten op verschillende devices zoals een laptop, pc, tablet of smartphone en biedt de mogelijkheid om via in-line call control gesprekken te beheren.

Specificaties:

  • Duo headset met 3.5mm- en USB-A of USB-C aansluiting
  • Geschikt voor pc, laptop, tablet en smartphone
  • In-line gespreksbeheer
  • SoundGuard gehoorbeschermingstechnologie
  • Voor Unified Communications (o.a. Skype for Business)
  • Verstelbare noise cancelling microfoon
  • Comfortabele pasvorm

 

Datasheet Poly BlackWire C5200 serie 

 

Met de comfortabele Poly Blackwire headset kom je de werkdag gemakkelijk door. De dubbeloors headset heeft een comfortabele pasvorm, is eenvoudig te bedienen via in-line call control en filtert achtergrondruis voor heldere gesprekken. Met een USB- en een 3,5mm-aansluiting is hij geschikt voor Unified Communications waaronder Skype for Business.

 

De Poly headset is uitgerust met zowel een USB-A als USB-C aansluiting als een 3,5mm-aansluiting. Via de USB-A aansluiting koppel je de Blackwire C5220 met je laptop of pc en telefoneer je via je UC-applicatie zoals Skype for Business of via een softphone van bijvoorbeeld Cisco, Microsoft of Avaya. De duo headset verbindt via de 3,5mm-aansluiting ook gemakkelijk met je smartphone of tablet, zodat je onderweg gesprekken kunt voeren.

 

De in-line controller plaats je tussen de Blackwire en je pc of laptop waarna je eenvoudig het gesprek beheert. Neem een gesprek aan, beëindig het of mute het gesprek. Staat de mute-functie nog aan wanneer je praat, dan krijg je een gesproken melding zodat je de mute-functie kunt uitzetten via de controller. Ben je niet aan het telefoneren en druk je twee maal op de knop met de telefoon, dan bel je automatisch je laatste gesprekspartner op.

 

De noise cancelling microfoon zorgt dat ruis zoals spraak van collega’s gefilterd wordt uit het gesprek, waardoor je gesprekspartner alleen je stem duidelijk hoort. Je eigen gehoor wordt beschermd door middel van de SoundGuard gehoorbeschermingstechnologie. Audio boven 118 dB wordt onderdrukt, zodat je gehoor niet aan te hard geluid wordt blootgesteld en je zorgeloos kunt telefoneren.

 

Wanneer je de gehele dag telefoneert, is het fijn om een headset met een comfortabele pasvorm te dragen. De Plantronics Blackwire heeft een lichtgewicht hoofdbeugel die je naar wens kunt aanpassen. Handig is ook dat je de microfoon kunt verstellen, waardoor je hem links of rechts kunt dragen.

 

 

De Poly Plantronics Blackwire C5220 is een professionele dubbeloors headset met USB-C of USB-A en 3,5mm aansluiting. Geniet met deze headset van een hoog draagcomfort en uitstekend geluid. De ruisonderdrukkende microfoon zorgt voor een perfecte verstaanbaarheid door achtergrondgeluiden sterk te verminderen.

Blackwire 5220:  164.2 gram

 

De Poly Plantronics Blackwire C5210 is een comfortabele enkel oors headset met USB-A of USB-A en 3,5 mm aansluiting, waardoor je hem kunt gebruiken voor je pc, laptop, smartphone of tablet. Communiceer bijvoorbeeld via Skype (of andere Unified Communications applicaties) of luister naar je favoriete muziek.

Blackwire 5210:  125.4 gram

 

Door de prettige pasvorm en het lichte gewicht zit de headset comfortabel op het hoofd. Gebruik je de Blackwire niet of wilt je hem meenemen, dan kun je de oorkussens platvouwen en de headset opbergen in de meegeleverde draagtas.

 

 

- C5210, USB-A – enkeloors, USB-A:  € 112,15 (excl. 21% btw € 92,70)

- C5210, USB-C – enkeloors, USB-C:  € 112,15 (excl. 21% btw € 92,70)

  

- C5220, USB-A – dubbeloors, USB-A: € 120,90 ( excl. 21% btw € 99,90)

- C5220, USB-C – dubbeloors, USB-C: € 120,90 ( excl. 21% btw € 99,90)

  

Maak je keuze:

€ 112,15

  • 0,12 kg
  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Alle Poly Plantronics headsets: