Analoog dicteren met Grundig Stenorette

Grundig Stenorette producten

Gewend aan dicteren en uitwerken met bandjes?


Dicteren met bandjes. Nog lekker makkelijk en overzichtelijk. Stenorette van Grundig. Voldoende steno cassettes bandjes op voorraad.

Op zoek naar digitaal dicteren? Ga naar deze pagina: Digitaal Dicteren


Grundig Steno-Cassette 30 (5 pack)

Steno-cassette 30 met geïntegreerde minutenweegschaal voor een exact overzicht

Het kan worden gebruikt in draagbare en desktop dicteermachines die een Steno cassettedrive hebben, bijvoorbeeld de Stenorette Sh 24 mobiele dictafoon of het Stenorette St 3221 afspeelstation.

De capaciteit is 30 minuten per cassette. De Steno-Cassette 30 heeft een geïntegreerd, uiterst nauwkeurig banddisplay. Dit maakt het gemakkelijk om de te bewerken dictaattijd te lezen.

(excl. 21% btw € 46)

€ 55,66

  • 0,01 kg
  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Grundig Stenorette SH24

De Stenorette Sh 24 heeft alle essentiële functies voor geavanceerd dicteren, waardoor het ideaal is voor dicteren. U kunt bijvoorbeeld indexen instellen - voor briefeinde, correctie en informatie. 

Dit ondersteunt een perfecte organisatie in het schrijfkantoor. Een ander voordeel is de spraakactiveringsfunctie. Als het is geactiveerd, stopt het apparaat met opnemen als u niet spreekt en gaat het door met opnemen als het dictaat doorgaat. De Sh 24 heeft een microfoongevoeligheid op twee niveaus die u zelf kunt kiezen.

De aluminium behuizing van de Stenorette Sh 24 is niet alleen slank en nobel, maar ook zeer robuust en dus bij uitstek geschikt om onderweg te dicteren.

Inhoud:

Sh 24, draagtas 811, een stenocassette 30

(excl. 21% btw € 330)

€ 399,30

  • 0,3 kg
  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Grundig Stenorette St 3221, uitwerkset

De Stenorette St 3221 is een professioneel afspeelstation. Hiermee kunt u dictaten van een Steno-cassette afspelen. U kunt de afspeelsnelheid instellen op uw typ snelheid. Het tafelstation heeft aansluitingen voor verschillende accessoires (niet inbegrepen), zoals voetschakelaar en hoofdtelefoon. U hebt dus snel een volledige schrijfruimte beschikbaar.

 

Helder LC-display voor een beter overzicht

Houd het aantal en de lengte van opgenomen dictaten op elk moment bij! Omdat de Stenorette St 3221 een duidelijke LC-diplay heeft. Het toont u het totale aantal dictaten, het dictaatnummer en de minuten.

(excl. 21% btw € 540)

€ 653,40

  • 0,5 kg
  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1