Dragon Professional Anywhere nieuwste versie

De nieuwste versie van Dragon Professional Anywhere client 2021.4 is beschikbaar met veel nieuwe en handige onderdelen.

 

Op deze pagina vertellen we over de voordelen van de nieuwste versie Dragon Professional Anywhere en wat je moet doen om deze nieuwe versie te krijgen.

 

📌 Het is belangrijk dat je voor 28 februari dit uitvoert!!

 

📌 Er zijn 3 methoden om DPA te installeren. Het is belangrijk om te weten hoe je nu werkt.

#1 Versie ClickOne versie gebruikt bij opstarten:

Heb je de client geïnstalleerd, met ClickOne versie, dan hoef je niets te doen. De ClickOne versie installeert vanzelf de updates. Lees hieronder welke veranderingen er zijn.

 

#2 StandAlone of #3 StandAloneMSI gebruikt:

Heb je bij het starten DPA niet geïnstalleerd en werk je vanuit SOD.exe, dan moet je de nieuwste versie downloaden en de nieuwste versie StandAlone of StandAloneMSI versies gaan gebruiken.

Vul hiernaast het formulier in en ontvang de laatste versie DPA client als zip-formaat.

Wil je DPA testen dan kan dat voor 2 weken gratis. Volg onderstaande link.

 

📌 Gratis testen Dragon Professional Anywhere

Vraag nieuwste versie DPA aan:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Deadline bijwerken, nieuw in versie 2021.4

Deze release wordt geleverd met een deadline om bij te werken; vanwege enkele fundamentele wijzigingen in de taal- en nauwkeurigheidscomponenten, moet je vóór 28.02.2022 updaten naar deze nieuwe versie. Als je de automatische updateverzoeken van de ClickOnce-variant negeert of als je bij de StandAlone- en StandAloneMSI-varianten gebruikt ervoor kiest om niet bij te werken, kun je de oplossing niet blijven gebruiken.


Spraakgestuurde Windows- en Office-opdrachten

DPA bevat nu spraakopdrachten waarmee gebruikers acties kunnen starten en het indrukken van toetsen kunnen simuleren zonder het toetsenbord of de muis te gebruiken.

 

De volgende opdrachten zijn nu beschikbaar: "Open Microsoft Word", "Open Microsoft Outlook", Venster minimaliseren", "Venster maximaliseren", "Druk op tabblad", "Druk op ruimte", "Druk op enter", "Kopieer dat", "Knip dat", "Plak dat".


SoD-wachtwoord opnieuw instellen vanuit SoD

Eindgebruikers kunnen nu hun DPA-wachtwoord opnieuw instellen en hoeven niet langer contact op te nemen met hun beheerder.


Basic Text Control maakt point-of-cursor dicteren in alle toepassingen mogelijk

Gebruikers kunnen niet-ondersteunde programma’s selecteren bij opties (d.w.z. als ze het dicteervenster niet willen openen in niet-ondersteunde toepassingen).

 


Alternatieve opdrachten voor het verankeren van spraakfocus

Eindgebruikers kunnen nu kortere en directe spraakopdrachten gebruiken om de spraakfocus te beheren. De primaire verankeringsstemcommando's zijn gewijzigd naar respectievelijk "Dictaat Verankeren" en "Spraakfocus Verankeren" en  "Dictaat Vrijgeven" en "Spraakfocus Vrijgeven".Ondersteuning voor basistekstbeheer in Google Chrome

Beheerders kunnen nu Basic Text Control configureren voor toepassingen die worden gehost in Google Chrome. Basic Text Control kan nu worden ingeschakeld voor specifieke URL's in Google Chrome; eenmaal ingeschakeld voor een URL, overschrijft Basic Text Control de native ingebouwde ondersteuning voor dicteren aan de cursor voor alle HTML-elementen voor de specifieke URL. 


Verschillende oplossingen, beveiligingsupdates en algemene verbeteringen in stabiliteit en bruikbaarheid.

Vaste springcursor bij het dicteren in het Dicteervenster.

Meer alternatieve spellingen voor het corrigeren van gegenereerde tekst.

Verbeterde ervaring bij het starten van de DPA-stand-by modus in een ondersteunde toepassing.


Nieuw DragonBalk ontwerp:

De dragonbalk afgeronde hoeken worden onjuist weergegeven in virtuele serveromgevingen. Om een consistente look voor alle gebruikers te presenteren, zijn de hoeken nu vierkant en is de DragonBalk een rechthoek.Microsoft Edge WebView2 gebruiken om de inhoud van het personalisatie- en Help-venster weer te geven

DPA gebruikt nu Microsoft Edge WebView2 om inhoud weer te geven met voor een duidelijker Help-venster. Om deze verbetering te ondersteunen, moet je het Runtime-onderdeel Microsoft Edge WebView2 implementeren op computers die DPA hosten. Als je dit niet doet, heeft dit geen invloed op de kernfunctionaliteit van DPA. Als je Microsoft Edge WebView2-runtime wilt implementeren op computer die als host fungeert voor DPA, installeer je het zelfstandige onderdeel Microsoft Edge WebView2 Evergreen; Zie Webview2 – Microsoft Edge Developer voor meer informatie.

 


Lees verder:

Dragon Professional Anywhere Nuance