Grundig Voicerecorder

Digta 7 push & Slide

Professioneel digitale recorder met druk- of schuifknopGrundig Digta 7 bestellen:

Grundig Digta 7 voicerecorder

Professionele digitale mobiele recorder met slide/switch/schuif schakelaar aan de zijkant. 

 

 Varianten:

 • Grundig Digta 7 Push Integrator, druktoets: Zonder software: excl. 21% btw € 251
 • Grundig Digta 7 Push met Digtasoftexcl. 21% btw € 296
 • Digta 7 Slide Integrator, schuifschakelaar:  Zonder software excl. 21% btw € 269

 

Kies: 

Dit dicteerapparaat is geoptimaliseerd voor mobiel gebruik. De hoogwaardige behuizing van de Digta 7 is ergonomisch ontworpen. Bovendien is het bijzonder stevig en schokabsorberend.

€ 303,70

 • 0,02 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Meer informatie:

Grundig Digta 7 Push:

Grundig Digta 7 Slide:


Voicerecorders voor professioneel dicteren en spraakherkenning

Professionele digitale mobiele recorder met slide/switch/schuif of Druktoets.

 • XXL display, eenvoudige bediening
 • TouchPin bij de Slide: je voelt een pinnetje voor bediening
 • 2 GB intern geheugen, ca. 300u opnametijd (DSS) uit te breiden
 • zeer geschikt voor spraakherkenning
 • encryptie van dictaten, auteurs-ID
 • oplaadbare of alkaline batterij
 • USB aansluiting en hoofdtelefoon-/ microfoonplug (3,5 mm)

  

Download Datasheet Grundig Digta 7 Slide voicerecorder

Teaser video Digta7 Slide

 

Intuïtieve dicteerbediening: onze schuifschakelaar met "Touch Pin"

De Digta 7 heeft een innovatieve "Touch Pin" -schuifschakelaar. Met deze schakelaar kan de gebruiker het dicteerapparaat op gevoel bedienen, aangezien de "Touch Pin" uit de schakelaar steekt wanneer deze op 'stop' staat. Bovendien biedt de schuifschakelaar vier verschillende bedieningsmodi. Met een simpele aanpassing kunnen de klanten de versie van de schuifschakelaar selecteren die ze het meest gebruiken voor hun Digta 7. Dat maakt het vooral praktisch voor degenen die nieuw zijn in de digitale ervaring en voor beginners.

Overigens: Je kunt de Digta 7 ook als pc-microfoon gebruiken. Verbind uw apparaat eenvoudig met de pc via een USB-kabel!

 

Het transflectieve LCD-scherm met achtergrondverlichting van de Digta 7 biedt heldere, contrastrijke tekst en grafische documenten op een 160 x 160 pixel display met 16 grijstinten. Het contrast wordt versterkt met helder omgevingslicht of direct zonlicht. Velden met een grijze achtergrond ordenen de weergegeven informatie op de Digta 7 in duidelijk gestructureerde groepen. De actieve instellingen worden duidelijk benadrukt.

De voortgangsbalk met automatische schaalverdeling in het display van de Digta 7 toont de lengte van het dictaat. Hierdoor heb je een duidelijk overzicht - onafhankelijk van de dictaatlengte die op uw Digta 7 is opgenomen.

 

De Digta 7 bevat "Easy Mode". Met deze modus zijn de functies op het display tot op de essentie verfijnd. Vooral gebruikers die willen overschakelen van analoog dicteren naar digitaal dicteren, waarderen deze functie. Ze profiteren van het bedieningscomfort van de Digta 7 zonder veel te hoeven veranderen.

 

Dit dicteerapparaat is geoptimaliseerd voor mobiel gebruik. De hoogwaardige behuizing van de Digta 7 is ergonomisch ontworpen. Bovendien is het bijzonder stevig en schokabsorberend.

 

Net als andere digitale handheld dicteerapparaten van Grundig Business Systems, heeft de Digta 7 een echt intern geheugen. Het kan worden beschermd door de pincode van het apparaat. Dat, samen met 256 bit-codering, biedt maximale bescherming tegen het verlies van gevoelige gegevens.

 

Met de Digta 7 met 4 GB intern geheugen kunnen meer dan 600 uur spraakopnames in DSS-formaat worden gemaakt. Bovendien kan ook een externe SD-geheugenkaart worden gebruikt.

 

In de doos: 

Digta 7, twee AAA-batterijen, USB-kabel, draagtas, polsriem, evt. met DigtaSoft One pc-software inclusief licentie voor één gebruiker.

Meer Grundig voicerecorder producten: