Het mooiste cadeau wat je iemand kunt geven met kerst, is tijd!

Bijna elke dag merk ik dat ik meer tijd wens. Meer tijd om met mijn kinderen door te brengen. Tijd om achterover te leunen en na te denken. Tijd om gewoon te ontspannen. Dus, net als individuele professionals en bedrijven, staat het verbeteren van de documentatieproductiviteit bovenaan mijn verlanglijstje.

Voor bedrijven kan een betere productiviteit een positieve ROI opleveren. Maar zoals met alles, zijn er vaak gevallen waarin tijdsbesparingen zelfs meer waard kan zijn.

Neem wetshandhaving eens als voorbeeld. Honderdduizenden politieagenten gaan elke dag voor ons de straat op om ons te beschermen en te dienen. Tijdens een reguliere dienst moeten deze functionarissen uren aan papierwerk besteden - incidentrapporten invullen, gegevens invoeren in CRM  en andere administratieve taken.

Hoezo kunnen politiemensen tijd besparen?

Hoewel het een belangrijk en noodzakelijk onderdeel van de functie is, kan de tijd die aan documentatie en ander politiepapierwerk wordt besteed, beter worden gebruikt.

 

Tijd doorbrengen in de gemeenschap. Tijd voor patrouilleren door de straten. Tijd die ons allemaal veilig houdt.

Ook financieel adviseurs kunnen zich in vergelijkbare tijdsituaties bevinden.

Als gevolg van nieuwe bestuursnormen wordt deze sector geconfronteerd met  de druk om tijdig, nauwkeurige en conforme documentatie te leveren. 

 

En wanneer adviseurs moeten kiezen tussen documenteren en andere taken, beperkt dit hun tijd om zich te concentreren op belangrijkere taken. Tijd met klanten. Tijd voor kwalitatief financieel advies.

Het was nog niet zo lang geleden dat een team van ingenieurs bij elkaar kwam om hun droom te verwezenlijken: om de stem als een interactief productiviteitsinstrument te gaan gebruiken.

Dit zorgde in feite voor de creatie van spraakherkenningssoftware in iteratieve vorm - in staat om gedicteerde woorden te begrijpen en in woorden om te zetten. In woorden van 100 woorden per minuut.

 

Drie keer minder tijd voor verslag leggen, 50 % tijdwinst voor administratieve taken, een uur per dag om andere dingen te doen.

Ze stellen ons allemaal in staat om meer gedaan te krijgen op een drukke dag, maar nog belangrijker, ze geeft ons het kostbare geschenk - De Tijd - terug.

Tegenwoordig helpt een nieuwe generatie tools. Het wordt mogelijk gemaakt door kunstmatige intelligentie en machine learning.

 

Wij zijn allemaal productiever via spraak - van uw desktop tot uw smartphone- , tot uw in-car systemen en meer.

 

Verbeter de productiviteit van de documentatie.

Geef medewerkers de mogelijkheid om sneller en efficiënter documenten van hoge kwaliteit te maken en bespaar tijd en geld voor uw bedrijf