Nieuwste versie Winscribe 4.2.7

De nieuwste release van Winscribe Dictation biedt verbeterde controle en ondersteuning voor spraakherkenning en de nieuwste dicteer netwerken.

Winscribe kondigt de laatste release van Winscribe Dictation aan, versie 4.2.7 (v4.2.7). 

 

Het Winscribe digital dictation workflow management software systeem stelt advocatenkantoren, politiebureaus, zorginstellingen en andere professionele instellingen in staat om de productiviteit van de medewerkers te verbeteren en efficiënt te maken door middel van geavanceerde oplossingen die helpen bij het versnellen en automatiseren van documentatieprocessen. De nieuwe versie markeert de volgende fase in de Winscribe Dictation productlijn.

Download
Realese Notes WS 4.2.7
Release Notes - Gold Release - 4.2.7.pdf
Adobe Acrobat document 2.9 MB
Download
Release Notes WS 4.2.6
Release Notes 4.2.6 - Gold Release.pdf
Adobe Acrobat document 1.3 MB

Belangrijke nieuwe functies die beschikbaar zijn bij Winscribe Dictation v4.2.7 zijn onder andere:

  • Verbeterde clientopties en werkbalkcontroles voor het beheren van taken die worden verwerkt via Winscribe Speech Recognition. 
  • De mogelijkheid om lokale en globale aanpassingen toe te passen op de 'look' en eigenschappen van spraakherkenningsopdrachten om de gebruikerservaring te verbeteren.
  • Het vermogen om dicteer hardware te programmeren en systeemgebruikers in staat te stellen om spraakherkenningsopdrachten direct uit hun apparaten te voltooien, in plaats van via de software gebruikersinterface. 
  • Bijgewerkte ondersteuning en opties voor Dragon Professional Group v15 en Dragon Legal Group v15. In het Nederlands is de huidige versie Group nog 14.
  • Verbeterde configuratie opties en ondersteuning voor Philips SpeechMike Premium Air (SMP 4000 / SMP 4010) en Philips SpeechMike Premium Touch (SMP 3720).
  • Bijgewerkte internationale vertalingen voor client gebruikersinterfaces.

Voor download van de software neemt u contact op met Cedere.