Nieuw in assortiment: Jabra Evolve headsets

 

 

Nieuw in het assortiment! Uitgebreid getest voor spraakherkenning:
de Jabra Evolve headsets.

 Hieronder vindt u een overzicht met de uitgebreide testresultaten van de helpdesk. De voordelen ten opzichte van de oudere versies. En waarom Cedere kiest voor deze kwalitatief goede producten.

 

Allen op voorraad!

 

Wat opvalt zijn de uitstekende resultaten met Dragon professional producten in combinatie met gebruikersgemak.

Alle versies Jabra Evolve:

Voor alle Jabra Evolve versies geldt:

 • Bij de headset kan software worden gedownload voor het updaten en beheren van de headset.
 • De headsets zijn compatible met Windows en Mac.
 • Aan de headset zit een multifunctionele controller. De controller bevat een volumeregelaar en is het mogelijk de microfoon te dempen.
 • De headset beschikt over een on-ear oortje. 
 • De microfoon kan versteld worden voor gebruik aan het linker- of rechteroor. Hierbij kan de microfoon ook lichtelijk gebogen worden om hem beter af te stellen. Hiervoor maakt de Evolve ook van noise cancelling gebruik om achtergrondgeluiden te filteren. Dit hebben wij succesvol getest met Dragon Professional.
 • Op de microfoon zit ook een kleine magneet. Deze zit erop om de microfoon op de headset te kunnen laten rusten zonder dat deze beweegt (niet bij alle versies).
 • Uitstekend geschikt voor Dragon professional.

Wilt u de uitgebreide evaluatie rapporten ontvangen, of datasheet met technische gegevens? Neem contact op met Cedere.Jabra Evolve 20:


Jabra Evolve 20
is een simpele headset voor de professionele markt. Het is mogelijk om een mono- en stereo versie van de headset aan te schaffen.

 

Buiten de mono- en stereo versie, is er ook een UC en MS versie. De UC is een universele versie, de MS is een Microsoft versie. Dit houdt in dat programma’s als Skype volledig ondersteunt worden.

 

Het is helaas niet mogelijk deze aan te sluiten middels 3.5mm voor bijvoorbeeld een aansluiting op een telefoon (de Evolve 30 en 40 hebben deze optie wel).

 

Het kussentje is gemaakt van schuim en de geluidskwaliteit is verrassend goed.

Bestellen>>


Jabra Evolve 30:


Jabra Evolve 30

is een headset voor de professionele markt. De headset is een iets luxere versie van de Evolve 20.

 

De headset kan op 2 manieren aangesloten worden. Middels zijn 3.5mm aansluiting en via de meegeleverde controller met usb. De 3.5mm aansluiting moet voor gebruik met usb aan de controller aangesloten worden.

De 3.5mm aansluiting maakt het ook mogelijk de headset aan te sluiten op mobiele telefoons met deze aansluiting.

 

De Evolve 30 II wordt geleverd met een multifunctionele controller. Hierop kan het volume worden aangepast, de microfoon worden gedempt en telefoontjes opgenomen worden vanuit Skype of één van de andere ondersteunde software programma’s.

 

Het kussentje is gemaakt van kunstmatige leer.

Bestellen>>


Jabra Evolve 40:


Jabra Evolve 40
is een headset voor de professionele markt.

De headset heeft veel gemeen met de Evolve 30, maar heeft een aantal attributen waardoor deze zich onderscheid.

 

Het kussentje is gemaakt van kunstmatige leer en de geluidskwaliteit is verrassend goed. Doordat het oortje gebruik maakt van hifi is ook muziek luisteren zeer prettig.

 

Aan de buitenkant van het oortje zit een lampje genaamd ‘Busylight’. Wanneer u in gesprek bent gaat dit lampje automatisch branden.

Bestellen>>


Jabra Evolve 65:

De Evolve 65 wordt geleverd met een multifunctionele controller. De multifunctionele controller is geïntegreerd op het oortje.

Met de Evolve 65 is het ook mogelijk bekabeld te dicteren zonder Bluetooth.

 

 • Bij de headset kan software worden gedownload voor het updaten en beheren van de headset.
 • Er wordt een mobiel draagtasje geleverd bij de headset.
 • Wanneer uw mobiele apparaat NFC ondersteunt kan er een snelle Bluetooth koppeling gemaakt worden tussen uw mobiele apparaat en de headset.
 • Er wordt een Bluetooth dongle meegeleverd.


Jabra Evolve 65
is een draadloze headset voor de professionele markt. De headset is in vele opzichten een draadloze versie van de Evolve 40.

 

De headset kan op 2 manieren aangesloten worden. Draadloos middels Bluetooth, of bekabeld met de meegeleverde usb-kabel. Er kunnen 8 apparaten via Bluetooth gekoppeld worden, waarvan er 2 actief kunnen zijn. Wanneer u bijvoorbeeld spraakherkenning op uw computer gebruikt en u wordt gebeld op de telefoon, dan kan de headset hier automatisch naar overschakelen.

 

Jabra geeft aan dat de draadloze afstand maximaal 30 meter is. Dit werkt echter alleen in de meest ideale situatie waar niks het signaal kan storen. Meer realistisch zou 10 meter zijn.

 

De gesprekstijd bedraagt 10 uur.

 

De headset beschikt over een on-ear oortje. Het kussentje is gemaakt van kunstmatige leer en de geluidskwaliteit is verrassend goed. Doordat het oortje gebruik maakt van hifi is ook muziek luisteren zeer prettig.

 

Aan de buitenkant van het oortje zit een lampje genaamd ‘Busylight’. Wanneer u in gesprek bent gaat dit lampje automatisch branden.

Bestellen>>

 Datasheets Jabra Evolve:

Download
Datasheet Jabra Evolve 20
Jabra_Evolve_20_20SE_Datasheet_2017.pdf
Adobe Acrobat document 2.5 MB
Download
Handleiding Jabra Evolve 65
jabra_evolve_65_handleiding.pdf
Adobe Acrobat document 1.7 MB
Download
Datasheet Jabra Evolve 30
Jabra_Evolve_30_datasheet_160926.pdf
Adobe Acrobat document 2.8 MB