Bestelinformatie


Betaal Veilig

U kunt op vier manieren betalen:

  • Mollie (creditcard, iDeal, Bancontact, Mister Cash, Paysafecard, Sofort
  • PayPal (creditcard, overmaken en PayPal account)
  • Overmaken (vooraf)
  • Op rekening (voor bedrijven)

Mollie

Mollie is eenvoudig en vertrouwd.  Wanneer u een keuze van betaling maakt, wordt u via Mollie doorgesluisd naar uw keuze.

 

PayPal

U kunt via PayPal veilig betalen. Wanneer u voor PayPal kiest, wordt u doorgesluisd naar de site van PayPal. U kunt daar betalen via creditcard, overschrijven of via uw eigen PayPal account.


Overmaking
U kunt er voor kiezen om het bedrag ineens over te maken op één van de volgende rekeningnummer:

  • IBAN: NL04INGB0005227763
  • BIC: INGBNL2A

 

 

 

Zodra het bedrag ontvangen is, verstuurt Cedere uw bestelling.

 

* voor bedrijven geldt dat de bestelling op rekening kan. Bedrijven die bekend zijn bij Cedere kunnen achteraf betalen.

 

Op rekening

 

Bedrijven kunnen op rekening betalen. Vul dan bij de bestelling uw BTW nummer in of uw KVK nummer bij opmerkingen. Indien u bekend bent bij Cedere,  ontvangt u de artikelen met een online factuur. Bent u onbekend dan kan Cedere eerst een betaling vragen.Afleveren

Levertijden
Als u een product heeft besteld ontvangt u via e-mail een bevestiging van uw bestelling. Cedere hanteert een levertijd van 1 tot 3 dagen. Mocht het product niet binnen dit termijn leverbaar zijn, dan stelt Cedere u hiervan tijdig op de hoogte. Binnen deze periode kunt van de koop afzien. Stuur hiervoor een e-mail naar Cedere.

Versturen
U kunt kiezen uit twee manieren waarop een product wordt bezorgd.

Per GLS of TNT Post
Uw bestelling wordt per post bezorgd. Er wordt € 6,75 aan verzendkosten in rekening gebracht voor bedragen onder de € 100 excl. btw.

Als een pakket niet door de brievenbus past, wordt deze als pakket verzonden. U ontvangt van ons een e-mail met een traceercode. Via www.tracktrace.nl en de traceercode kunt u zelf het verzendtraject van het pakketje volgen. Meestal blijkt dat het pakketje op het postkantoor ligt, waar u het met een geldig legitimatiebewijs kunt afhalen. Vergeet in dit geval ook de traceercode niet.

Het pakket wordt door het postkantoor 3 weken in bewaring gehouden.

Ik kom de bestelling zelf ophalen
U kunt uw bestelling ook komen afhalen op ons kantoor in Deventer. Wij zullen contact opnemen over de datum waarop u de bestelling kunt komen afhalen.

Belangrijke documenten:Retourneren

Als particulier kunt u binnen 14 dagen ongebruikt het product in originele verpakking terugsturen, vergezeld van de originele pakbon en in een ongeopende verpakking. De retour verzendkosten komen voor eigen rekening.

Binnen 30 dagen na ontvangst van de retourzending, maakt Cedere het verschuldigde bedrag over op uw rekeningnummer.

 

Gebruik het herroepingsformulier.

Herroepingsrecht formulierPrivacy statement

Voor zover Cedere in het kader van de uitvoering van diensten, zal zij persoonsgegevens enkel verwerken voor zover dat noodzakelijk is voor de uitvoering van de werkzaamheden bij deze dienst met inachtneming van de toepasselijke wetgeving, waaronder de Wet Bescherming Persoonsgegevens en vanaf 25 mei 2018 de Algemene Verordening Gegevensbescherming.


Garantie

Voor alle hardware in het assortiment van Cedere gelden fabrieksgaranties. Dat betekent dat u recht heeft op de reguliere garantiebepalingen zoals de fabrikant van het artikel heeft bepaald. Deze garantiebepalingen zijn specifiek voor elk artikel. Mocht u vragen hebben of wilt u aanspraak maken op de garantie, dan kunt u contact opnemen met de klantenservice van de betreffende fabrikant of neem contact op met Cedere.