Olympische medailles voor de helpdesk abonnementen

Bellen met de helpdesk Spraakherkenning

 

       Waarom een helpdesk abonnement?

 

  • Haal het beste uit jezelf
  • Haal het beste uit je product
  • Werk zo snel en accuraat als je wenst
  • Ontvang elke maand hulp met Dragon spraakherkenning of andere producten
  • Consult met korting
  • Training en instructie met korting

Cedere ziet Helpdesk als een Service

Cedere wil leren en bijblijven en vergaren zo kennis om jou goed te helpen.

 

Helpdeskmedewerkers zijn behulpzaam en geven advies. Ook denken de helpdeskmedewerkers met je mee en assisteren je waar het nodig is. Hebben compassie voor de mens en capaciteit om te helpen.

 

 Voor service moet worden betaald. Want het bemannen van een service-desk kost geld. 

Wat we vaak in de praktijk zagen is dat gebruikers van Dragon spraakherkenning of andere producten, minder snel hulp inschakelen wanneer ze geen

abonnement op de helpdesk hebben. Ze werkten daardoor soms minder effectief  met spraakherkenning, digitalisering of andere

business proces producten. Ze gooiden soms zelfs het product gewoon aan de kant  terwijl de vraag met een eenvoudige instelling opgelost kon worden.

Bij optimaal werken is optimale ondersteuning nodig

Dragon Helpdesk

Bij bedrijven zien we vaak dat de laatste stap naar de eindgebruiker wordt vergeten. In het voortraject kijken we samen met de ICT of de artikelen werken binnen het computernetwerk. Bij goedkeuring, wordt het product de deur door geschoven en kan de medewerker beginnen. Soms zie je dat een applicatiebeheerder meekijkt en regelmatig krijgt de medewerker een instructie.

 

Een Helpdesk of Support (Dragon hulp) geldt voor leveringen van diverse software pakketten zoals Dragon spraakherkenningssoftware, Dicteersoftware Speechlive of ODMS en Cloud oplossingen zoals Dragon Medical One en Dragon Professional Anywhere. 

Bij garantie op de hardware geldt niet standaard een helpdesk. Het is wel heel handig en verstandig om aan te schaffen. 

 

Leren doe je het beste op je werkplek, hands-on trainingen, daar zijn we het over eens. Maar na de training, wanneer je juist gaat werken met de nieuwe uitdaging, komen de vragen. Heeft een bedrijf goede helpdesk faciliteiten, dan belt een medewerker gauw naar zijn collegae.

 

Externe hulp vraagt hij minder snel omdat dan wordt verwacht dat het geld gaat kosten. Jammer, zo maak je niet optimaal gebruik van de producten om sneller, efficiënter en productiever te werken.

 

Bij een helpdesk abonnement bij Cedere wordt de medewerker elke maand op de hoogte gehouden van nieuwe werkmethoden, anders werken, optimaler werken en efficiënt. Tips en adviezen. Op elke e-mail bericht staan onze support mensen genoemd. En zo houden we contact met de gebruiker en ondersteunen we op hoog niveau. 

Diverse helpdesk vormen:

Brons

Brons

Zilver

Zilver

Goud

Goud

* incl.. 21 % btw.

Kijk voor meer informatie en over andere mogelijkheden bij Support.

 Alleen tips ontvangen? Dan is de nieuwsbrief beter geschikt.

Abonnement op de Dragon spraakherkenning Helpdesk

 

Is er  bedrijfs breed ondersteuning mogelijk?

Bedrijven met meerdere gebruiker of spraakherkenning in de cloud, sluiten SLA (service level agreements) af met Cedere. Dicteren op een server of via een server zoals SpeechLive, is ingewikkeld en is veel kennis voor nodig. In een SLA staat omschreven wie waar verantwoordelijk voor is en de reactietijd van Cedere.

 

Je kunt je voorstellen dat een ziekenhuis niet 8 uur wil wachten bij een grote storing. Voor een SLA overeenkomst kun je het beste contact opnemen met de BackOffice


Snel geholpen worden

Ben je gewend aan snel en efficiënt werken en heb je een calamiteit, dan wil je zo snel mogelijk geholpen worden. Want typen… dat duurt zo lang! Standaard neemt klein-zakelijk een Zilveren helpdesk en is de reactietijd 8 uur.

 

Wil je sneller dan neem je een Gouden helpdesk of een SLA overeenkomst. Dragon reactietijd wordt in een Service Level Agreement (SLA) bepaald.


Helpdesk voor particulieren

Voor particulieren hebben we een speciale regeling. Zij betalen minder per maand en de reactietijd is korter. Voor Dragon spraakherkenningssoftware gebruikers die afhankelijk zijn van spraakherkenning kun je het beste een passend helpdesk abonnement nemen voor spraakherkenning help. Je kunt gebruik maken van de telefonische helpdesk.

 

Kijk goed naar de voorwaarden, bij Brons is de reactietijd 2 werkdagen.

Wil je kortere reactietijd, dan kun je overwegen om Zilver of Goud aan te schaffen. Voor alle helpdesk vormen geldt dat elke 2 maanden tips voor optimalisatie van het gebruik worden gestuurd. Deze info werkt motiverend en is behoorlijk nuttig.


Geen abbonement op de Helpdesk

Support biedt graag Dragon spraakherkenning hulp en zal dit dan ook doen tegen betaling.  Allereerst wordt een offerte gestuurd of een goedkeuring per mail gevraagd. De uren worden achteraf berekend. Er wordt minimaal 30 minuten gerekend. Het is daarom veel goedkoper om een abonnement te nemen en deze geeft tevens veel voordelen.

 

Je sluit een helpdesk overeenkomst voor minimaal 1 jaar.Lees meer:

12 kantoor trends verdwijnen - 4 jaar geleden geschreven